w.kropeczka
Fanka BB :)
moim zdaniem powinni tam wprowadzic darmowa przymusowa antykoncepcje a nie legalna aborcje![]()
darmowa jest...ale nie przymusowa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moim zdaniem powinni tam wprowadzic darmowa przymusowa antykoncepcje a nie legalna aborcje![]()
Trza się myć a nie wietrzyć:-) tak moja babcia zawsze mówiła:-)uciekam się przewietrzyć dziewczynki!!
tylko o tej glowie slyszalam, a reszta to normalnie-idziesz i dajesz....Słuchajcie, a czy są jakieś specjalne zaqlecenie przed badaniem progesteronu??
coś jeść, pić czy nie pić, umyć jedną połowę głowy druga nie???? Bo żebym nie robiła bez sensu....
w.kropeczka - ciekawy przepis na brokuły.
Zmykam, bo M chce kompa przejąc.
Trza się myć a nie wietrzyć:-) tak moja babcia zawsze mówiła:-)
No właśnie.... Wcięło Badaicką
Jutro odpoczywam od WASżartuję . ... Będę tęsknić
Wziełam właśnie wolne i jutro na badanka i ....zakupy
A obiad robi dzisiaj M.Ciekawe co wymyśli
. A później gdzieś wybędziemy bo pogoda u nas rewelacja!!!!
A propo brokułów
wczoraj robiłam z makaronem. Znalazłam przepis na necie. PYYYYYYYYSZZZZOTAi super szybka.