reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Dziękuje
Tylko nie które zakładane przez główkę i nie mają żadnych guziczków - mam nadzieje że nie będę miał problemu z zakładaniem....
Tylko nie które zakładane przez główkę i nie mają żadnych guziczków - mam nadzieje że nie będę miał problemu z zakładaniem....

MALINKA2109
Trening czyni mistrza:-) Ja to jeszcze ale mój bardzo chciał wszystko na guziczki żeby mógł spokojnie ubrać

andariel
mama super dwójki :]
mój M. chyba nawet nie bierze pod uwagę, że miałby ubrać maleństwo... wystarczy jak patrzy na te maciopkie ciuszki i się za głowę łapie
ja zresztą też;-)
udane zakupki, dziewczyny

udane zakupki, dziewczyny
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Cieszę się Malinka ,że zakupy się udały.ja dzis tez chciałam się wybrać po ciuszki ,ale lenia mam

Dziękuje
Tylko nie które zakładane przez główkę i nie mają żadnych guziczków - mam nadzieje że nie będę miał problemu z zakładaniem....![]()
Malinka ;-) super zakupy a brakiem guziczkow sie nie przejmuj - te zakladki sa takie fajne ze przy wiekrzych rozmiarach swoja glowe przez nie przecisniesz :-)
moj malz kupil Jaskowi sliczny dresik (Fixoni) za cale 70 zl. ale niestety nikt nie pomyslal o tym zeby w rozmiarze 68 zrobic jakiekolwiek rozciecie i guziczki

Ja ciuszkowych zakupow nie robie - mam pelno po Jasku i musialabym ewentualnie dokupic cos rozowego ale zeby nie zapeszyc tej dziewczynki zrobie to po porodzie

Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja się powstrzymac nie mogę .Tylko ja po swoim Dominiku wszystko powydawałam bo przecież nie będę trzymac tego przez 9 latMalinka ;-) super zakupy a brakiem guziczkow sie nie przejmuj - te zakladki sa takie fajne ze przy wiekrzych rozmiarach swoja glowe przez nie przecisniesz :-)
moj malz kupil Jaskowi sliczny dresik (Fixoni) za cale 70 zl. ale niestety nikt nie pomyslal o tym zeby w rozmiarze 68 zrobic jakiekolwiek rozciecie i guziczkibyla tylko dziurka na glowke (ze sciagaczem) - Jasiek bluzy nigdy na sobie nie mial bo mamusia ma dwie lewe rece do szycia i dala rade tylko rozprucszewek na ramieniu a nim prace posunely sie dalej Jasiek z bluzy juz wyrosl
Ja ciuszkowych zakupow nie robie - mam pelno po Jasku i musialabym ewentualnie dokupic cos rozowego ale zeby nie zapeszyc tej dziewczynki zrobie to po porodzie![]()

aneta24183
no prosze widze ,że wy tez szalejecie!!!!
śliczne ciuszki
ja to chyba już wszystko mam !!!
nakupiłam jeansów ,ogrodniczek,sztruksów, kilka bluz,sweterki
jeszcze tylko jakieś ze 2 dresiki i mam wszystko z ciuszków
śliczne ciuszki
jeszcze tylko jakieś ze 2 dresiki i mam wszystko z ciuszków
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja się biorę za rozmiar 68 i 74 ale tylko po parę sztuk,takich neutralnych ,bo nie wiem czy to wyjdzie na zime czy już na wiosnę ale parę nie zaszkodzi:-)no prosze widze ,że wy tez szalejecie!!!!
śliczne ciuszki
jeszcze tylko jakieś ze 2 dresiki i mam wszystko z ciuszków![]()