reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Dziękuje a patrzcie jaki mi porządek robi
Mi Emily tez lubi robic porzadki i tak to wtedy wyglada:-):-):-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
nadrobilamprzy popoludniowej kawce
)

dzieki dziewczyny za trzymanie kciukow
a z odbiorem domu walzylam pare lat i wsadzilam jakies 6tys zł

ale normlanie juz z głowy,przynajmniej to.teraz kolejne formlanosci do zalatwiania

ja mam nieclae 1tys na caly mieisiac na 4 osoby na zakupy

oj wysnilas wysnilasanabuba gratuluje
cieszę się razem z tobą wyśniło mi się![]()

dzieki dziewczyny za trzymanie kciukow
witamy wiatmy:-):-):-)Witam wszystkie mamusie na forum
Jestem mama 9 miesiecznej Emily mieszkam w Niemczech i rowniez siedze w domku;-) Forum polecila mi kolezanka Anka wiec weszlam Was poczytac i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona mamusiek;-)
fajne butki.moja Paulina ma 9 lat i nosi 35/36Wiktoria jaki seksi avatarek od razu widać ,ze wiosna...idę powiesić pranie licytuję dla klaudii sandał ma ona dopiero 10 lat ,a stopę jak dorosła potrzebuje rozmiar 38 co sądzicie
powiększ
![]()
topobuwie_pl *__NIEZWYKŁE__ /pi1848/__38
Joanna-dobrze bedzie!moj 2 czerwca ma 3 podejscie do egzaminu z jazdy.dziekuje za pocieszenie dobrze ze Was mam bo bym sie zalamała calkie i utonęla w łzach
Ja też najpierw wypelnialam ankietę a potem przysyłajataki skaner zebys skanowala swoje zakupy i za to dostajesz punkty
wyjechałam na miasto ale dawal mi caly czas komendy w lewo i wpierdziliłam sie w skrzyzowanie po ktorym ani razu nie jezdzialm i zgupialam:-
-
zawstydzona/y:
GRATKI:-)
wITAM
Plakac mie sie jak se pomysle o tym wszystkim a tu znowu trzeba wykupic 5 godzin i dopiero ustalic terminwsciekla jestem na siebie okropnie ide poprasowac to sie moze zrelaksuje chwile :-
-
-(a tu kasy nie ma chyba nie pojdae na komunie tylko to co mielismy dac to zaplace godziny i egzamin :-(
a z odbiorem domu walzylam pare lat i wsadzilam jakies 6tys zł

ale normlanie juz z głowy,przynajmniej to.teraz kolejne formlanosci do zalatwiania
joanna to relaxuj się z nami
najgorsze to że za te 5 godzin trzeba zapłacić i za egzamin też no i ten stres i czas na to znaleź w tej gonitwie ech.....nie mógł już ci darować
ja tam zdałam za 1 razem chyba na ładne oczy to już 14 lat temu i jak skończyłam jazde po szczecinie to egzamintor powiedział że by ze mną bał się jeździć ale zdałam![]()

Jak ja bym taki skaner dostała to bym się załamała .U mnie średnio 1000 zł tygodniowo na zakupy się wydaje.
A swoją drogą to jak naliczane są te punkty?
I ile by było za taki miesiąc przykładowo?
Wyłączam kompa ,bo mnie przyciąga jak magnes.![]()
ja mam nieclae 1tys na caly mieisiac na 4 osoby na zakupy

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobra uciekma.
musze pozmywac itd a ponziej oblewanie.jak bede w stanie to eszcze dzis zajrze do was:-)
musze pozmywac itd a ponziej oblewanie.jak bede w stanie to eszcze dzis zajrze do was:-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
gratulacje nareszcie sie doczekalas!!kobiety wpadłam na chwile bo musze sie pochwalic!!!!!!!!!!
dzwonili do mnie z Nadzoru-MAMY DECYZJE O ODBIORZE DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NORMLANIE NIE MOGE UWIERZYC!!!!!!!!!!11
dzis P pojedzie to odbiezrze decyzje)))))))))))))
i normlanie chyba sie upije z tego szvzescia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
czesc cicoia fajnie ze sie dolaczylasWitam wszystkie mamusie na forum
Jestem mama 9 miesiecznej Emily mieszkam w Niemczech i rowniez siedze w domku;-) Forum polecila mi kolezanka Anka wiec weszlam Was poczytac i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona mamusiek;-)

