wiktoria12
Mama i żona :)
Co tam potem dawaj teraz bo ja już tydzień czekam i doczekać sie nie moge a M co powiedział na nowy kolorekmam moze potem ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co tam potem dawaj teraz bo ja już tydzień czekam i doczekać sie nie moge a M co powiedział na nowy kolorekmam moze potem ;-)

cierpliwosc popłacaCo tam potem dawaj teraz bo ja już tydzień czekam i doczekać sie nie moge a M co powiedział na nowy kolorek

wczoraj troche [popłakalm i mam worki pod oczmi jak zejda to beda na pewno zdjecia
na razie spadam paTo pewnie po francuskudobanov moeir i js

Strasznie fajowa taka imprezka ,a jeszcze fajniesza ulga,że to już za wami i szczęście wielkie-prawda,ja sie bardzo cieszę:-) ,może i ja kiedyś zajrzę jak po francusku będę nadawacmoj nie mial wyjscie:-)ja nie bylam w stanie za bardzo:-)
a w nocy to i tak bym wstala bo juz matki tak maja,na szczescie mala spala grzecznie cala noc,o 6 zjdla kasze i dalej spi:-)
jak to mowi piosenka"13tego wszytsko zdarzyc sie moze,13tego swiat w rozowym kolorze....":-):-):-):-):-)
no i w koncu legalnie mieszkam na swoim:-)

bo mi sie zawsze wtedy wydaje ,ze niezwykle elokwentna jestem

Anabuba ,a kredyt ....mała niedogodność
się spłaci
a ja się fryzurki nie mogę doczekać,jak zdasz to ty nam po francusku popiszesz

Wiktoria ,a ja ci się śniłam..??byłam szczupła/??i woziłam się super bryką????
WITAM SIĘ PRZY CZWARTKU
joanna torebki z herbatą przyłóż lekki makijaż uśmiech na ustach i będzie okcierpliwosc popłacawczoraj troche [popłakalm i mam worki pod oczmi jak zejda to beda na pewno zdjecia
na razie spadam pa