reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Ehh, ja Was wszystkie rozumiem ..... 2 lata czekałam na tą dzidzię i mimo, ze w 4 tyg. nie dawali mi szans na donoszenie i jakoś się udało to nadal nie wierze póki do serca nie przytulę,

reklama
Moj tatko juz po pierwszej mega dawce chemi,czuje sie bardzo dobrze, jak narazie zero skutkow ubocznych :tak:
Trzymam kciuki za tatę :tak::tak:

I co wy na to? Chyba brzmi logicznie?
Jak najbardziej logicznie :tak::tak:

Hej Dziewczynki właśniewróciłam od gina, powiedziałam mu o bolach brzucha dał mi miesiec zwolnienie przypisał luteinke dalej nospe witaminy, praktyczenie zero wysiłku fizycznego i leżenie plackiem, a ja bedzie dalej nie bolało albo wystapi krwawienie to do szptala:-(
Trzymaj się skarbie. Będzie dobrze. Odpoczywaj sobie.

WItajcie dziewczyny - mam 26 lat i zaczeliśmy z męzem jakieś 2 miesiące temu starania o kruszynkę. Mam nadzieję, ze się uda:)
Witaj :-):-)

do gina ide we wtorek
Czekamy na relacje :-D

elfa75 - ale jazda, ja i Patrysia też idziemy we wtorek do gina;-) żeby spróbować potwierdzić fasolkę

kangakan, jak super :)
mam nadzieje ze wrócimy we wtorek szczesliwe z rewelacyjnymi wiadomosciami !

Prawie 8 tydzień, bez 3 dni,
no to zycze serduszek jak dzwonow u waszych fasolek - trzymam kciuki.
Ja jutro znowu ide podgladnoc czy jajo peklo po pregnylu i sie okaze - mam nadzieje ze teraz sie uda...

Naktarynko - @ nie przyjdzie, ja mocno w to wierzę!!!
oby oby.. póki co dalej zadnych objawów..nawet szyjka w dole a powinna byc w gorze na @..

Nektarynko
ja zawsze chodziłam do facetów , bo myslałam,że są delikatniejsi itp. Jak pierwszy raz poszłam do babki, to zauwazyłam,że jakoś łatwiej mi się z nią o pewnych rzeczach gada. No bo przecież ona sama ma @, rodziła dzieci i nie raz miała różne problemy. A facet- zna tylko to wszystko z opowieści i z tego co widział. Ale nigdy tego nie czuł. Teraz lepiej mi u babki. Nie jestem skrępowana w ogóle. No ale ważne żeby lekarz był dobry, płeć nieistotna:-)

Teraz juz naprawdę uciekam. BUZIAKI
ja tez moze bym poszla do babki.. ale nasłuchałam się o naszej tutaj ze jest nieciekawa.. młoda dziewczyna zaszła w ciaze a poszła do niej bo sie @ spóźniał.. a ta do niej to co usuwamy a ta młoda mama nie wiedziala co usuwac ma.. nie wiem dokladnie jak to tam było ale ja bym sie przerazila.. i nie byłam u niej nigdy.. moze kiedys sie przemoge.. w sumie u mnie w przychodni mam do wyboru faceta do ktorego zawsze chodze i wlasnie ta babke
WItajcie dziewczyny - mam 26 lat i zaczeliśmy z męzem jakieś 2 miesiące temu starania o kruszynkę. Mam nadzieję, ze się uda:)
witaj w gronie
gratulacje i spokojnej ciazy zycze..

No to jeszcze 4 tygodnie i jesteście bezpieczni, 3mam kciuki:tak:

Idę spać i poodganiać straszne myśli, a sio!

Witam się juz prawie weekendowo:-p:-D
Zaraz wychodze do Filipka, ale tak jakos mi się dziś nie chce...
Mój M dziś do szkoły jedzie i jutro wraca.
Były przytulanki ale tak nie dokońca:zawstydzona/y: bo M po bardzo silnych lekach i same wiecie..eh:zawstydzona/y::-D No ale jutro nadrobimy:-D

Dzien dobry!!! :-)
Kobietki wróciłam od lekarza! Pani powiedziała też,że na "wygląd" miesiączki wpływ ma to jak żyjemy, stres itp. I co wy na to? Chyba brzmi logicznie?
jak dla mnie bardzo logicznie! i rzeczowo! ;-)
Hej Dziewczynki właśniewróciłam od gina, powiedziałam mu o bolach brzucha dał mi miesiec zwolnienie przypisał luteinke dalej nospe witaminy, praktyczenie zero wysiłku fizycznego i leżenie plackiem, a ja bedzie dalej nie bolało albo wystapi krwawienie to do szptala:-(
Pysiaczku lekarz tylko chce zachowac mozliwe srodki ostroznosci nie zamartwiaj sie będzie wsio dobrze! :-)
Witam wsrod szalonych staraczek :-)

a mi dzisiej rowniez tempka zglupiala!!!! :szok: mam 36,94 nigdy takiej nie mialam a to 26dc niestety nie wiem ktory dzien fl bo na urlopie nie mierzylam i nie wiem kiedy byl skok! :dry: nie wiem czemu temp tak sie zachowu bo na bobo to marne szanse a przeziebiona nie jestem! :confused:

reklama
Witam babeczki, ciekawe czy mam z kim wypić kawkę?

Witam - uda się , uda. Ostatnio mamy dużo fasolek:tak:

my tak wlasnie staramy sie zeby mlody juz o 20 byl w gotowosci do spania - jeszcze sobie cos tam czytamy i o 20.30 juz spi Tak jest jak jestesmy w domu a jak idziemy to tez nie ma problemu bo albo sie bawi albo spi w foteliku w drodze powrotniej i juz na noc. Wieczor juz chcemy miec spokojny a poza tym musi sie wyspac bo wstaje rano do przedszkola o 7 wiec i tak by padl...

Gosiu jeśli mały chodzi do przedszkola to logiczne,że wcześniej chodzi spać. Nasza córcia jeszcze nie chodzi do przedszkola a ja wstaję koło 8 do pracy,więc taki układ jest ok. Choć nie ukrywam że czasem chciałabym mieć spokojny wieczór. Za rok jak pójdzie do przedszkola, to się ( mam nadzieję) przestawi. A póki co jest ok:tak:
tak sie ciesze teraz to juz odliczam dni do wtorku !

Ale ci zazdroszczę!

wikulaa dzięki, staram się, ale dzisiaj się umówiłam z ginem i się przestraszyłam, że sobie wmówiłam ciążę, że się cieszę jak głupia a tam nic nie ma:-( ja przepraszam, że takie okropne rzeczy tu wypisuję, ale coś mnie dopadło

elfa75 - ale jazda, ja i Patrysia też idziemy we wtorek do gina;-) żeby spróbować potwierdzić fasolkę

A co wy dziewczynki razem w ciążę zachodzicie, razem do lekarza? Pewnie urodzicie w jednym dniu:-D

Ale wszystko jest dobrze z fasolką?

Nektarynko nie każda pani doktor jest fajna. Byłam kiedyś u takiej starej marudy i faktycznie nawet delikatna nie była. Ale ta u której wczoraj byłam, jest ok. Młoda babka, ale bardzo miła.

Do góry