reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata to do przodu już jjesteś. Teraz małe popraki i zakończone.
Limba rodzinka wspaniała a włosy Adasia super.

U nas dziś zimno. w swetrze ciepłym poszłam po dzieci i zmarzłam. Moje starszaki wygłupiają sie na całego, nerwy mi puszczają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Znikam bo mi dom rozniosą.

reklama
Tu to przodownikiem zrzucania wagi, do tej pory jest Daruuunia :tak:

:-D:-D:-D;-)

A my właśnie przyszlismy ze spaceru- burza właśnie się rozkręca:dry:

Mata super że z pracą prawie wszystko ok! :-) No i niezły z Ciebie mózg- 5 :szok::-D;-)
Idę ogarnac mieszkanko, a po 17-stej lecę do solarium, bo znajoma wpadnie do Bartka, a ja w końcu musze ten karnet wykorzystac bo mam go i mam :sorry2:

Miłego dnia!

Praca to pół biedy, bo znalazłam bibliotekę, gdzie je maja, ale tylko po jednym egzemplarzu... mam nadzieje, że będą :dry: jak mąż wróci z pracy to podskoczymy.
gorzej, bo na obronie jest też egzamin (ustny) z całego toku studiów, podane sa zagadnienia - ponad 90 :crazy: a zeby było śmieszniej więcej jak połowy nie mieliśmy :wściekła/y: poszli na łatwiznę i ściągneli żywcem z jakiegos instutytu i nie przystosowali do naszego programu :no:

u nas też burzowo sie robi, tylko na chwile na podwórko wyszłyśmy...
ja świra w domu dostaje, bo mała dziś tylko wyje i wyje, aż co jakis czas wkładam ją do łóżeczka i wychodzę, bo nie mogę już z nią sobie poradzić :zawstydzona/y:

Mata mam nadzieje że książki będą no i że z obroną łatwo pójdzie! Trzymam kciuki, ale rzeczywiście nieźle Was zakoczyli z tymi zagadnieniam, szczególnie że dużo nie przerobiliście :dry: w takim razie mam nadzieje że trafisz na zestaw pytań, które masz w małym paluszku :tak:
A co do Dobrusi, to już nie wiem co napisac,.... oby Ci odpocząc dała...

Ja właśnie dałam Bartowi obiadek, teraz szaleje po łózeczku, mam nadzieje że zaraz uśnie, a ja sobie odpocznę ;-) pogoda lekko sie poprawiła;-)
Jeju już za miesiąc bedziemy nad morzem... już doczekac się nie mogę!!! ;-)

gorzej, bo na obronie jest też egzamin (ustny) z całego toku studiów, podane sa zagadnienia - ponad 90 :crazy: a zeby było śmieszniej więcej jak połowy nie mieliśmy :wściekła/y: poszli na łatwiznę i ściągneli żywcem z jakiegos instutytu i nie przystosowali do naszego programu :no:
Mata, ja też kciuki trzymam baaaardzo mocno :tak:
Mój rocznik był eksperymentalny(i wydaje mi się że na żadnej innej uczelni nadal tak nie ma...):no: Ja zdawałam egzamin magisterski w trzech częściach: 1.Egzamin pisemy ze wszystkich przedmiotów z pierwszych 3 lat studiów, 2. Egzamin pisemny z przedmiotów dobranych do specjalności, 3.Egzamin ustny przed komisją dotyczący pracy... Koszmar jakiś, pierwszy, w terminie, zdało raptem 50% osób. i nie były dopuszczone do kolejnego :no: Miałam wrażenie że muszę uczyć się ponownie wszystkiego... Współczuję Ci więc i mam nadzieję, że Cię niczym nowym nie zaskoczą... A kiedy ten sądny dzień? :confused: Bo może pisałaś, a ja nie doczytałam :zawstydzona/y:

Wszystkie dokumenty muszę zdać do 31 maja, a obrona chyba 21 czerwca... na całe szczęście mam swoje sposoby, żeby ogarnąć taki materiał ;-) obym tylko ten materiał znalazła :dry: bylebym dostała wykładowcę, z którym miałam zajęcia to dam radę ;-)

Bukowina - Europa w miniaturze. Udział Polaków w jej tworzeniu. A takw skrócie to mieszanka historii, etnologii i stosunków międzynarodowych:sorry2:

a obrona chyba 21 czerwca... na całe szczęście mam swoje sposoby, żeby ogarnąć taki materiał ;-) obym tylko ten materiał znalazła :dry: bylebym dostała wykładowcę, z którym miałam zajęcia to dam radę ;-)
Będzie dobrze :tak: grunt do dobra organizacja przy powtórkach :tak: ja tam musiałam uczyć się z kimś... ale u mnie nauka sprowadzała się do rozwiązywania zadań ;-)
A data obrony dobrze mi się kojarzy... miałam na nią zaplanowany termin porodu :-D moja gwiazdeczka postanowiła jednak posiedzieć jeszcze w brzuszku przez 2dni ;-)

Apropo Oli, teraz śpi moje maleństwo, już ponad godzine :szok: jak na nią to sporo... i kurcze, ma od wczoraj brzydkie kupska (luźne i pachnące kwaskowato)nie wiem od czego i póki co ją obserwuję... :-( Martwi mnie to, bo nie jadła nic nowego... Wasze dzieciaczki też tak czasami mają? Od czego to może być? Bo chyba nie od zębów? :baffled:

reklama
Hej dziewczyny!:-)
Wszystkiego naj naj dla Julinki!:-)
Joasiek-witaj z powrotem:-)
Mata-powodzenia z praca i obrona,no no na 5...:-)
Limba-cudne zdjecia:-)A najstarszy z najmlodszy-rewelka!:-)

U nas Maja przeziebiona po tym jednym dniu w zlobku-ma katar i pokasluje.Mam dla niej kropeli do nosa i syrop jeszcze z poprzedniego zachorowania po zlobku.
A od jutra zaczynamy wlasnie okres probny w tej pracy:-)

Ostatnia edycja:
Do góry