reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My obydwoje z Darkiem to bierzemy.
Mieliśmy zalecona na zapalenie zatok.
Darek jeździ po 100 km dziennie autem ja cały dzień na nogach i też nic.
Zero skutków ubocznych.
to raczej podstawowe leki na zapalenie zatok takie same jak odpowiednik cirrus,Sudafed.

reklama
My obydwoje z Darkiem to bierzemy.
Mieliśmy zalecona na zapalenie zatok.
Darek jeździ po 100 km dziennie autem ja cały dzień na nogach i też nic.
Zero skutków ubocznych.
to raczej podstawowe leki na zapalenie zatok takie same jak odpowiednik cirrus,Sudafed.
no to może spróbuję, najwyżej wezmę w pracy jak już dojadę i wieczorem przed spaniem:tak: skoro mówisz, że jest sprawdzony i pomaga:tak: bo ja już mam dość tego kataru, nic nie mogę zrobić bo nie mam trudności z oddychaniem i jestem przytłumiona:confused:

Prawda jest taka,że wszystko ma skutki uboczne.
Nawet witamina C ta syntetyczna jest szkodliwa :-(
A ja poczytasz o popularnym paracetamolu albo innych ogólnych środkach,które można kupić w każdym sklepie to już załamka.:-:)-(

A co tu tyle mamusiek nowych się namnorzyło hehe:-D:-D:-D witam witam. Coraz bardziej popularne się robimy hehe ;-);-)

Dzięki Wam za wsparcie :-):-):-) a u babci nie ciekawie, nie pamiętam która pytała chyba Wiktoria. Ostatnio nerki zaczęły wariować, ale się uspokoiły. Wiadomo będzie tam biedna leżeć do końca :-:)-:)-( ja to już siły nie mam żeby tam pójść. Załamana chodzę jak nie wiem co. No ale trzeba się jakoś trzymać

beata zdrowia dla babci życzę,musisz byc silna :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka mi juz spi od 20min :szok::szok::szok::szok: znowu poszła tak wczesnie spać,no ale dziś w nocy budziła się często z płaczem więc może na prawdę była spiąca.

Witam :-)
Oj poszalałyście z postami od wczoraj, poszalałyście :-D 6 stron po 40 postów każda to już chyba lekka przesada :szok:
Słuchajcie - ja wczoraj wracam po 22:00, a tu Piotruś bawi się z tatusiem w najlepsze :szok: I nawet nie chciał słyszeć o spaniu. O 23:00 wziął ojca za rękę i zaprowadził do łazienki, bo chciał się wykąpać no i się wykąpali :-D:-D Na szczęście po kąpieli grzecznie wypił mleczko i pozwolił się ułożyć do snu, ale zasnął dopiero po północy, a wstał dziś o 7:00 i znów szaleńcze tempo mi narzucił. Pół godziny temu go położyłam na drzemkę, bo już nie wytrzymałam. :sorry2: No cyborg jakiś mały normalnie :-D

A co tu tyle mamusiek nowych się namnorzyło hehe:-D:-D:-D witam witam. Coraz bardziej popularne się robimy hehe ;-);-)
...
Fajne dziewczyny jesteśmy, to co mamy nie być popularne :-D:-D:-D
beata zdrowia dla babci życzę,musisz byc silna :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka mi juz spi od 20min :szok::szok::szok::szok: znowu poszła tak wczesnie spać,no ale dziś w nocy budziła się często z płaczem więc może na prawdę była spiąca.

Agnes mi Kuba ostatnio w nocy też się budzi z płaczem i nie wiem co mu jest :no:
Może dzieciaczkom śni się coś niemiłego. Piotruś też czasem się budzi z płaczem w nocy - muszę go wtedy przytulić, pogłaskać chwilkę i znów zasypia. :tak:

Dziewczyny ja się urywam.
Muszę się do tego neurologa zacząć szykować.
Muszę wszystkie badania i wyniki odnaleźć.
Całkiem zapomniałam o tym.
Oj będzie tego szukania.
Wszystkie dokumenty małego mam w 3 szufladach.:szok::szok::szok::szok:
Pamiętajcie godz.14 trzymajcie kciuki.:happy2::sorry2:

A jeszcze się pochwalę.
To oceny cząstkowe mojej córy.

Ależ jestem z niej dumna !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry