reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witak Zajaczku kochany no właśnie opowiadaj jak po USG nie uciekłaś ginowi??
Olu PM a dlaczego jesteś przekonana że to zatrucie?? zjadłaś coś nowego albo nieświeżego kochana??
Witaj Wikula co taki leniuszek z ciebie??

reklama
Zaniepokojona ostatnio mam malo czasu, kupuje samochod chce otworzyc swoja firme,pracuje... czytam co piszecie i staram sie byc na bierzaco. probuje sie czyms zajac zeby sie nie dolowac.

Domelko a jaki interes rozkręcasz?? może i dobrze że zajełaś się czymś innym to dobra metoda.
Wikulla ja dawniej też uważałam że 6 to środek nocy ale teraz już sie przyzwyczaiłam bo M do pracy wychodzi o 6 i mam pobudkę zawsze
Kropeczko uwazaj na siebie w tych podróżach

Domelko a jaki interes rozkręcasz?? może i dobrze że zajełaś się czymś innym to dobra metoda.
Wikulla ja dawniej też uważałam że 6 to środek nocy ale teraz już sie przyzwyczaiłam bo M do pracy wychodzi o 6 i mam pobudkę zawsze
Kropeczko uwazaj na siebie w tych podróżach
catering dla firm, na razie szukam jakiegos lokalu do przygotowywania potraw i klientow, pisze biznes plan....
ja mam podobnie ale z królikiem budzi mnie ok 6, trzeba jej dac karme i mam spokój do 7.30:-)

Mój mąż wraca z pracy tak koło 24 - 1.00 w nocy, ale ja wtedy albo jeszcze nie śpię, albo tak mocno śpię, że nic mnie nie obudzi...

Badaicka - dzięki za dietkę:-) Zobaczymy czy uda mi się coś osiągnąć:-D

reklama
Witak Zajaczku kochany no właśnie opowiadaj jak po USG nie uciekłaś ginowi??
Nie uciekła.... trochę jestem rozczarowana.... tzn. w sumie to ja sobie inaczej wyobrażałam. Ja myślałam że to Gin który ma po prostu Usg dowcipne. A to zwyczajnie gabinet USG. Ale facet dość konkretny, więc pogadaliśmy trochę. U niego można zrobic Monitoring: pierwsze USG 70 zeta, następne po 30. ALe i tak muszę znaleźć gina który mi wszystko powie, zinterpretuje badania itd. czyli problem nadal pozostał:-(
No i najważniejsza rzecz, która chciałam wiedzieć - to mam Owulację bo tez o to chodziło. O potwierdzenie czy miewam owulację. Szkoda, że dzień przed powrotem męża, ale szczerze powiem że nie spodziewałam się że będzie inaczej.:baffled::baffled:
Zaniepokojona ostatnio mam malo czasu, kupuje samochod chce otworzyc swoja firme,pracuje... czytam co piszecie i staram sie byc na bierzaco. probuje sie czyms zajac zeby sie nie dolowac.
Domelka, to ty biznesłomen się będziesz robić:-) a jaki biznes zamierzasz otworzyć??

Do góry