madziulanatasza
Fanka BB :)
A CO TY M MNIE WOŁAŁ ,A DO TEGO BRAT WPADŁ I NA TYLE BYŁO NA WIECZÓR WCZORAJ ,WITAM SIĘno madziula a ty co tak luzik masz gdie twój M że nie domaga się uwagi![]()

Ho ho ho Dowikla bądż twarda ,zwsze lepiej odwiedzića Twoja trójka dowikla jaka zainteresowana maluszkiemuważaj jak Cię zaczną cisnąć o takiego w domu
![]()

Malinka nie pamiętam kiedy ty taką gorączkę miałaś ,lecz się kobietowpadłam wam tylko powiedzieć dobranoc mam mega gorączkę 39.7 idę do łóżka a jutro do lekarza no i z antkiem na szczepienie

[quote
a ja tylko wpadłąm na chwilke.Bo M mnie zaciąga do łóżka

no ma ochotę na cosik 

bo sie za bradzo przymila.nawet mi przed chwilka powiedział ze jak się dziś bzykniemy bo ma taką ochotę ogromniastą to mi kupi tego przyjaciela

normalnie jestem w szoku a niedawno nie chciał o tym słyszeć

no to musiało go nieźle przypilić.więc uciekam,będę mieć ręce pełne roboty

dobranoc :-):-):-):-):-):-):-):-):-)[/QUOTE]Wow to super wieczór,

,ale ręce pełne roboty???hmmm,a co dokładnie masz na myśli???

Ja pojechałam do kozielic bo okien szukamy ,musimy wymienić te 2 z domku,ale bardziej opłaca to sie chyba kupić nowe w sklepie niż u niego ,bo za tani to on nie jest(skład z używanymi i nowymi oknami ,drzwiami, meblami itd)co dzisiaj z wami śpiochy gdzie was wywiało???????????
Joanna czekam na foty z nowej fryzurki i życzę powodzenia jutro,zdanego egzaminu ,aby egzaminator piał z zachwytuWitam siewczoraj zdążyłam kupic farbę mąz portfel nowy i musieliśmy szybciutko uciekac do domu bo zaczęlo padać a byliśmy z Gabi to zaciągniecie męza gdziekollwiek nie bylo mozliwe Wrociliśmy a Wojtek mial odrobic lekcji i nie napisał ze wszystkimui zadaniami mial problem
Zuzka tez wczoraj jakiejs glupawki dostala i łazile po biurku grzebala nie weidomo za czym i stukła porcelanową lalkę
a potem wieczorem zamiast sie myc to zaczęla układac i sprzątać w plecaku szkolnym
![]()
Paskudnie dzis pada deszcz i ochłodziło siejak dla mnie pogoda do czytania
mąż cały dzień w pracy wiec tylko obiadek robie dla siebie i Gabi o 17.30 mam jeszcze jazde a jutro rano mysle zdac w koncu tyla spadam na kwkę i farbnąc włosy
Kafeteria - Damska torebka - Natural & Easy - farba do włosów moja to ta druga na razie![]()

On chce dzieci ,bo z nimi nie siedzi to pewnie chciałby i pięcioro...jak zjedzie na dłużej do polski i podzielićcie sięobowiązkami w domu to pewnie mu przejdzieO ty jak mogłaś
A ja wczoraj mojemu M pisze że sprzedaje siostrze spodnie ciążowe bo mnie nie będą już potrzebne a on na to że jak to mi nie będą potrzebne że skąd wiema ja mu na to ze przeciesz sam mówił żeby nie myslec narazie o jeszcze jednym dzidziusiu no i pytam go czy chce miec jeszcze jedno dziecko a on na to że tak tylko ze nie teraz
a mi po dzisiejszej nocy wszystkiego sie odechciewa
![]()

Na śpiącą to nie wygląda-akrobatkaA oto co wyczynia moja Klaudunia![]()

a potem wieczorem zamiast sie myc to zaczęla układac i sprzątać w plecaku szkolnym 

dawno sie nie malowalm to fakt a przeciez to tez ma termin ważności fluid wyrzucial w niedziele ale znalazlam probke dobra jeszcze z Vichy ładnie mi zakrył zaczerwienienia na buzi tylko ze jak pytalm w aptece to jest cholernie drogi