reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
hejka
Anita fajny jeździk:tak:
Agunia ale smakołyki robisz ;-)ja ide na altwizne bedzie jajko sadozne+ziemniaczki nowe+ kefir i kalafior:tak:szkoda ze wadowic im sie nie udało zwiedzic ale najwazniejsze ze wrócili cali i zdrowi:tak:
Karolcia niewierze ze wody gerbera nie ma w Przemyslu;-):-D:-pzartuje oczywiscie:-D;-)

tez słyszałam ze pogoda ma sie zepsuc na weekend:baffled:

ta woda już jest wycofana więc jak ją jeszcze gdzieś kupcie to już ostatki :tak::tak::tak: ja kupuję żywiec zdrój tez dla dzieci polecają ;-):-) ale Mikołaj nie chce pić wody jak tylko raz pociągnie to już go odrzuca :baffled:

Antoś pije gotowaną albo mineralną taką jaką mam akurat w domu. Też mu nie smakuje ale jak nie dostanie nic innego to normalnie wypije całą butlę. Słodzone napoje - soki i herbatki bobovita podaję najwyżej 2 razy dziennie. Poza tym nie ma wyjscia i musi pić wodę. ;-)

Witam

beattawesele mamy na Słowacji, zabij mnie nie wiem w jakiej miejscowości:sorry2:

mrówabyłam u fryzjera z Twoją przyszłą bratową;-) obie piękne jesteśmy:-D

aguniadobrze, że miałaś kontakt z Domą bo nieźle byś się martwiła.

kasiadovejakie książeczki kupiłaś?

betikupiłam filiżanki, dzięki za namiary:tak:

My nie robimy prezentu na DD, będzie jakaś rodzinna zabawa, atrakcje:happy2:

reklama
Witam
Poczytałam i zapomniałam co komu odpisać-nie linczujcie proszę ;)

Ania wiesz może w jakich rejonach jest to przedszkole w K-ch?
Crunch już niedługo odbieram paszport dla Madzi.Zdjęcie wyszło za pierwszym razem, tylko młoda trochę zdziwiona wyszła na nim ;) :szok::-D

Do góry