reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja używałam przewijaka długo :tak: Od przewijania w dziwnych miejscach bolały mnie plecy :baffled: Mam taki nakładany na łóżeczko i leżał na nim na stałe :tak: Za nic w świecie go nie oddam :-D

no więc dziewczyny wczoraj czekałam aż firma od internetu zmieni nam mac-adres bo przeszliśmy na neta bezprzewodowgo wię wczoraj nie miałam dostępu:wściekła/y::wściekła/y:a dzisiaj od rana walcze z mega bólem głowy już nawet zaliczyłam lekarza i tabletkę ketonalu:-(

a gdybym to ja wiedziała pobrali mi krew zmierzyli ciśnienie i zobaczymy zaczeło boleć wieczorem całą noc bolała aż się budziłam a rano już było apogeum bólu 2 apapy extra 2 alev i nic nie pomagało wziełam przepisany ketonal i narazie ok zobaczymy jutro wyniki i wtedy co dalej.piotr wzioł wolne bo nie mogłam rano się schylić a co dopiero zająć dziećmi:-(

Złapał murzyn złotą rybkę i ma życzenie:
- Chcę być kwiatkiem,
- A rybka na to: nie ma czarnych kwiatków,
- Murzyn: spełniaj życzenie bo cię usmażę.
Zaszumiało, zagrzmiało, murzyn został bez fiutka.
- Coś ty zrobiła!
- Czarny bez.

:-D:-D:-D

a gdybym to ja wiedziała pobrali mi krew zmierzyli ciśnienie i zobaczymy zaczeło boleć wieczorem całą noc bolała aż się budziłam a rano już było apogeum bólu 2 apapy extra 2 alev i nic nie pomagało wziełam przepisany ketonal i narazie ok zobaczymy jutro wyniki i wtedy co dalej.piotr wzioł wolne bo nie mogłam rano się schylić a co dopiero zająć dziećmi:-(
Ania ,nie strasz,życzę dobrych wyników i zdrowia:tak:SŁUCHAJCIE BYŁAM DZIŚ Z MAMĄ W GRYFICACH ,KUPIĆ SOBIE SPODNIE ,ZAWSZE TAKIE UBRANIOWE ZAKUPY DOŁOWAŁY MNIE DOŚĆ JAKO ,ŻE NOSZĘ 44 w połowie sklepów w których dziś byłam maksymalnie mają rozmiar 42:szok::szok::szok::szok::szok::szok:czułam sie chwilami okropnie,ale muszę powiedzieć ,ze ekspedientki są milsze i przyjemniejsze ,choć zdarzyła sie jedna szczawiara co powiedziała mi gdy ją zapytałam czy maja dzinsy,...a ona ,ze w moim rozmiarze nic nie ma:szok::szok::szok::szok:,ale mam 2 nowe pary spodni i tunikę nową ,przyszły moje buciki z allegro ,czekam na 2 spódnicki ,,,normalnie u mnie w szafie też wiosna.Dobra nachwaliłam sie ,Malinka nic nie chudne ,bo chyba za słabo sie odchudzam i mało ruszam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jakoś czasu nie mam do was zaglądać ,dziś też prace na podwórku sie szykują na popołudnie ,no zobaczyy jak to będzie:tak:

reklama
Do góry