reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
mój M. chyba nawet nie bierze pod uwagę, że miałby ubrać maleństwo... wystarczy jak patrzy na te maciopkie ciuszki i się za głowę łapie:tak: ja zresztą też;-)
udane zakupki, dziewczyny

Dziękuje:)
Tylko nie które zakładane przez główkę i nie mają żadnych guziczków - mam nadzieje że nie będę miał problemu z zakładaniem....:sorry2:

Malinka ;-) super zakupy a brakiem guziczkow sie nie przejmuj - te zakladki sa takie fajne ze przy wiekrzych rozmiarach swoja glowe przez nie przecisniesz :-)

moj malz kupil Jaskowi sliczny dresik (Fixoni) za cale 70 zl. ale niestety nikt nie pomyslal o tym zeby w rozmiarze 68 zrobic jakiekolwiek rozciecie i guziczki :wściekła/y: byla tylko dziurka na glowke (ze sciagaczem) - Jasiek bluzy nigdy na sobie nie mial bo mamusia ma dwie lewe rece do szycia i dala rade tylko rozprucszewek na ramieniu a nim prace posunely sie dalej Jasiek z bluzy juz wyrosl :-D:wściekła/y::szok:

Ja ciuszkowych zakupow nie robie - mam pelno po Jasku i musialabym ewentualnie dokupic cos rozowego ale zeby nie zapeszyc tej dziewczynki zrobie to po porodzie :tak::tak::tak:

Malinka ;-) super zakupy a brakiem guziczkow sie nie przejmuj - te zakladki sa takie fajne ze przy wiekrzych rozmiarach swoja glowe przez nie przecisniesz :-)

moj malz kupil Jaskowi sliczny dresik (Fixoni) za cale 70 zl. ale niestety nikt nie pomyslal o tym zeby w rozmiarze 68 zrobic jakiekolwiek rozciecie i guziczki :wściekła/y: byla tylko dziurka na glowke (ze sciagaczem) - Jasiek bluzy nigdy na sobie nie mial bo mamusia ma dwie lewe rece do szycia i dala rade tylko rozprucszewek na ramieniu a nim prace posunely sie dalej Jasiek z bluzy juz wyrosl :-D:wściekła/y::szok:

Ja ciuszkowych zakupow nie robie - mam pelno po Jasku i musialabym ewentualnie dokupic cos rozowego ale zeby nie zapeszyc tej dziewczynki zrobie to po porodzie :tak::tak::tak:
Ja się powstrzymac nie mogę .Tylko ja po swoim Dominiku wszystko powydawałam bo przecież nie będę trzymac tego przez 9 lat:shocked2:

no prosze widze ,że wy tez szalejecie!!!!:)
śliczne ciuszki:)
ja to chyba już wszystko mam !!!
nakupiłam jeansów ,ogrodniczek,sztruksów, kilka bluz,sweterki
jeszcze tylko jakieś ze 2 dresiki i mam wszystko z ciuszków :)

reklama
no prosze widze ,że wy tez szalejecie!!!!:)
śliczne ciuszki:)
ja to chyba już wszystko mam !!!
nakupiłam jeansów ,ogrodniczek,sztruksów, kilka bluz,sweterki
jeszcze tylko jakieś ze 2 dresiki i mam wszystko z ciuszków :)
Ja się biorę za rozmiar 68 i 74 ale tylko po parę sztuk,takich neutralnych ,bo nie wiem czy to wyjdzie na zime czy już na wiosnę ale parę nie zaszkodzi:-)

Do góry