Z tych sfajczonych ziemniakowdobra, ziemniaki juz chyba ostygły to ide robic kopytka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tych sfajczonych ziemniakowdobra, ziemniaki juz chyba ostygły to ide robic kopytka![]()
No mam tez nadzieje ze dziadek trafi i nie zabladzi hihihi ale jak co to David pojedzie ich szukac;-);-);-);-) a jaki masz rozmar pampersow???? bo ja jej naradzie zakladam 4:-):-) ale to i tak moge wpasc przy okazji na kaweczke jak masz czas???
No wlasnie nie wiem czy dzis a moze lepiej jutro?? bo ja nie wiem jak sie z zakupami wyrobie musze do miasta do reala itd potem David bedzie sie zas ze wszystkim goraczkowal i tylko szybko szybko wolal tak to juz jest z chlopem na zakupach:-):-):-):-):-) a on ma od dzis wolne takze bedzie wiecej czasuChcesz dzis wpasc?Mam 5bedzie na zas
![]()
Przywiez do mnie zymwarka pozmyawa;-);-) albo Bogdana zagon do kuchni:-):-):-)
no co tyZ tych sfajczonych ziemniakow![]()
No wlasnie nie wiem czy dzis a moze lepiej jutro?? bo ja nie wiem jak sie z zakupami wyrobie musze do miasta do reala itd potem David bedzie sie zas ze wszystkim goraczkowal i tylko szybko szybko wolal tak to juz jest z chlopem na zakupach:-):-):-):-):-) a on ma od dzis wolne takze bedzie wiecej czasu![]()