reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
my kiedys chcielismy wynajac z bratem julka domek z ogrodkiem,ale w polowie ogloszen nie chca dzieci albo ceny sa z kosmosu,raz byla cena mala to jak zobazcylismy domek to myslalam,ze ze smiechu pekne.a drugi byl cudny ale dzielnic niebezpieczna.wiec zostalismy tu na tej ruderze,gdzie jak wbijam gwozdz to tynk odpada.

Laura mi spi ale jak wstanie tez bede musiala dupke ruszyc bo chlebka nie ma w domku i orzeszkow a to Laura uwielbia wiec musza byc:tak:
Maly spacerek nikomu nie zaszkodzi Wezme ja zeby sie wybiegala tak co wieczorem padnie:-)
A kot mi pozmywa po obiedzie, bo ja mam lenia:-D

u nas to samo narazie o kredycie możemy pomarzyć no niestety to co piotrek zarbi idzie na czynsz internet jego alimenty i polsat ja reszta i leko nie jest o nie.....marzę o wygranej w totka albo jakimś niespodziewanym spadku.....:-):-):-)

u nas to samo narazie o kredycie możemy pomarzyć no niestety to co piotrek zarbi idzie na czynsz internet jego alimenty i polsat ja reszta i leko nie jest o nie.....marzę o wygranej w totka albo jakimś niespodziewanym spadku.....:-):-):-)
o ja tez bym tak chiala jakis totek ale bym musial zaczac grac:-D
anka malo malo ale to nie nasze:(

jak bedziecie placili to was przeciez nie wyrzuca a 200zl w porownaniu z 1200zl to roznica

oj to fakt w wielu ogłoszeniach jak dzwonisz i mówisz 3 dzieci to oooo niiiieeee kurcze ale jak am dzieci to dbam bardziej jak studenci czy robotnicy:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
malinka mi tez sie marzy jakis spadek:D hehehe moja babcia miala mieszkanie mi przepisac,ale ,ze z ojcem zylam jak zylam to nagadal cos jej(a to byl jejj syneczek)to przepisala na niego,a on wiedzac,ze Kuba jest strasznie uczulony na wilgoc -ktorej nie mozemy sie pozbyc.sprzedaje je dla wlasnych korzysci:/ ale coz taki z niego zgred.

Do góry