reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
I mam pytanie...po raz kolejny-...przepraszam...ale mam salfazin, lkarnityne i selen dla meza...ile razy dziennie ma brac? Czy raz wystarczy?
Mój brał po jednej tabletce :tak::tak:

Ufff jak pomineam kogos-bardzo, bardzo przepraszamm...ale mnie maz rozprasza i zebrac mysli nie moge w kupę;-0:zawstydzona/y:
Podziwiam za pamięć :-D:-D:-D

ja tylko na chwilke bo zaraz spadam na piwo... caly dzien na uczelni bylam i jakos nic mi sie nie chce....
wczoraj sie poklocilam z malzem, sexu nie bylo, kolejny cykl przepadl..:dry: pff juz mam powoli dosc tego wszystkiego...
Buziaczek dla Ciebie ;-)
Czesc Dziewczyny,
Przepraszam ze moimi problemami moge wprowadzac zla atmosfere na BB.
Daj spokój jaką złą atmosferę. Jesteśmy po to by sobie pomagać :tak::tak::tak:
Trzymajcie się ;-);-)

A ja zaraz do kościoła a później na obiad do teściowej.

Oglądacie czasem TVN STYLE? Strasznie mi się podoba reklama Aktualności | Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym z taka dziewczynką z zepołem downa która mówi o tym że mogłaby ugotować kolacje dla przyjaciół, pracować w biurze...Widziałyście? Zawsze mi się buzia uśmiecha jak widzę to dziewuszkę :) Jest taka radosna..

Olesiu ja mieszkam na naszej polskiej syberii, podlasie ...Wczoraj było ślicznie.nawet wieczorem poszliśmy na spacer i było cieplusio a dzisiaj aż sie nie chce nosa wystawiać za drzwi..

Andzia ale masz dobrego męża...mój po 6 wyszedł z domu i tylko mnie obudził żeby buzi dać...

Kinguś miłego dnia Ci życzę...

Idę do sklepu po jakieś śniadanko...Zaraz wracam :)

Ostatnia edycja:
u mnie bez zmian...jutro do lekarza...

ale normalnie zaczyna mnie to smieszyc wszystko...wczoraj ogladalismy TV a tam akurat reklama podpasek byla..i cos takiego powiedzieli KAZDA Z WAS MUSI UZYWAC...czy cos takiego..na co moj maz spojrzal na mnie i powiedzial NIE KAZDA...i padl ze smiechu...

to jedyny plus tej sytuacji, nie umieram z bolu, nie krwawie, ihihihhi oszczędzam na materiałach higienicznych :p
No proszę,prosze zawsze sa jakies pozytywy :-D oby ten stan dbania o srodowisko utrzymał Ci sie co najmniej 9 miesiecy :-D
przegladalam stare zdjecia i filmiki ( niezle sie ubawilam) znalazlam moj ulubiony filmik na ktorym mi troche odbilo, poprawil mi humor i przypomnial jaka osoba bylam i jeszcze oge byc :)
No to mi sie podoba :tak: takie pozytywne nastawienie.Przytulam ;-)

Andziu, bo czasami trzeba dać sobie kopa w dupsko i się ogarnąć :)

kurcze u wszystkich dzisiaj ladna pogoda tylko nie u mnie...wlasnie wysuszylam wloski i kombinuje co by tu na sniadanie zjesc bo moj brzuch juz glosno krzyczy JEEEESC!!!

u mnie jest pogoda zimna i deszczowa:baffled:

OLESIA ja zakładałam rękawiczke palcówke i się ogrzała;-)

Laski ja naprawde musze cos znalesc na ta marznzca reke od myszki, az mnie boli taka mam zimna :szok: Zniecheca mnie to do kompa.
skąd ja to znam mi też ciagle marznie reka od myszki
u mnie jest pogoda zimna i deszczowa:baffled:

OLESIA ja zakładałam rękawiczke palcówke i się ogrzała;-)
u mnie piękna pogoda aż się chce na spacer iśc ale nie mam siły

z tą rękawiczką do dobry pomysł ale by mnie mąż zmierzył wzrokiem jakbym z taką rekawiczką w srodku lata siedziała

Witam - tak Was dziś tylko podglądam, ale widzę, że większość gdzieś wybyła i nie piszecie dużo :tak:
Następna jak Kaprycha w krzaczorach sie czai :-D:-D:-D

OluPM u mnie tez jakie koszmar z ta pogoda, Ja wiem ze jestem w Anglii ale nam tez sie nalezy troszke sloneczka.
Prosze bardzo troche słonka
Laski ja naprawde musze cos znalesc na ta marznzca reke od myszki, az mnie boli taka mam zimna :szok: Zniecheca mnie to do kompa.
mi tez tak marznie reka :baffled: podobno to od złego siedzenia przed kompem

reklama
Do góry