anka26_x_07
Mama Laury :)
A to ta bluzka a ja jeszcze w rozczochranych włosach zaraz ide prostowac
tesciowa ma gust

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to ta bluzka a ja jeszcze w rozczochranych włosach zaraz ide prostowac
super i kolorek fajnyA to ta bluzka a ja jeszcze w rozczochranych włosach zaraz ide prostowac
Anka może dlatego, że jeszcze nie jest teściowąciesz sie ze chociaz tyle bo ja jeszce nic nie dostalam![]()
obawiam sie ze to nie ma znaczeniaBylam u niej moze 3 razy
Jak ja to mowie tesciowa to nie rodzina
nawet mama by mi przez gardlo nie przeszlo![]()
niezła jest Helenka, ciekawe kiedy padnieWitam :-)
Wczoraj juz nie miałam siły zajrzeć, a że Anabuba miała silę to jestem w szoku
Moja Helena po wczorajszych szaleństwach wstała o 2 w nocy i juz nie usnęłaNie śpi do tej pory
M z na siedział od 3 rano
Jajestem mwga wyspana, całe łózko dla mnie
Mojej Helenie tez sie wczoraj temprearura zuciła, musiały panienki cos złapać, ale juz przeszło
Anabuba aj jak Weronika ?
Dzisaj piękan pogoda, jeśli Helena nie padnie to lecymy do parku
A moje dzidzi zmieniło pozycjeJuz nie lezy w poprzek
Mam nadzieje, że tak zostanie, tylko nie mam pewności czy jest głową do góry czy do dołu
![]()
pisz tak dalej to będę Ci jeszcze bardziej zazdrościćTo ja nie moge złego słowa na tesciowa powiedziec nieraz mi czy dziecia kupuje coś albo nieraz dostałam 100zł jak szłam na jarmak zeby sobie coś kupic.Jak to ona mówi raz na jakiś czas można![]()