Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Dzięki Kasia ale na wszelki wypadek wezmę swój;-) Bo może zapomni?Ma Efe dlugopis, nie ty jedna prosisz o taki podpis
A jak tak lubię tych księży oglądać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Kasia ale na wszelki wypadek wezmę swój;-) Bo może zapomni?Ma Efe dlugopis, nie ty jedna prosisz o taki podpis
ja tez zawsze mam swój,bo nóż widelecDzięki Kasia ale na wszelki wypadek wezmę swój;-) Bo może zapomni?
A jak tak lubię tych księży oglądać...
niewiem właśnie,ja mam wrazenie,ze dało,bo lepiej sie ogólnie czułamIwonka to żelazo nic kompletnie nie dało ??!!
to coś jest mocniejszego jeszcze??
ten specyfik ile żelaza miał?
mam nadzieje,ale zmartwiłam sie nimi i teraz do wtorku bede sie pewno martwić,ale w niedziele bedzie na komunii wujek,który jest lekarzem i go podpytam co i jakIwona, no to nie brzmi dobrze, ale trzymaj sie! Moze jednak to nic takiego?
Iwonko ja ci tu gitarę zawracam a ty masz gorszy problem. Może rzeczywiście zapytaj wujka albo jutro się umów do lekarza. Mi wyniki też spadły ale lekarka powiedziała że normalne i tyle. A jak masz jakieś zakażenie a czeka cię jeszcze stres w weekend to może warto pojechać i sprawdzić wcześniej?mam nadzieje,ale zmartwiłam sie nimi i teraz do wtorku bede sie pewno martwić,ale w niedziele bedzie na komunii wujek,który jest lekarzem i go podpytam co i jak
spoko spoko,juz cos niecoś mi sie rozjaśniło w ciąży moga byc podwyższone leukocyty i jak byłam w szpitalu miałam jeszcze wyższeIwonko ja ci tu gitarę zawracam a ty masz gorszy problem. Może rzeczywiście zapytaj wujka albo jutro się umów do lekarza. Mi wyniki też spadły ale lekarka powiedziała że normalne i tyle. A jak masz jakieś zakażenie a czeka cię jeszcze stres w weekend to może warto pojechać i sprawdzić wcześniej?