reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No ekspertem w tej dziedzinie nie jestem:cool2:

Ale mnie naszło na kanapki z majonezem czwarta już wcinam :szok::szok::-D:-D:-D
mmm nie rob smaka... tez sobei zrobie:-p:-p a mam pyszną polędwiczkę, z polędwiczką sobie zrobię.. nie powinnam, o wędzona, ale.. mały kawalek nie zaszkodzi:confused: moj mi smaka zrobil wczoraj przyniosl od mamy:-(

my juz po zakupkach
Laura w lozeczku a ja biore sie za porzadek w zabawkach.Kupilam sobie pojemnik wiec zaczne segregowac bo jak mala sie obudzi po bedzie po segregacji:-D:-D
a na obiadek robie makaron z mieskiem mielonym ale nie spagetti:-Dtaki z piekarnika;-)z serem o moze to nazwe zapiekanka serowa z mielonym:-D:-D

dobra zmykam

mmm i kanapeczki z poledwiczką i tooooną majonezu pochłonięte, już chleba nie mam:szok::szok::szok:

Mój pies własnie dorwał wieeeeeeeeeeeeeeeeelką muchę i ją maltretuje teraz:-D:-D:-D podgryza rzuca na zirmie i patrzy czy sie rusza:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

i ją zjadła:szok: po 2 minutach męczarni i terroru:szok: :-D:-D:rofl2::rofl2:

teraz poluje na nastepna przy otwartym balkoniei czeka az wleci:-D

ooooo wlasnei wleiala......

oo i już ją dorwała:szok::szok: i zosawiła zabita na ziemi:-D poprzednia jej chyba nie smakowała:-D:-D poluje na następną:-D:-D:rofl2:

Mój pies własnie dorwał wieeeeeeeeeeeeeeeeelką muchę i ją maltretuje teraz:-D:-D:-D podgryza rzuca na zirmie i patrzy czy sie rusza:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

hihihi dobry ten twoj pies jest znalazl sobie nowa zabawke a co kto mu zabroni a mucha napewno mu smakowala:-D:-D

My juz tez po zakupach m pojechal do pracy Emily spi a ja siedze na kompie i korzystam z wolnej chwili:tak::tak: jak mala wstanie i zje to wybierzemy sie na spacerek chyba znowu nad jeziorko kaczki nakarmic :tak::tak:

chyba jestem sama:-(

moja nuna zjadła juz 4 muche:-D:szok: jeszcze jedna lata po pokoju ciekwe kiedy ją dorwie:confused::confused::confused::confused::-D

skubana jest z tym łapaniem- ma refleks:tak:

hihihi dobry ten twoj pies jest znalazl sobie nowa zabawke a co kto mu zabroni a mucha napewno mu smakowala:-D:-D

My juz tez po zakupach m pojechal do pracy Emily spi a ja siedze na kompie i korzystam z wolnej chwili:tak::tak: jak mala wstanie i zje to wybierzemy sie na spacerek chyba znowu nad jeziorko kaczki nakarmic :tak::tak:
jednak nie jestem sama:-):-):-)

fajniem, tez sie dzisiaj chyba wybiore na spacerek, bo ciągle w domu siedze:sorry2:

a mucha mojej nunie chyba smakowala-bo 3 nastepne dorwała:-D a ostatnia jej zwiała na dwór przez balkon- ale pewneijakaś znów wróci;-);-);-);-)

reklama
jednak nie jestem sama:-):-):-)

fajniem, tez sie dzisiaj chyba wybiore na spacerek, bo ciągle w domu siedze:sorry2:

a mucha mojej nunie chyba smakowala-bo 3 nastepne dorwała:-D a ostatnia jej zwiała na dwór przez balkon- ale pewneijakaś znów wróci;-);-);-);-)

No jasne troche swiezego powietrza lykniesz dobrze tobie i dzidziusiowi zrobi:tak::tak: tylko nie szalej i nie spaceroj nie wiadomo ile kilometrow:tak::tak: oszczedzaj sie troszke:tak::tak:

Do góry