reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Domelko to ja się już dzis 4 pytania nauczyłam to mam fajrant na dzis?? e tam jeszcze mam ochotę troche sie pouczyć bo sobie małą przerwę zrobiłam i mi sily wróciły a tym bardziej że jutro mam wyjazd to sie duzo nie nauczę to dzis nadrobię. kochana ja zawsze mysle o osobach które lubie!!
He he to się ucz i zalicz na 5:-) ja się zawsze uczyłam w drodze;-)
czyli mogę wnioskować tak niewinnie z tego posta, że mnie lubisz.....;-)

reklama
Dzień dobry:-)
Właśnie wyłożyłam się na terasie na leżaku:-)
Przerażacie mnie tym ile piszecie, nie wiem czy uda mi sie nadrobić, ale cóż taki już los kopciuszka;-)

Taaa no rzeczywiscie chyba Domelka bajki pomyliła...kopciuszek to o lezaczku mógły jedynie pomarzyć:-D:-):-DSzczesciara!

I o to kochana chodziło;-);-);-)

loree zapomniałam CI napisać bo ile widze twój avatar.. to nie umiem wymazac usmiechu z twarzy:-D

No mnie - jak widze avatarek - to sie teraz przypomina ta zyrafa z Madagaskaru...tez tak szyja o wszystko waliła:-)

Któraś z was polecała mi chrom. Łykam dopiero tydzień i jestem w szoku!:szok::szok::szok:
Jem dużo mniej, ale jeśli chodzi o słodycze to odstawiłam prawie całkiem! Po prostu nie mam ochoty, a jestem 2-3 dni prze @:szok:
Zawsze tydzień przed @ żarłam wszystko a słodycze to juz w ilościach hurtowych. A teraz taki lajcik! Polecam wam dziewczynki.

No to super! Ale myslisz ze to ok w czasie starankowym ten chromek?
Iles juz spadla z wagi-pochwal sie, moze mnie zmotywujesz???

No lece Lachony.
Wypacykowana, odszykowana, przyklejony uśmiech i gotowa na ekstremalną jazdę.

POWODZENIA MISTRZU!!!!!!!!!

Dziewczyny-kopnijcie mnie w dupe bo mam pakowac rzeczy a ja z wami siedze...przylecialam do UK przeprowadzke robic a nie forumowac....oj.....

Domelko jak najbardziej możesz
no ja to raczej 30 pytań w drodze na obrone nie dam rade się nauczyc

Kropeczko tak mówi moja koleżanka z (ex)pracy;-) i sie od niej nauczyłam:-)
Zaniepokojona
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kropeczko kochana ja chrom łykam dopiero tydzień i tylko 1 kg schudłam:-( Ale przyznaję się bez bicia,że oprócz tego chromu nie robię nic aby schudnąć. Wszędzie jeżdżę autem, w pracy siedzę. Jak jestem w domu to dziecko bawi się na dworze a ja siedzę przed domem. Zero ruchu. Na rowerach bylismy tylko kilka razy, bo mój M ma ostatnio dużo pracy. Tak więc gdyby do tego chromu dołożyć więcej ruchu- myślę,że byłyby efekty.

Nie wiem czy w trakcie staranek chrom jest wskazany. Ja miałam zacząć staranka po powrocie z wakacji, a te nam się odwlekają. Byłam wczoraj w biurze podróży i nawet były fajne oferty, ale uświadomiliśmy sobie,że podróż z pobytem na lotnisku, odprawą i potem dojazdem do hotelu trwałaby całą noc. Dla mnie to mało ważne, ale dla mojego dziecka to byłby koszmar. Dlatego teraz najwazniejszym kryterium przy wyborze wakacji jest podróż w obie strony w ciągu dnia. Może to śmieszne wam się wyda, ale ja nie chcę aby moje dziecko płakało całą noc, dlatego,że nie może spać. W czwartek jadę do znajomego który na pewno coś nam wyszuka. przecież w dzień ludzie też latają?

Kropeczko kochana ja chrom łykam dopiero tydzień i tylko 1 kg schudłam:-( Ale przyznaję się bez bicia,że oprócz tego chromu nie robię nic aby schudnąć. Wszędzie jeżdżę autem, w pracy siedzę. Jak jestem w domu to dziecko bawi się na dworze a ja siedzę przed domem. Zero ruchu. Na rowerach bylismy tylko kilka razy, bo mój M ma ostatnio dużo pracy. Tak więc gdyby do tego chromu dołożyć więcej ruchu- myślę,że byłyby efekty.

Nie wiem czy w trakcie staranek chrom jest wskazany. Ja miałam zacząć staranka po powrocie z wakacji, a te nam się odwlekają. Byłam wczoraj w biurze podróży i nawet były fajne oferty, ale uświadomiliśmy sobie,że podróż z pobytem na lotnisku, odprawą i potem dojazdem do hotelu trwałaby całą noc. Dla mnie to mało ważne, ale dla mojego dziecka to byłby koszmar. Dlatego teraz najwazniejszym kryterium przy wyborze wakacji jest podróż w obie strony w ciągu dnia. Może to śmieszne wam się wyda, ale ja nie chcę aby moje dziecko płakało całą noc, dlatego,że nie może spać. W czwartek jadę do znajomego który na pewno coś nam wyszuka. przecież w dzień ludzie też latają?

Loree...1 kg to nuz dobrze, a skoro sama widzisz po sobie ze chrom daje efekty to cos w tym musi byc. ja sie tylko boje o te staranka...jednak u mnie do nich pewnie i tak troche czasu jeszcze minie...ale z drugiej strony wydaje mi sie tez, ze jak teraz przyjdzie stres zwiazany z operacja itd...to pewnie i tak schudne...

Jak na razie-mam tez 1,5 kg na minusie, robie 2 razy na dzien brzuszki-bo ja chce oponke zgubic i unikam slodyczy. Jem jak zawsze-ale ja zwykle nie jem duzo...

Kusi mnie ten chrom, ale troche sie boje...musze poczytac o nim w sieci...

Z wakacjami-powiem ci tak, ze w Twoim przypadku- z coreczką-nie pakuj sie nawet w nocne loty! To koszmar dla mslucha, bo inaczej jechac cala noc samochodem, gdzie dziecko spi z tylu, a inaczej biegac po lotniskach, odprawach, przesaidkach do autokaru z samolotu itd....
My rok temu bylismyw Turcji wylot mial byc o 9 wieczorem, opoznilo sie do 12.30 chyba...lecielismy z bratowa i jej 2 dzieci-9 i 7 lat i choc to juz wieksze maluchy to na miejscy jak bylismy nad ranem to padaly z nog....zreszta nie tylko one...ja tez:-)
A na pewno znajdziecie cos o normalnej porze-jestem pewna.

Domelko mam rozumieć ze twoje zadowolenie sugeruje ze ja też mogę liczyc na twoja sympatię??

normalnie se słodzicie taz ze szok!!!!!:szok:

Loree Kropeczko widzę ze te nasze przekamarzanie sie z Domelką wam przeszkadza bądź denerwuje ale nie rozumiem dlaczego??

reklama
Do góry