reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja Klaudia juz tez spi,a Wiktoria wtrynia głowe pod ochraniacz i se gada i wygłupia sie

Dobranoc AGNES:-)

reklama
dowikla szczypiorki są niezmordowane:-D:-D:-D
ja też ciekam do łóżka bo nie wiem jaką dziś noc mi gangreniak zafunduje:confused:
dobrej nocki dziewczyny:tak:
a anabuba dalej szaleje na weselu:-D:-Dasia dała chociaż znać że żyje a anabubka zaszalała na całego:-D:-D:-D

To twój M nie jest Polakiem:confused:

No ja też chce namiary:tak:
:-):-) Moj jest Niemcem:tak::tak::-D
A co do namiarow na nk podawalam juz wczesniej ale specjalnie dla ciebie podam jeszcze raz;-);-):-):-)
Agnieszka Reinartz miasto Grevenbroich

No i My juz w domku
POgoda cudowna w sam raz na spacerek nad Renem :) Zjedlismy bulki z mieskiem Laura wciagnela frytki az bylam w szoku bo zawsze zjadala po 3 i miala dosc z dzis sporo ich wciagnela:tak:
Potem w nagrode dostala loda:-)
Sloneczko cudownie grzalo wiec szkoda bylo wracac ale Laura dzis nie spla w poludnie i balam sie ze mi zasnie w aucie na szczescie nic z tego nie wyszlo :tak:

chyba to te gorne zabki:tak:czas na nie:-D
Mielismy jechac do Was ale dalismy Davidowi odpoczac.Fakt upal moze dobic tym bardziej ze byl po pracy:tak:

No to Super spedziliscie dzien:tak::tak:
Mam nadzieje ze to na zabki mogly by sie juz w koncu przebic :tak:
Mogliscie wpasc jeszcze byscie sie na grila zalapali:tak::tak:

My juz po filmie m robi sobie kanapki do roboty to musialam jeszcze do waas zajrzec:tak::tak:

myszunia a gdzie Ty się podziewałaś????? nie było Cie jakiś czas,na pewno znikłaś na weekend :confused:więc proszę się tłumaczyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A już myślałam, że nikt nawet nie zauważył mojej nieobecności :-:)-:)-(
Dużo się działo. Od czwartku moje dziecię siedzi u dziadków, a my z m odpoczywamy :-D W weekend oczywiście pracowałam, a mam tej roboty ostatnio sporo, bo sesja się zbliża i duuużo poprawek muszę sprawdzać. :confused2:
W piątek byliśmy w urzędzie od paszportów. Chcieliśmy zrobić paszport dla Piotrusia i wymienić mój (bo jeszcze panieńskie nazwisko mam w tym starym :zawstydzona/y:). Z moim się udało, a z Piotrusiowym to jest tak, że musimy być wszyscy troje. Rodzice muszą przy pani urzędnicy złożyć podpisy, a dziecko trzeba pokazać w okienku, coby było wiadomo, że to to samo, co na zdjęciu :baffled: I niedużo załatwiliśmy. :eek:
A teraz czekam na "Brzydulę", a na później zaplanowałam duże sprzątanko. :happy: Ciekawe, czy mi wyjdzie? :-D

reklama
myszunia no to jesteś usprawiedliwiona :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

ja też czekam na Brzydulę :tak::tak::tak::tak:
właśnie umyłam głowę,zaraz będę suszyć a Oliwka siedzi na nocniku i kupę robi :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry