Czy ty je widziałaś????Chyba nie!!!!!! To szczypiorki. jak je przydusimy samymi cyckami to będą łagodne jak baranki. A w między czasie sie je upije.
Hanka - Ty widziałaś Kaprychę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ty je widziałaś????Chyba nie!!!!!! To szczypiorki. jak je przydusimy samymi cyckami to będą łagodne jak baranki. A w między czasie sie je upije.
To co? Jakby co to z CYCA je?
Hanka - Ty widziałaś Kaprychę![]()
Ogólnie mówiąc doradztwo biznesowe.hanka przyznaj sie ze koezanka bez wlosow wyszla!! hahaha
loree ja sie ciebie pytam po raz chyba setny a ty dalej mi nie odpisalas! mowilas ze masz swoj interes i chcialabym wiedziec jaki jesli mozna
Loree jakaś nerwica lękowa czy ki czort?
Andzia niech się wypowie..ona specjalistka jest
Loree - nerwica - to nie jest zaraźliwe:-);-)
i dość popularne![]()
A jak jak nie. A pomyśl sobie jaką mamy siłe - bo se mamy razem 4 szt. To jest dopiero siła przebicia
A se widziałam. Wredna i slodziutka za razem. Cala Kaprycha.
Znaczy będę żyła? ;-);-);-)
I pewnie żaden blok się nie zawali? Widzisz dopóki nie otworzysz gabinetu , to chociaż zarabiaj na poradach wysyłanych np. smsem. :-)
Tak na poważnie to każdy człowiek ma jakąś nerwicę tylko w różnym nasileniu
no z wyjątkiem tych co mają psychozy;-)
No tak - Jaśnie Księżna zna swoich poddanych;-)
a ja tu tylko podrzędna służka to nie dostąpiłam zaszczytu pooglądać:-)![]()
Do niedzieli z łóżka nie wstaniecie![]()