reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
pomęcze Was troche :-D:-D na jednym jest ciasto marchewkowe a na drugim pupleciki w sosie musztardowum i ryż i marchew z groszkiem ;-):-p

Załączniki

• 040408173437.jpg
    040408173437.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 25
  • 050808133555.jpg
    050808133555.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 25
witam się i ja.
O rana po za domem.
Najpierw urząd gminy a potem zakupy na bazarku.
Po drodze jeszcze marcpol zaliczyłam i wreszcie wróciłam.
Wczoraj nic nie czytałam tutaj tylko na T wpadłam. Dziś też jeszcze nic ,bo czasu brak.
Poprawię się obiecuję i nadrobię co nieco.
Zmykam jakies śniadanko zrobić.

witam się i ja.
O rana po za domem.
Wczoraj nic nie czytałam tutaj tylko na T wpadłam. Dziś też jeszcze nic ,bo czasu brak.
śniadanko:szok::-D

witam się i ja.
O rana po za domem.
śniadanko:szok::szok::szok::szok::szok::szok: a my tu o obiadach debatujemy:-D:-D

witam się i ja.
O rana po za domem.
Dziewczyno, jedz śniadania! :tak: To podobno najważniejszy posiłek dnia! :tak: Ja kiedyś na śniadanie piłam kawę i wypalałam ze 3 papierosy, a jadłam około południa dopiero. Ale jak rzuciłam fajki i zaczęłam jeść normalne śniadania, to zaczęłam się lepiej czuć :tak:
a ja właśnie dojrzałam że napisałam już ponad 2ooo postów:szok:
Bo ty niezła gaduła jesteś :-p:-p:-p

reklama
Ja mam dzis pomidorowke z ryzem i steki dla mojego bo ja sie zupka najem a z chlopem to roznie bywa

Zupe mam juz gotowa jeszcze chwilka i Laura zje potem trzeba by bylo isc na zakupki ale pogodfa nie dopisuje bo zimny wiaterekpodmu****e:baffled:
Moze wpadne do kumpelki na kawulca:confused:sama nie wiem ale napewno wieczorkiem bede musial poprasowac:baffled:

Luna suka z babki
Madziulanatasza udany zakup:tak:

Ja uzywam roznych kosmetykow ale malo bo raczej sie nie maluje.Mam kosmetyki z Avon, Rimel, Margaret Astor

A jakich perfum uzywacie?
Ja mam teraz D^G The one:happy2: sa boskie
a ja mam http://www.ceneo.pl/694658
BARDZO SMAKOWITY ZAPACH

Uwaga uwaga!
Właśnie piszę do was mój tysięczny post! :szok::szok::szok:
:-):-):-)
GRATKI

Ostatnia edycja:
Do góry