reklama
porządki mamuskaOOOO CO ROBI![]()

moja Oliwka robi dokładnie to samo

Mama Helenki
i Aniki :D
Agunia pewnie masz racje ale w domu to moge przymknąc oko ale na podworku na spacerze to juz masakra ja prawo Gabi w lewo mowie daj reke ona siada na chodniku albo sie kładzie wszystkie przystanki musi zaliczyc po drodzae a nie daj boze zeby jakis autobus podjechal bo histeria gotowa fakt typowa dwulatkakazdy plac zabaw wie gdzie jest i mnie ciagnie a mnie sie marzy spokój
![]()
Kochana, ja w trakcie spaceru muszę obejrzeć każdy krzaczek, paierek i niedopałek po pecie, apołowe z tego moja córka pr€buje brać do ręki

Jedno co ja nauczyłam, to że przed ulicą musi mi podać rękę, a takto to ona sama i koniec. Brakuje mi cierpliwości

Joanna73
uzależniona od BB
tylko ze ja nie zamierzam tego sprzatac to biurko Zuzi
przyjdzie ze szkoly to posprzata sobie a bedzie to wygladalo ze wrzuici byle jak bo Gaba znowu wywali 

na razie kobietki milego dnia bo musze kawke zaliczyc i kibelek

agunia-ln
Fanka BB :)
Kochana ja to też przerabiałam ze swoją więc Cię rozumiemAgunia pewnie masz racje ale w domu to moge przymknąc oko ale na podworku na spacerze to juz masakra ja prawo Gabi w lewo mowie daj reke ona siada na chodniku albo sie kładzie wszystkie przystanki musi zaliczyc po drodzae a nie daj boze zeby jakis autobus podjechal bo histeria gotowa fakt typowa dwulatkakazdy plac zabaw wie gdzie jest i mnie ciagnie a mnie sie marzy spokój
![]()

medeuska
październikowa mama'09
przypadki dzwoniących do helpdesku z banku
1. Doradca: - Jak mogę panu pomóc?
Klient: - Piszę swojego pierwszego maila
Doradca: - OK. Jaki jest problem?
Klient: - No tak... Wpisałem już literkę "a" w adres, ale nie wiem, co zrobić, żeby się pojawiła ta pętelka...
7. Klient: Nie mogę połączyć się z Internetem.
Doradca: Czy na pewno wpisał pan prawidłowe hasło?
Klient: Tak, całkowicie. Podejrzałem je u mojego kolegi.
Doradca: Czy może mi pan powiedzieć, jakie to hasło?
Klient: Pięć gwiazdek.
13.Doradca: Ma pan oprogramowanie szpiegujące w komputerze. To jest przyczyną problemów.
Klient: Szpiegujące? Widzą przez monitor, jak się ubieram???
15.Doradca: Czy może pan kliknąć na "Mój komputer?".
Klient: Ale ja nie mam pańskiego komputera, tylko swój własny.
Klient: - No tak... Wpisałem już literkę "a" w adres, ale nie wiem, co zrobić, żeby się pojawiła ta pętelka...
13.Doradca: Ma pan oprogramowanie szpiegujące w komputerze. To jest przyczyną problemów.
agunia-ln
Fanka BB :)
dobreprzypadki dzwoniących do helpdesku z banku

medeuska
październikowa mama'09
Ty już jestes prawie przy końcówceKochana, ja w trakcie spaceru muszę obejrzeć każdy krzaczek, paierek i niedopałek po pecie, apołowe z tego moja córka pr€buje brać do ręki
Jedno co ja nauczyłam, to że przed ulicą musi mi podać rękę, a takto to ona sama i koniec. Brakuje mi cierpliwościAle co począć
![]()

hej dziewczyny, jestem znowu... ale tylko na chwile, bo mała żyć beze mnie nie może i mnie męczy... a co do smoka, o którym wczoraj pisałam to nadal jest, dzieki mojemu D, który wszystko zepsuł
jak tylko Natka zaczęła nudzic o smoka to on od razu pobiegł i jej go oddał... wyrzuce go przez okno! i smoka i mojego D. bede miała spokój
reklama
medeuska
październikowa mama'09
A teraz mi sie przyponiało....
kiedyś przyszedł do mnie facet i mówi: ma pani ładowarki samochodowe do komórek?
Ja mowie, tak ale do jakiego modelu?
A on do fiata punto

W tym momencie nie mogłam wytrzymac i tak parsknęłam smiechem że aż klienta poplułam-przysięgam
kiedyś przyszedł do mnie facet i mówi: ma pani ładowarki samochodowe do komórek?
Ja mowie, tak ale do jakiego modelu?
A on do fiata punto

W tym momencie nie mogłam wytrzymac i tak parsknęłam smiechem że aż klienta poplułam-przysięgam

Podziel się: