Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
hehe a jak luka co on to ma
jasne tylko do Niemiec to zanim ja sie rusze to juz dawno bedziesz miala to porobione![]()
No tez prawda ale mi sie jakos nie chce wstac zeby sie za robote wziasc lenia mam dzisiaj:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe a jak luka co on to ma
jasne tylko do Niemiec to zanim ja sie rusze to juz dawno bedziesz miala to porobione![]()
agnieszka to i tak szybko sobie poradziłaś mi to z 2 tygodnie zajełoNo nie masz racje ze nie bylo trudne ale tylko dzieki Twojej pomocy dalam rade bo tak to moze bym sie dalej meczyla:-):-):-)

czyli tyle samo poza brzuchem co i w nim

ha ha no tak miało być wiktoriamalina to od Wiki
to Twoje dzieci maja od urodzenia dobre hasla![]()

agnieszka to i tak szybko sobie poradziłaś mi to z 2 tygodnie zajeło
najlepszego dla malutkiej bo panienka wczoraj skończyła 9 m-cyczyli tyle samo poza brzuchem co i w nim
![]()

jak dobrze pamietam to ja mu dawalam szybko kubusia czy herbatke zwykla albo wode z sokiem albo sama wodemoja zapiekanka ziemniaczana już gotowa robie ją 2 raz i mam nadzieję że będzie tak dobra jak za pierwszym razem
dziewczyny mam pytanie od kiedy można dawać dzieciom do picia coś więcej jak te herbatki hipp czy bobowita czy też impres bo mój antek pije na potęge i taka duża puszka to na tydzień góra 10 dni a tanie to one nie są niestety czasami kupuje mu soczki hipp czy bobo-frut ale zastanawiam się czy może pić wode z sokiem np herbapolu malinowym czy z sokiem z malin który robi mama pietruszki????

Ja nie wiem ale mój Kamilek nie pije cherbatki bo mu to nie smakuje i pije soczki kiedys kupiłam taką cherbatke i musiałam całą wyżucic bo sie przeterminowałamoja zapiekanka ziemniaczana już gotowa robie ją 2 raz i mam nadzieję że będzie tak dobra jak za pierwszym razem
dziewczyny mam pytanie od kiedy można dawać dzieciom do picia coś więcej jak te herbatki hipp czy bobowita czy też impres bo mój antek pije na potęge i taka duża puszka to na tydzień góra 10 dni a tanie to one nie są niestety czasami kupuje mu soczki hipp czy bobo-frut ale zastanawiam się czy może pić wode z sokiem np herbapolu malinowym czy z sokiem z malin który robi mama pietruszki????