reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

kupię chyba jakieś 2 grzechotki i zabawkę do wózka, no może jeszcze kazruzelę do łóżeczka i na jakiś czas wystarczy :-D
a może i rodzina faktycznie coś przyniesie, chociaż stawiałabym bardziej na ciuszki :tak:

reklama
Ja na początek tak jak Iza kupię tylko karuzelę do łóżeczka i ze dwie grzechotki a resztę ewentualnie dokupię po 3 miesiącach jak oczywiście nikt prędzej mnie nie obdaruje;-)

Mola cuuuudo ciuszki.Jak ja wpadne do sklepu w konicu na zakupy to chyba puste pułki zostana:-D.Ale poczekam jeszcze bo tutaj w połowie sezonu zawsze sa wyprzedarze i mozna ciuchy za funta kupic:tak:.

Mola cuuuudo ciuszki.Jak ja wpadne do sklepu w konicu na zakupy to chyba puste pułki zostana:-D.Ale poczekam jeszcze bo tutaj w połowie sezonu zawsze sa wyprzedarze i mozna ciuchy za funta kupic:tak:.
Wy to tutaj macie dobrze w Polsce jak są wyprzedaże to może o 10 zł obniżą cene towaru.A do tego np.w H&M -mie chciałoby sie kupić cos fajnego a tu wszystko w wyblakłym rózu dla dziewczynek ,a ja nie bardzo lubie ten kolor :wściekła/y:

No to mnie cieszy ,ale zawsze jest nadzieja ze i w Polsce moze te ciuchy beda tanisze:tak:
Wątpie w to ,ale ja mam niedaleko do Niemiec i się tam właśnie chcę wybrać na zakupy .Tylko chcę już ciuszki w roz. 68 i więcej bo takie malutkie to mam ,a za dużo nie mam co kupować bo dzidzia szybko wyrosnie z tego.

I to jest swieta racja Chogata z 62 migiem wyrosnie a w 68 troche pochodzi. Moj maly urodzil sie z waga 3400 i w 62 miescil sie znakomicie ale po miesiacy a przybral w tym czase 2200g juz poszlo w ruch 68 i nie dlatego ze rosl wzdloz tylko wszez:-D:-D

:-D
I to jest swieta racja Chogata z 62 migiem wyrosnie a w 68 troche pochodzi. Moj maly urodzil sie z waga 3400 i w 62 miescil sie znakomicie ale po miesiacy a przybral w tym czase 2200g juz poszlo w ruch 68 i nie dlatego ze rosl wzdloz tylko wszez:-D:-D
Ja mam podobne doświadczenie z Dominikiem.Już nawet w szpitalu w 56 się nie mieścił od razu 62 rozmiari może ponosił to z 5 tyg.Najdłużej pamiętam właśnie 68 i 72 ponosił ,potem znowu szybciej zaczał roznąć i chyba 98 też dość sporo czasu nosił.Teraz łudziłam się,że jak dziewczynka to może będzie inaczej ,ale lekarka mi mówił ,żeby sie nie łudziła .Owszem drobniejsz może być,ale ja fest baba jestm to po kim ma być filigranowa:-D

reklama
Do góry