reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja wlasnie wrocilam ze sklepu:tak:W osiedlowych sklepikach wydalam 70zł kupujac tylko jedzenie na weekend:szok:a został mi jeszcze real do zaliczenia bo musze kupic wode,jakies picie i takie tam duperelki
No ale znowu kupilam truskawy i mlode beda wcinaly:tak:co prawda nie wiem czy zrobie je na dzisiaj czy na jutro ale zrobie;-):-)
U nas zrobilo sie tak ciemno ze :szok::szok::szok:Pewnie zaraz bedzie padalo bo ruszyl sie jeszcze silniejszy wiatr:no:

dzieki heheh jaki tam dobry uczynek sama skorzystalam ze sklepu:-)

Zakupy zrobioine nie w calosci a juz 70zl nie ma:baffled:
Ja lubie Laurze zalozyc getry i tunike latwo z siusianiem:tak:

No i mlode wstaly:szok:Mam nadzieje ze nie beda od razu wolały jesc:-Dbo mam zamiar sobie troszke posiedziec na BB:tak::tak::tak:

No i sie rozpadalo:no:

U nas piekne sloneczko troche mnie opalilo na placu a nawet nie pomyslalam o tym:-D
Musze na solke sie wybrac ale moze jutro wyskocze bo dzis to raczej nie dam rady:baffled:
Oj ja tez bym chcialą na solke bo nie bylam juz chyba z miesiac a pogody to teraz tez nie ma takiej na opalanie:no::no::no:
Dajcie mi troche tego sloneczka:-):tak:

Witam,

u mnie właśnie grzmi, a ja bardo lubie burze :tak::-D

Helenkę odstawiłam dzisaj na cal dzień do babci :tak: Toszke luzu :-D

Nakupiłam mojej pannicy dzisiaj cienkich rajstopek ciekawa jestem na ile starcza :sorry2::confused: No i kupiłam już jej prezent na dzień dziecka (piaskownica) :tak: tatuś musi jeszcze tylko porządek w ogródku zrobić.

Ananbuba, Joanna, bawcie się dobrze :tak: Ale ja bym pohulała :-D:cool2:

Lece szuszyc włosy...

reklama
Do góry