o tak uzaleznienie to tylko momencik nieuwagito zależy
Najważniejsze żebyś sie od nas uzależniła![]()
sliczne butkiWiktoria jaki seksi avatarek od razu widać ,ze wiosna...idę powiesić pranie licytuję dla klaudii sandał ma ona dopiero 10 lat ,a stopę jak dorosła potrzebuje rozmiar 38 co sądzicie
powiększ
![]()
topobuwie_pl *__NIEZWYKŁE__ /pi1848/__38
rob rob potem sie pochwalisz swoimi arcydzielamiDziekuje, znalazłam kilka takch sklepów też, tyle że w porównaniu do allegro to mają drogoi doszłam do wniosku że na allegro bedzie najlepiej kupowac
Ale dodam sobie do ulubionych bo są tez tu rzeczy których na allegro nie ma
Jeszcze raz dziekujei tak mysle ze kupie od razu minimum 2 takie zestawy po 10 sztuk, w sumie to nie wiem czy nie kupic wiecej, bo potem jak mi braknie to moge miec problem żeby dokupic pasujące kolorystycznie i wogóle
A ja myslalam wogole zeby ten album robic az do 18 i na 18 dopiero dacwiadomo e potem to juz rzadziej i takie raczej wazniejsze momenty jak komunia bierzmowanie i inne takie bede dawac, ale nie che tylko całkowtego dziecinstwa npo do 5 lat tylko dłużej robic
bedzie mial/miala fajna pamiątke z całego dzieciństwa
![]()
Jak lubi różowe to fajne.
moja by nie założyła.
Klaudia ma niespełna 13 lat i nogę 40/41![]()

dasz rade!A ja ide z dziecmi na spacer i na zakupy nie wiem czy sobie poradze z dwójką małych dzieci w sklepie
Nastepnym razem bedzie dobrze musisz w siebie wierzyc nie ma sie co zalamywacdziekuje za pocieszenie dobrze ze Was mam bo bym sie zalamała calkie i utonęla w łzach
Ja też najpierw wypelnialam ankietę a potem przysyłajataki skaner zebys skanowala swoje zakupy i za to dostajesz punkty
wyjechałam na miasto ale dawal mi caly czas komendy w lewo i wpierdziliłam sie w skrzyzowanie po ktorym ani razu nie jezdzialm i zgupialam:-
-
zawstydzona/y:
GRATKI:-)
wITAM
Plakac mie sie jak se pomysle o tym wszystkim a tu znowu trzeba wykupic 5 godzin i dopiero ustalic terminwsciekla jestem na siebie okropnie ide poprasowac to sie moze zrelaksuje chwile :-
-
-(a tu kasy nie ma chyba nie pojdae na komunie tylko to co mielismy dac to zaplace godziny i egzamin :-(
nie lubie takiej zmiany planowDziewczyny ja odpadam.
Plany mi się pozmieniały.
Moja śpiąca królewna zadzwoniła ,że dziś jest zebranie na 17 .30 w szkole.
Do tego na 13.30 mam przedszkole,muszę zrobić zakupy,ugotować obiad i odebrać małego z przedszkola
Do wieczora.:-)

no to teraz juz wiesz gdzie bedziesz przesiadywalaoooo tylko 4-5 godzin snu?? ja to bym wtedy do tylu chodzila :-) fakt ze szybko spac nie chodze bo ok 23 ale do 9 moge pospac bo wtedy Emily wstaje a spac chodzi o 20 takze z mezem mamy wieczor nasz no chyba ze maz w robocie to wtedy lipa i siedze przed kompem albo tv![]()

no tak kas kasa kasa wszystko tylko wokol tej kasymoże za bardzo wierzę w siebie i za bardzo pewna jestemo nic nie chodzi tylko o kase jak se pomysle ile juz poszlo to łzy mi same leca tyle rzeczy juz sobie odmawiaam ide bo sie rozplakalam:-(

znacie znacie heheeha my sie znamy![]()
nie wiem czy zdarzysz heheh ale jak co to mi poprasuj bo ja od wczoraj sie biore i jakos brak checiJa wlasnie polozylam Emily spac m spi jeszcze po nocce wiec mam teraz czas dla siebie:-) ale musze sie zabrac za jakis obiad no i za porzadki no i prasowanie tez jeszcze na mnie czeka![]()
napewno sie poznacie to tylko kawaleczekno prosze to nasteona mkolezanka do poznania w realu z okolic![]()

