reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

ja tez takich na 68i 74 troche już pokupiłam:),
ale najważniejsze ,że na maleństwo już wszystko mam więc jak narazie dam sobie spokuj.
hehehe mam nadzieję ,ale jak ja cos widze ślicznego to nie mam bata abym tego nie brała.ja to chyba musze przestać po sklepach łazić-hehe ale jak to zrobić:)

reklama
ja tez takich na 68i 74 troche już pokupiłam:),
ale najważniejsze ,że na maleństwo już wszystko mam więc jak narazie dam sobie spokuj.
hehehe mam nadzieję ,ale jak ja cos widze ślicznego to nie mam bata abym tego nie brała.ja to chyba musze przestać po sklepach łazić-hehe ale jak to zrobić:)
Ja też staram się nie patrzeć w tamta stronę ,ale teraz miałam przerwę chyba z miesiąc w kupowaniu bo komunia ,śluby i inne imprezy to teraz mogę.A i rozpisałam sobie co jeszczę musze dokupić ,przez te 3 miesiące ,żeby od razu kasy nie wydawać;-)

Ja ciuszków trochę mam, bo moja mama chodzi i wynajduje. Teraz zabieram się za rożek, pieluszki, proszek dla dzieci, majty, podkłady itp. Oblukam ceny w reality i coś mi się wydaje, że zamówię na allegro najlepiej u jednego sprzedawcy, żeby było mniej za przesyłkę.
Po maluchu trzeba torbę pakować;-) na wszelkie ewenti.

dziewczyny, zobaczcie co wczoraj przytaszczyłam do domu - normalnie nie mogłam sie powstrzymać jak ją zobaczyłam! nasza pierwsza sukieneczka:-) na metce ma rozmiar 60, mam nadzieję, że choć po domu (choćby do zdjęcia) będę mogła małą w nią ubrać i się nacieszyć widokiem:-D

a z tyłu ma wiązaną kokardę

Piwonia, miałam łzy w oczach, jak ją zobaczyłam, ma taki malusi różowy hafcik z przodu... a teraz mama się ze mnie śmieje i mówi "a nie mówiłam"? bo ja zawsze twierdziłam, że dziecku do szczęścia wiele nie trzeba i na pewno nie będę kupować jakichś tam sukienuś i innych ciuszków poza absolutnie niezbędnymi:-D no i proszę...

Śliczna :) sukieneczki maja to do siebie, że zapierają dech
Ja już mam 3 dla mojej :) i chce jeszcze jedną :)

Śliczna :) sukieneczki maja to do siebie, że zapierają dech
Ja już mam 3 dla mojej :) i chce jeszcze jedną :)
oj racja święta:tak: u nas tez pewnie na 1 się nie skończy:-D

kupiłam też krótkie spodenki (rozmiar newborn) zapinane w kroku, z motywem małpki (w zasadzie unikam jeansowych rzeczy dla maluszka, bo to takie sztywne, ale te są wyjątkowo mięciutkie w dotyku); tak sobie myślę, że jeśli mała się zmieści, to może i jesienią się przydadzą, pod to jakieś ocieplane rajstopki tylko, no i kaftanik czy bluzeczka;

Rzeczywiście jeans dla dzieci jest mięciutki :)
Ja z jeansu mam sukeneczkę i spodnie :)

Ogrodniczki śliczne - sama bym takie kupiła :)
A ile za nie płaciłaż jeśli to nie tajemnica?

reklama
deli, mam to szczęście, że na osiedlu odkryłam sklep z odzieżą nową i używaną tylko dla dzieci (przekrój od noworodka po kilkuletnie dzieciaczki), co jakiś czas kupuję tam rzeczy albo nowe (jeszcze z metkami), albo nie noszące śladów użycia, jak właśnie te porciaszki Next (dałam za nie 10 pln, a za sukienusię 12); wszystko jest wycenione, na wagę nie kupisz, ale ceny są i tak korzystne;

Do góry