medeuska
październikowa mama'09
ja brałam cerazette po diane jak mi syfki zeszłyNie ma problemu
Ja właśnie chyba cerazette brałam...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja brałam cerazette po diane jak mi syfki zeszłyNie ma problemu
Ja właśnie chyba cerazette brałam...
mmm nie rob smaka... tez sobei zrobieNo ekspertem w tej dziedzinie nie jestem
Ale mnie naszło na kanapki z majonezem czwarta już wcinam![]()
Mój pies własnie dorwał wieeeeeeeeeeeeeeeeelką muchę i ją maltretuje terazpodgryza rzuca na zirmie i patrzy czy sie rusza
![]()
jednak nie jestem sama:-):-):-)hihihi dobry ten twoj pies jest znalazl sobie nowa zabawke a co kto mu zabroni a mucha napewno mu smakowala
My juz tez po zakupach m pojechal do pracy Emily spi a ja siedze na kompie i korzystam z wolnej chwilijak mala wstanie i zje to wybierzemy sie na spacerek chyba znowu nad jeziorko kaczki nakarmic
![]()
chyba jestem sama:-(
moja nuna zjadła juz 4 muchejeszcze jedna lata po pokoju ciekwe kiedy ją dorwie
skubana jest z tym łapaniem- ma refleks![]()
jednak nie jestem sama:-):-):-)
fajniem, tez sie dzisiaj chyba wybiore na spacerek, bo ciągle w domu siedze
a mucha mojej nunie chyba smakowala-bo 3 nastepne dorwałaa ostatnia jej zwiała na dwór przez balkon- ale pewneijakaś znów wróci;-);-);-);-)