Dobre- Co byś zrobiła gdybym powiedział, że wygrałem w totka?
- Zabrałabym połowę kasy i odeszła od ciebie.
- To masz tu 7,50 PLN i spierdalaj.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobre- Co byś zrobiła gdybym powiedział, że wygrałem w totka?
gratuluje udanych zakupkowładna bluzeczka i ładnie Ci w tym kolorze ja niestety nie cierpie fioletu moze za jakis czas mi sie odmienimoze kiedys Wam napisze czemu :-)
Dla zainteresowanych butki kupilam w CCC NAWET cena mi sie spodobala 49.99no i kupilam wreszcie tunike ale jak przymierzyłam to mój mąz stwierdzila ze dobrze by vylo jak bym nie była tak blada nie zdaze sie opalic do soboty no i nowy bistonosz by mi sie przydal dal kaske
i zaszalałam w rosmanie i po drodze biustonosz kupilam u znajomej babki zawsze u niej kuuje bo jak cos to moge zamienic ale ma takie super stanik ze na moje 95d zakladam jakbym wogole nie maial a ponoc tak ma byc z dobrze dopasowanym biustonoszem a w Rossmanie kupilam sobie balsam brązujący
:-)Bielenda Piękna Skóra - Orzechowy balsam do ciała, naturalnie brązujący - Merlin.pl do tego był gratis Bielenda Piękna Skóra - Orzechowy krem na noc, naturalnie brązujący - Merlin.pl w cenie 12.99 i ifluid roswietaljący Wibo, Lovely, Make-up Brillance (Fluid rozświetlający) z gratisowa pomadka powiekszajaca usta
takze juz dawno tak nie zaszalalam tkza dzis smarowanko moze mni troszku złapie ;-)
MALINKA widzialas zdjecia na t ?
ciocia sprzatnie nie ucieknie hehehe apogode mamy fajna to trza szalecANIA chcialam do ciebie dzwonic ale pisalas ze masz robote wiec nie chcialam przeszkadzac
My juz po spacerku kaczki nakarmione Emily teraz spi a ja bym musiala cos zjesc bo glodna jestem
Jutro u nas w Niemczech dzien ojca bym musiala nad czym pomyslec dla tatusia od Emily jak narazie nie mam zednego planu a wypadalo by cos wykombinowac bo m tez sie postaral w dzien matki o piekne kwiaty bomboniere i karte z pieknymi wierszami na dzien matkijak mi potem powiedzial Emily jest jeszcze malutka wiec jej troche pomoglem z prezentem:-):-) ;-)teraz moja kolej a ja nie wiem co mam wymyslec:-
-( moze wy macie jakiegos pomysla???
no to Ci pomogl jak jasna choleraBo nie wiem gdzie m aparat wsadzil , a jakos zawsze zapomne go zapytac.. a teraz znow go nie ma, ale sie dzisiaj wscieklam..
jak m wrocil toprasowalam i dalam mu koszulki od patryka zeby wlozyl do szafki poukladane byly to wrzucil je byle jak juz mial przesrane ze mna.. potem..( patryk mial sie uczyc na jutro na poprawe z historii) puscil patryka na dwor nie kazac mu robic zadania i sie uczyc.. ja poszlam na soacer i do babci,... wracam, patrze.... a w zeszycie do korespondencji napisane, że Patryk dostal 1 z kartkówki na która go wzoraj uczyalami umial, a jak sie dzisiaj pytalam jak poszlo to powiedzial ze nie pisal, bo pani powiedziala ze on bedzie pisal jutro- ja sie go dopytje itd, to powiedzial ze panisie pytala czy jest przygotowany a on niby dpowiedzial ze tak ale pani powiedziala NIBY ze bedzie pisac jutro.. do tego jeszcze wczoraj robiismy zadanie z ksiazkii mial jeszcze z cwiczen do zrobienia ale powiedzial ze pani mu zarala cwiczenia do sprawdzenia i ze nie musi robic... a dzisiaj w zeszycie do korespondencji informacja ze dostal za to zadanie 1!!!!
A co najlepsze??? ze m podpisal to widzial, ze jutro patryk ma tą kartkówkę poprawic a ***** mac wziął go na rower na 2 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz nie mam słow... i do tego dziecka a co dopiero do m!!!!! ze jeszcze w nagrode za 2x 1 bierze go na rower- a patryk jest zagrozony z matematyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
- Co byś zrobiła gdybym powiedział, że wygrałem w totka?
Emily juz spi a ja bym musiala isc pranie zrobic i cos z zamrazalki wyciagnac bo m bedzie napewno glodny jak wilkchociaz zawsze mi mowi ze tak pozno nie bedzie jadl to i tak zawsze je:-):-) nie chce mi sie isc do tej piwnicy zeby pranie zrobic no ale coz jak mus to mus
![]()
ale extra skad to wytrzasnelas
Ania masz racja najpierw mowie ze nie chce a potem u ciebie narzeka i sie zali ze ja mu nie gotujeto cholera z tego mojego chlopa:-):-)
Idzie do roboty w sobote i niedziele tez szlak mnie trafi z ta jego robotaa jutro David idzie do pracy?czy ma wolne?
dobre
nie,to nie o Ciebie chodziłoJesli masz na mysli mnie jako nowa mamusie to ja sie przywitalam juz dawno a nawet sie grzecznie zapytalam czy mnie do siebie przyjmniecie![]()
no normalnie mlena w dupe dostaniesz takiego smaka tymi gołąpkami wszystkim narobiłaś![]()
- Co byś zrobiła gdybym powiedział, że wygrałem w totka?