Nektarynka
Fanka BB :)
pewnie bieda po sklepach z wózkami.. z zabawkami.. szykuje wyprawke dla swojej fasolki..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przestań słodzić bo Madzienka się zaraz przyczepi i będzie chciała mieć w zamian 16 lat.

co ty mowisz?? pierwsze slysze, patrz a u mnie nie bylo na kablowce :-(Marzenixx - ja też lubię Ally McBeal, ale niestety nie mam foxlife - ale na niektórych kablówkach są - moi rodzice mają na kablówce
?
ja jak narazie tylko licencjat, kierunek socjologia - temat pracy - Funkcjonowanie w Zyciu Doroslych Dzieci Alkoholikówa Ty bronisz magistra czy licencjat?? jaki kierunek?? i o czym praca?? jesli mogę zapytać![]()

wiare to ja gdzies zgubilam , przy ktoryms z zakrętów zyciowychMiej wiare w siebie kobieto- proponuję managiera z pagierem
Pisz to badziewie i broń się
.

przesz pisze az mi sie z ołówka kurzy
:-)
Ja za rok
Agniesiak bardzo bym chciała żeby to była magisterka ale to tylko licencjat nie dziękuję za kciuki

Za rok obrona mgr
:-)
Mój M tam pracuje, więc żadnych problemów z materiałami do pracy nie miałam
Agniesiak widze ze trudny temat miałaś przynajmniej dla mnie kosmos
a mgr z czego robisz??