reklama
Bo mnie te moje dwa potwory obudziły dzisi o 6.06 - a dla mnie to środek nocy...Witak Zajaczku kochany no właśnie opowiadaj jak po USG nie uciekłaś ginowi??
Olu PM a dlaczego jesteś przekonana że to zatrucie?? zjadłaś coś nowego albo nieświeżego kochana??
Witaj Wikula co taki leniuszek z ciebie??
Betka85
Fanka BB :)
Domelko a jaki interes rozkręcasz?? może i dobrze że zajełaś się czymś innym to dobra metoda.
Wikulla ja dawniej też uważałam że 6 to środek nocy ale teraz już sie przyzwyczaiłam bo M do pracy wychodzi o 6 i mam pobudkę zawsze
Kropeczko uwazaj na siebie w tych podróżach
Wikulla ja dawniej też uważałam że 6 to środek nocy ale teraz już sie przyzwyczaiłam bo M do pracy wychodzi o 6 i mam pobudkę zawsze
Domelka
catering dla firm, na razie szukam jakiegos lokalu do przygotowywania potraw i klientow, pisze biznes plan....Domelko a jaki interes rozkręcasz?? może i dobrze że zajełaś się czymś innym to dobra metoda.
ja mam podobnie ale z królikiem budzi mnie ok 6, trzeba jej dac karme i mam spokój do 7.30:-)
reklama
Zajączek81
Nie uciekła.... trochę jestem rozczarowana.... tzn. w sumie to ja sobie inaczej wyobrażałam. Ja myślałam że to Gin który ma po prostu Usg dowcipne. A to zwyczajnie gabinet USG. Ale facet dość konkretny, więc pogadaliśmy trochę. U niego można zrobic Monitoring: pierwsze USG 70 zeta, następne po 30. ALe i tak muszę znaleźć gina który mi wszystko powie, zinterpretuje badania itd. czyli problem nadal pozostał:-(Witak Zajaczku kochany no właśnie opowiadaj jak po USG nie uciekłaś ginowi??
No i najważniejsza rzecz, która chciałam wiedzieć - to mam Owulację bo tez o to chodziło. O potwierdzenie czy miewam owulację. Szkoda, że dzień przed powrotem męża, ale szczerze powiem że nie spodziewałam się że będzie inaczej.

Domelka, to ty biznesłomen się będziesz robić:-) a jaki biznes zamierzasz otworzyć??Zaniepokojona ostatnio mam malo czasu, kupuje samochod chce otworzyc swoja firme,pracuje... czytam co piszecie i staram sie byc na bierzaco. probuje sie czyms zajac zeby sie nie dolowac.
Podziel się: