reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to aniu jak nie masz nic na przeciwko wypije z Toba kawulca :D kurde ja juz od kulki dni nie pilam herbatki no wczoraj kawe u bratowej ale to w biegu bo wychodzilysmy:/

kurcze mam dylemat.musze z moim pogadac.ojciec biologiv\czny Kuby(co przez 3lata nie dawal znaku zycia i jest pozbawiony praw ojcowskich) prosi abym pozwolila spotkac mu sie z Kuba.a kuba go nie zna.nie wiem co robic.bo wkoncu jest pozbawiony i mial go gdzies.ale z drugiej jednak to ojciec pozneij kuba moze miecpretensje(ja bym miala).i co robic?????????????:hmm::hmm::hmm::hmm:

reklama
A my po spacerku i zakupach :tak:

Nie ma weny na gotowanie, pisanie, na nic :baffled:

Po fenoterolu brzuch i mniej przeszkadza:tak:, ale chyba na mózg mi się rzuciło:baffled: Strasznie rozlazła jestem :angry:

Pochwalę wam się że udało mi się w końcu wylicytować za rozsądna cenę maxi cosi cabrio dla Aniki :tak: Razem z opłatami paypal, wyniosło mnie 107zł :tak:

Królewna usneła sam z siebie :confused::sorry2:

ewon to zalezy dlaczego był pozbawiony praw rodzicielskich?
ja bym sie poważnie zastanowiła,skoro mały go nie zna w ogóle to po co mu mieszac teraz w głowie .a po za tym to ojciec gdzie się pdziewał przez te 3 lata?nagle mu sie przypomniało?ja bym sie chyba nie zgodziła
:baffled:

no to aniu jak nie masz nic na przeciwko wypije z Toba kawulca :D kurde ja juz od kulki dni nie pilam herbatki no wczoraj kawe u bratowej ale to w biegu bo wychodzilysmy:/

kurcze mam dylemat.musze z moim pogadac.ojciec biologiv\czny Kuby(co przez 3lata nie dawal znaku zycia i jest pozbawiony praw ojcowskich) prosi abym pozwolila spotkac mu sie z Kuba.a kuba go nie zna.nie wiem co robic.bo wkoncu jest pozbawiony i mial go gdzies.ale z drugiej jednak to ojciec pozneij kuba moze miecpretensje(ja bym miala).i co robic?????????????:hmm::hmm::hmm::hmm:

jasne ze mozesz sie napic:))
Co do ojca to mysle ze jak juz to spotkanie to powinno sie odbyc z twoja obecnoscia.Masz racje kiedys dziecko mzoe Ci powiedziec ze mu ojca zabralas.Znam taki przypadek

No to jestem:tak::tak::tak:Zakupki zrobione i jeszcze zdazyłam umyc łepetynke:-)A teraz siedze i wcinam grzeska

AS
Ale Twoja Klaudia zdolniacha:tak::tak::tak:Gratuluje:-):tak:

EWON
Trudno Tobie cos doradzic bo wiemy niewiele:no:No ale ojciec to ojciec.A myslisz ze Kuba sie pokapuje jak zaczniesz Jemu tlumaczyc kto to jest i dlaczego chce sie z Nim spotkac:confused:

No to jestem:tak::tak::tak:Zakupki zrobione i jeszcze zdazyłam umyc łepetynke:-)A teraz siedze i wcinam grzeska

AS
Ale Twoja Klaudia zdolniacha:tak::tak::tak:Gratuluje:-):tak:

EWON
Trudno Tobie cos doradzic bo wiemy niewiele:no:No ale ojciec to ojciec.A myslisz ze Kuba sie pokapuje jak zaczniesz Jemu tlumaczyc kto to jest i dlaczego chce sie z Nim spotkac:confused:

ja tez mam Grzeska:))

reklama
...

Ja też bym miała pretensje...
Ja bym przedstawiła jako wujka, a jak będzie się starała a mały będzie w odpowiednim wieku to można wszystko wyjaśnić...

Dzieci jak dorosną chcą znac swoich biologicznych rodziców, nawet te krzywdzone i porzucone szukaja ich potem... Niestety :baffled:

Do góry