mniam mniam, jak wyzejpychotka szkoda ze nie mieszkasz blizej, to nawet bym sie dla gołąbków wyszykowała
![]()
Meduska Ty to teraz dla jedzenia wszystko byś zrobiła żarłoku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mniam mniam, jak wyzejpychotka szkoda ze nie mieszkasz blizej, to nawet bym sie dla gołąbków wyszykowała
![]()
dokladnieMeduska Ty to teraz dla jedzenia wszystko byś zrobiła żarłoku![]()
dziewzyny mam już moje wyniki więc w skrócie bo obiad lece robić;mam anemie za mało żelaza potasu magnezu podwyższone ob i zdaniem pani doktor powinnam odsapnąć bo mam zaczątki nerwicy![]()
no szkoda szkoda:-( ale Ty masz Anie bliskoa jak bedziesz w pl to tez bedziesz miala niedaleko
ja juz wlosy wysuszyłam ale ch... w cia zy wogóle mi sie nie układają![]()
a wiecie co....![]()
Ja bym sobie na disco poszła pokręci tyłeczkiem
wsumie, jeszcze takiego brzuch anie mam, nie widac ze w ciazy, nikt sie nie bedzie głupio patrzyc ze ciezarna na dyskoteke przyszłatylko.. czy ja jeszcze umie tanczyc?
teraz z moją kondycją nie za dobrze
![]()
a najlepsze- nie jadłam słodkiego-nie mialam pryszczy- jak zjadłam czekolade ostatnio to wypryski wróciłyi to ile
![]()
no tak, ale auta nie mam jak m w pracyNo to nic tylko musisz troszke wyluzowac i sobie odsapnac
No tak masz racje mam Anie blisko ale ty tez masz przeciez nie daleko do Patrycji bo z Zor do Boguszowic to maly rzut pilka:-):-)
A jak ja bede w pl to tez bedziemy mialy do siebie bliziuko
oj na dyskotece to ja nie pamietam kiedy ostatni raz bylam m nie lubi chodzic na dyski a ja bylam ostatnio jakies 2 lata temu a tez chetnie bym poszla
Mnie wysypalo jak zaczelam brac tebletki anty chyba bede musiala je zmienic bo krost coraz wiecej na buziale tez jak jej duuzo czekolady to mnie jeszcze wiecej wysypuje
Emily juz pojadla ale jakos nie umie sie pozbierac do tego spacerku:--( ale trzeba z dzieckiem wyjsc
bylam przed chwila zapalic na tarasie bo w domu nie palimy ze wzgledu na mala i musialam tam posiedziec jakies 15 min bo Emily sobie usiadla przed dzwiamy z balkonu i nie ruszyla swoich malych 4 liter
wiec mnie dziecko na tarasie uwiezilo
![]()
no tak, ale auta nie mam jak m w pracya patrysia nie ma prawka
![]()