myszunia nie masz pomysłu kup goto tekst mojej julki
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myszunia nie masz pomysłu kup goto tekst mojej julki
![]()
gRATULACJE KOCHANA ,DOŁĄCZYŁAŚ WŁAŚNIE DO ELITARNEJ GRUPY TYSIĄCPOSTOWCÓWUwaga uwaga!
Właśnie piszę do was mój tysięczny post!
:-):-):-)
śniadankowitam się i ja.
O rana po za domem.
Najpierw urząd gminy a potem zakupy na bazarku.
Po drodze jeszcze marcpol zaliczyłam i wreszcie wróciłam.
Wczoraj nic nie czytałam tutaj tylko na T wpadłam. Dziś też jeszcze nic ,bo czasu brak.
Poprawię się obiecuję i nadrobię co nieco.
Zmykam jakies śniadanko zrobić.
śniadankowitam się i ja.
O rana po za domem.
Wczoraj nic nie czytałam tutaj tylko na T wpadłam. Dziś też jeszcze nic ,bo czasu brak.
ale z Ciebie paplaa ja właśnie dojrzałam że napisałam już ponad 2ooo postów![]()
Dziewczyno, jedz śniadania!witam się i ja.
O rana po za domem.
Bo ty niezła gaduła jesteśa ja właśnie dojrzałam że napisałam już ponad 2ooo postów![]()
a ja mam http://www.ceneo.pl/694658Ja mam dzis pomidorowke z ryzem i steki dla mojego bo ja sie zupka najem a z chlopem to roznie bywa
Zupe mam juz gotowa jeszcze chwilka i Laura zje potem trzeba by bylo isc na zakupki ale pogodfa nie dopisuje bo zimny wiaterekpodmu****e
Moze wpadne do kumpelki na kawulcasama nie wiem ale napewno wieczorkiem bede musial poprasowac
Luna suka z babki
Madziulanatasza udany zakup
Ja uzywam roznych kosmetykow ale malo bo raczej sie nie maluje.Mam kosmetyki z Avon, Rimel, Margaret Astor
A jakich perfum uzywacie?
Ja mam teraz D^G The onesa boskie
GRATKIUwaga uwaga!
Właśnie piszę do was mój tysięczny post!
:-):-):-)