Kropeczko kochana ja chrom łykam dopiero tydzień i tylko 1 kg schudłam:-( Ale przyznaję się bez bicia,że oprócz tego chromu nie robię nic aby schudnąć. Wszędzie jeżdżę autem, w pracy siedzę. Jak jestem w domu to dziecko bawi się na dworze a ja siedzę przed domem. Zero ruchu. Na rowerach bylismy tylko kilka razy, bo mój M ma ostatnio dużo pracy. Tak więc gdyby do tego chromu dołożyć więcej ruchu- myślę,że byłyby efekty.
Nie wiem czy w trakcie staranek chrom jest wskazany. Ja miałam zacząć staranka po powrocie z wakacji, a te nam się odwlekają. Byłam wczoraj w biurze podróży i nawet były fajne oferty, ale uświadomiliśmy sobie,że podróż z pobytem na lotnisku, odprawą i potem dojazdem do hotelu trwałaby całą noc. Dla mnie to mało ważne, ale dla mojego dziecka to byłby koszmar. Dlatego teraz najwazniejszym kryterium przy wyborze wakacji jest podróż w obie strony w ciągu dnia. Może to śmieszne wam się wyda, ale ja nie chcę aby moje dziecko płakało całą noc, dlatego,że nie może spać. W czwartek jadę do znajomego który na pewno coś nam wyszuka. przecież w dzień ludzie też latają?