Mama Helenki
i Aniki :D
Anabuba, super ze wszystko załatwiłaś

Dopiero jedna tabletka fenoterolu a już mi się ręce trzęsą

A tak w ogóle to wpadłam tylko napisać dobranoc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero jedna tabletka fenoterolu a już mi się ręce trzęsą![]()
zdrowka dla dzieciJa sie tylko melduje, że jestem.
Z braku czasu was nie nadrobię
Cała trójka ma katar. Borys i Benjamin kaszlą coraz bardziej.
Mam nadzieję, że się nic większebgo nie wykluje, bo nkie dam rady sama z trójką chorych dzieci
Teraz spadam, bo jak na złość maluchy dzisiaj bardzo krótko spały![]()
ja tez bylam na fenoterolu zaczelam dosc wczesniej bo ani nie mialam jeszcze 20 tyg a zaczela mi sie skracacWitam po południu.
Poczytałam, ale nie dokładnie, widziałam tylko same pyszności do jedzenia
Nereczki mam zdrowe, pęcherz też
Lekarz co robił usg był tak miły ze pokazał mi moja launieBuziaczka i serduszko itp, miło było zerknąć
No a reszta wiesci to nic miłegoszyjka się skraca, mała głową do góry, dostałam fenoterol, żelazo bo mam anemie.
Następną wizytę mam 4 czerwca, ale lekarz stwierdził że moge nie dotrzymać
Zaraz spadam bo muszę pojechać do banku i po resztę ciuchów dla małej, są u mojej mamy w piwnicy jeszcze
No ale jestem dobrej myśli, fenoterol pomoże i dotrzymam chociaż do 37 tyg![]()
hehe ale madrala z Julkino my już po szczepieniu więc po kolei:
antek waga 7280,klata 42cm,głowa 43 cm,wzrost ok 76 cm
julka weszła ze mną do gabinetu i nawija jak najęta o szczepieniu jaka to ona by była odważna itp pani doktor luk w karte luk który on rocznik i mówi no to się wykażesz zaraz bo my wezwanie na szcepienie wysłaliśmyzbadała julkę i zaszczepiła na polio i......kurcze zapomniałam
no a ja mam zapalenie górnych dróg oddechowych i antybiotyk
dobra gonie grzać bigos i nastawić ziiemniaczki potem nadrobie zaległości![]()
dobre haselkomadziula julka jeszcze szczepienie doustne w kroplach jak cię mogę ale klasyczne igłą to było łłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaadobra mama powiedz do widzenia i wychdzimy i już tu nie wpadne o nie nie nie
piguła z lekarką wyły ze śmiechu a jula co????????? "tu się nie ma co śmiać mnie bolało i do widzenia a raczej żegnam"
mama helenki luzik ja anemie miałam całą ciąże szyjke skróconą maxymalnie rozwarcie i.........przenosiłam antkaale uważaj na siebie
![]()
dzisiaj dostalam katalog zaraz przejrzalam i juz popisalam ktore mi sie podobaja jak bedzie przyplyw gotowki to pewnie sobie sprawiepolecam stronkę WISAN S.A. - FABRYKA FIRANEK - PRODUKCJA FIRAN - GALANTERIA STOŁOWA - DEKOROWANIE OKIEN tam poszukaj ,ale te też są fajne.
Ile osób tyle gustów,więc trudno dogodzić.![]()
heh co do kocowki to mozna sobie domalowac jak by to wygladaloja dzis nie wychodzilam z Gabi łapie powietrze na balkoniea pozatym czekam na telefon od tej mojej isntruktorki p.Basi bo mamy jechac na plac tylko ze nie micra tylko corsą dla mnie ważne zeby pocwicyc pytalam ja czuje sie na silach samochód zaprowadzial do warsztatu szkoda mi jej troche zadluzyli sie zeby zalozyc szkołe jazdy 1,5 roku temu dobrze ucza i wogole fajni ludzie z nich tacy normalni nie wywyższaj sie a znam troche sytuacje bo moj Wojtek chodzi razem do klasy synem tej instruktorki P.Basi :-) akurat kawałek przejade prze miasto bo za miasto jedziemy na plac no iz powrotem
a jeszcze co do pogody fajnie by było jakby nie wialo
bo słonko świeci Myślalam nawet zadzwonic do wiecie kogo ;-) pisałam na t zeby mi udostepnil samochod ale nie wiem jakby sie to skonczylo
![]()
hej hejWitajcie witajcie!!!
ae jestem padnieta!:-(
wczoraj juz nie mialamczasu zjarzec-dzis rano pobudka i po 8 juz bylsymy w pociagu.dziewczyny dosc grzeczne,dobrze ze siora ze mna byla to mi pomogła.w domu bylysy przed 14,cos tam ogarnelam i polecialam na zebranie,niedawno wrocilam.dziewczyny ogladaja dobranocke to mam chwile.
nadleglosci postaram sie w miare nadrobic o ile mi sie uda
w centrum zalatwilam to co chciałam i udalo mi sie tez zaltwic cos z czwartkowa wizyta-wypisza nam zaswiadczenie na podstwiae ostatnich wizyt i albo we wtorek odbiore albo wysla poczta:-):-):-):-):-)
jak miło
po zebtaniu tez ok.moje dziecko ma ostatnio te gorsze dni-czyli bardzo zle ,ale w tamtym roku było gorzej.idze normalnym programem na prwie samych 5 i 6
jest problem bo ciagle chce byc najlepsza i pierwsza ale poza tym ok:-)
WEroniak maiała katar tylko w niedzielei juz po katarez.za to Paulina sie nabwaiło-nie wiadmo jaka przyczuna.mam nadzieje ze w nic wiecej sie nie rozwinie.
jak byłam na zebraniu to dzieci narobiły mi takie bajzlu zeciekawe gdzie w tym czasei był tata
![]()
moja mama mi to opowiadalaWraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do > > sypialni
> > a, tam w łóżku leży obcy nagi facet.
> > Pyta się go:
> > - Gdzie moja żona?
> > A on odpowiada przerażony:
> > - W łazience, bierze prysznic.
> > Mąż na to:
> > - Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź > > cicho
> > Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:
> > - Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam...
> > A gość:
> > - Otwórz szafę, to się posrasz...
ale super zaraz ide poogladac zdjecia ;-)Kurczę nie było mnie zaledwie pół dni a tle naprodukowałyście,nudzi Wam się
ale zdołałam nadrobićtroche tego było.
A my tak spontanicznie podjęlismy decyzje ze jedziemy do zoo i pojechalismy.Wrócilismy po 18.00.
Ale było super,Oliwka sie wybiegała,wszystkie zwięrzęta ją interesowały,najbardziej była zadowolona że ganiała kozy.
Było mnóstwo dzieci,wsadziłam ja na karuzelę to nie chciała zejść.
Bardzo miło spedzilismy dzień,ale nóg to nie czuję taka jestem zmeczona ale było warto.
Fotki wkleje wieczorkiem na T
teraz dam Oliwce kolacje i położe spać bo jest padnieta,spał dzis tylko 40min więc już marudzi na maksa.
wrócę niedługo razem z fotkami![]()
a Ty to co tu wogole robiszia tylko wpadłam powiedzieć dobranoc ścina mnie z nóg:--
-(