olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
OluPM u mnie tez jakie koszmar z ta pogoda, Ja wiem ze jestem w Anglii ale nam tez sie nalezy troszke sloneczka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po śniadanku - M zrobił jajecznicę![]()
Mój brał po jednej tabletceI mam pytanie...po raz kolejny-...przepraszam...ale mam salfazin, lkarnityne i selen dla meza...ile razy dziennie ma brac? Czy raz wystarczy?
Podziwiam za pamięćUfff jak pomineam kogos-bardzo, bardzo przepraszamm...ale mnie maz rozprasza i zebrac mysli nie moge w kupę;-0![]()
Buziaczek dla Ciebie ;-)ja tylko na chwilke bo zaraz spadam na piwo... caly dzien na uczelni bylam i jakos nic mi sie nie chce....
wczoraj sie poklocilam z malzem, sexu nie bylo, kolejny cykl przepadl..pff juz mam powoli dosc tego wszystkiego...
Daj spokój jaką złą atmosferę. Jesteśmy po to by sobie pomagaćCzesc Dziewczyny,
Przepraszam ze moimi problemami moge wprowadzac zla atmosfere na BB.
No proszę,prosze zawsze sa jakies pozytywyu mnie bez zmian...jutro do lekarza...
ale normalnie zaczyna mnie to smieszyc wszystko...wczoraj ogladalismy TV a tam akurat reklama podpasek byla..i cos takiego powiedzieli KAZDA Z WAS MUSI UZYWAC...czy cos takiego..na co moj maz spojrzal na mnie i powiedzial NIE KAZDA...i padl ze smiechu...
to jedyny plus tej sytuacji, nie umieram z bolu, nie krwawie, ihihihhi oszczędzam na materiałach higienicznych![]()
No to mi sie podobaprzegladalam stare zdjecia i filmiki ( niezle sie ubawilam) znalazlam moj ulubiony filmik na ktorym mi troche odbilo, poprawil mi humor i przypomnial jaka osoba bylam i jeszcze oge byc![]()
Andziu, bo czasami trzeba dać sobie kopa w dupsko i się ogarnąć
kurcze u wszystkich dzisiaj ladna pogoda tylko nie u mnie...wlasnie wysuszylam wloski i kombinuje co by tu na sniadanie zjesc bo moj brzuch juz glosno krzyczy JEEEESC!!!
skąd ja to znam mi też ciagle marznie reka od myszkiLaski ja naprawde musze cos znalesc na ta marznzca reke od myszki, az mnie boli taka mam zimnaZniecheca mnie to do kompa.
u mnie piękna pogoda aż się chce na spacer iśc ale nie mam siłyu mnie jest pogoda zimna i deszczowa
OLESIA ja zakładałam rękawiczke palcówke i się ogrzała;-)
Następna jak Kaprycha w krzaczorach sie czaiWitam - tak Was dziś tylko podglądam, ale widzę, że większość gdzieś wybyła i nie piszecie dużo![]()
OluPM u mnie tez jakie koszmar z ta pogoda, Ja wiem ze jestem w Anglii ale nam tez sie nalezy troszke sloneczka.
mi tez tak marznie rekaLaski ja naprawde musze cos znalesc na ta marznzca reke od myszki, az mnie boli taka mam zimnaZniecheca mnie to do kompa.
dziekuje kochanie, jeszcze tylko 3 tygodnie/3 dni WITAJ MAJORKO, cieplutki piaseczek, czysciutak woda i pyszniutka Sangria