reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :tak:

Ja dzisaj miałam paskudną noc, mała dostała mega kataru i wymiotowała w nocy :no:

Do tego przespałam dawkę leków w nocy i obudziłam się z brzuchem twardym jak kamień, całe szczęście szybko przeszło :zawstydzona/y:

U mnie dzisiaj pogoda dziwaczna, niby ciepło, ale chłodny wiatr i chmurzyska, na razie nie pada, ale wygląda jakby miało zaraz zaczać więc chyba ze spaceru nici :baffled:

...

Od razu się pochwalę że zdałam polski ustny :-):-) ...

Gratulacje :tak::tak::tak:

reklama
Beatko, ja też gratuluję! :tak::tak::tak:
Medeuska, a jaki kolor łóżeczka wybierzesz? :confused:
To jest fajne. :-) My mamy podobne - z szufladą, tylko trzymam w niej rzadko używane rzeczy, bo jak się za często ją wysuwa to wypada z tych szyn i trzeba ją później znów wkładać i jest problem. :zawstydzona/y: My mamy jeszcze 2 wyjmowane szczebelki, co jest przydatne, bo Piotruś już kiedyś kombinował z wychodzeniem górą.

Beatko, ja też gratuluję! :tak::tak::tak:
Medeuska, a jaki kolor łóżeczka wybierzesz? :confused:
To jest fajne. :-) My mamy podobne - z szufladą, tylko trzymam w niej rzadko używane rzeczy, bo jak się za często ją wysuwa to wypada z tych szyn i trzeba ją później znów wkładać i jest problem. :zawstydzona/y: My mamy jeszcze 2 wyjmowane szczebelki, co jest przydatne, bo Piotruś już kiedyś kombinował z wychodzeniem górą.
ja chce białe łozeczko:tak: a co do szuflady to sie jeszce zastanowie czy wogóle bede brała z szufladą, pokazze Ci zaraz jakie mi sie strrrrasznie poodbało na allegro ale nie mialam wtedy kasy jak bylo wystawione:baffled:

ZRESZTA TERAZ TEZ NIE MAM:-D:-D:-D zaraz poszukam w archiwum i Ci podesle:-p:-p

Widzę, że Cię wzięło na zakupy :tak:

łóżeczko śliczne :tak: Ja mam z wyciętym serduszkiem :tak:
Ale ja osobiście szuflady nie polecam :no: Nie spostakalam się jeszcze z taka co by była dobrze zrobiona i się dobrze suwała i nie rozpadała :no: Do tego łatwiej stanąć przy łóżeczku jak niema szuflady :tak: No i cena od razu spada o połowę :tak:
No ale każda z nas lubi co innego :-)

Widzę, że Cię wzięło na zakupy :tak:

łóżeczko śliczne :tak: Ja mam z wyciętym serduszkiem :tak:
Ale ja osobiście szuflady nie polecam :no: Nie spostakalam się jeszcze z taka co by była dobrze zrobiona i się dobrze suwała i nie rozpadała :no: Do tego łatwiej stanąć przy łóżeczku jak niema szuflady :tak: No i cena od razu spada o połowę :tak:
No ale każda z nas lubi co innego :-)
No właśnie, tak to z tą szufladą jest, a jeszcze się na niej kurz zbiera. Gdybym wcześniej wiedziała, że to takie mało funkcjonalne będzie to pewnie bym się nie zdecydowała. :zawstydzona/y:

To łózevczko misie strrrrasznie podoba

BIELONE ŁÓŻECZKO z serduszkiem + WYJ. SZCZEBLE (601690019) - Aukcje internetowe Allegro

Myszunia, tutaj tez sa wyjmowane szczebelki-na to tez patrze- i na regulowaną wysokosc-bo to tez na pewno musi byc, a co do szuflady to wlasnie tak szczerze mówiąc myśląłam ołózecxku bez, bo wiem jak tojest z takimi szufladami, patryk mial wysuwane szuflady w swoim piętrówym lózku, i albo nic tam nie bylo bo sie le wysuwalo, albo on tam wrzucal smieci:baffled::baffled: i w sumie kurz to tylko zbierało:baffled:

BIELONE ŁÓŻECZKO z serduszkiem + WYJ. SZCZEBLE (601690019) - Aukcje internetowe Allegro

Myszunia, tutaj tez sa wyjmowane szczebelki-na to tez patrze- i na regulowaną wysokosc-bo to tez na pewno musi byc, a co do szuflady to wlasnie tak szczerze mówiąc myśląłam ołózecxku bez, bo wiem jak tojest z takimi szufladami, patryk mial wysuwane szuflady w swoim piętrówym lózku, i albo nic tam nie bylo bo sie le wysuwalo, albo on tam wrzucal smieci:baffled::baffled: i w sumie kurz to tylko zbierało:baffled:
Super jest to łóżeczko! :tak::tak::tak: Bardzo mi się podoba.:tak::tak::tak:

reklama

Cena wcale nie jest wysoka :tak: W świecie dziecka takie łóżeczka po 500 zł :szok:

Do góry