dzieci potrafia zaskoczyc Fajnie ze moglas polezec dluzej niz zwykleMy dzisiaj zaspaliśmy do przedszkola i to tak porządnie![]()
Wczoraj wieczorem miałam taka jazdę z Nadją, że myślałam, że już nigdy nie uśnie.
Lulałam ją ponad godzinę. Rąk juz nie czułam. Po każdym odłożeniu do łóżeczka ona w ryk. W końcu obudziłą mi Borysa. Nie miałam już siły, ani pomysłu jak ich oboje ululać, więc zamknęłam drzwi od ich pokoju i wyszłam do kuchni. Po 3 minutach wrzasków dzieci spały![]()
Potem znowu Benjamin budził mi się co 10-15 minut i płakał. Nie wiem czy bolało go gardło, czy dlatego, że miał zapchany nosNie mogłam sie z nim dogadać, jak się przebudzał to tylko płakał i nic nie chciał powiedzieć.![]()
Wzięłam go do siebie do łóżka i po kilku przebudzeniach zasnął na dobre.
Po tych przeżyciach maluchy spały do 9.00 a Benjamin do 9.30![]()
![]()
![]()
Pierwszy raz od ich urodzenia spały tak długo.
Do przedszkola dotarliśmy dopiero po 10.
Teraz nie wiem o której kłaść maluchy na drzemkę![]()
Ja rowniez skladam zyczonka Kamilkowi i Antosiowi i buziaki dla wczorajszej Emilydziękuje za życzonka dla antosia może temu gangreniakowi się odmieni i grzeczny będzie
wiktoria sto lat dla kamilka toć on dzisiaj ma 10 miesięcy![]()
Dziękuje a patrzcie jaki mi porządek robi

to sie zaczyna uzaleznienieJak ci sie tak nudzi to mozesz mi poprasowac albo obiad ugotowac :-):-):-)
Bo Emily spi juz ponad godzine a ja sie dalej nie ruszylam tylko siedze przed kompemmoj napewno za niedlugo wstanie wiec trzeba sie za cos zabrac:-):-)

smialo mozesz dawac!!!Laura lubi sama wode moze sprobujmoja zapiekanka ziemniaczana już gotowa robie ją 2 raz i mam nadzieję że będzie tak dobra jak za pierwszym razem
dziewczyny mam pytanie od kiedy można dawać dzieciom do picia coś więcej jak te herbatki hipp czy bobowita czy też impres bo mój antek pije na potęge i taka duża puszka to na tydzień góra 10 dni a tanie to one nie są niestety czasami kupuje mu soczki hipp czy bobo-frut ale zastanawiam się czy może pić wode z sokiem np herbapolu malinowym czy z sokiem z malin który robi mama pietruszki????
chlopak sie rozkreca mamusiuNo to pranie powieszone ufff
MALINKA
Ja mysle ze mogłabys sprobowac dac mlodemu takiego soczku ale takiego raczej cienkiego
Moi tez pija te herbatki hippa i poprostu masakra-jak taka trojka sie dopadnie to co otwieram puszke to za chwile patrze ze juz ledwo co na dnie
A moj Dominik sie zrobil chyba jakis niesmialy albo cosNormalnie jest wygadany i rzuca tekstami jak MALUNY Julka a wczoraj jak dzwonila moja siora zeby Jemu zlozyc zyczenia to nawet nie podszedl do telefonu i wieczorem jak dzwonil dziadek bylo to samo
NO i witam nowa mamusie:-)

No to Emily wlasnie wstala a ja przez te 2 godziny co spala nic nie zrobilam ale mam jeszcze czas bo m jeszcze spi:-):-):-)
ide jej dac jesc moze potem jeszcze wpadne
wpadaj wpadaj
Ja mam obiadek gotowy Laura spi z B na sofie

Pewnie sie beda budzic bo juiz z godzinke drzemia
Ja posprzatalam i zrobilam zakupy.Laura nauczyla sie wykorzystywac to ze nie nosi pampersow i wola siku
Ja tu w trakcie zakupow a ona wola sisi no to ja odkladam wozek lece z nia pod krzaczki a ona ze nie nie mama pa pa

a oblewaj oblewaj jest codobra uciekma.

anka26_x_07
Mama Laury :)
ja tez jeszcze musze pranie wstawic ale wieczorem zeby miec wilgotne powietrze na nocwypraowałam jupikolejne się suszy a jeszcze kolejne czeka na wypranie
![]()
dobra uciekma.
uuuu jak bedziesz dobrze oblewala to nie ma szans na BB

reklama
Podziel się: