reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
Cześć , już wróciłam

nie teraz

a dziewczyny Cie ostrzegały, ze wciągamy na amen

My dzisiaj dużo czasu spędziliśmy na dworze, przy domu było sporo miejsca i Misia się wybiegała

a teraz dorwała grzebień i mnie

i mnie maltretuje

A na chrzcinach byliśmu u ciotecznej siostry mojego m, pobudowali dom na wsi i mieszkają tam od niedawna, fajnie, ja już nie mogę się doczekać kiedy też będę u siebie

mam nadzieję, że nie angina i nic innegohej hej
mnie od wczoraj meczy bol gardla
masakra czuje jakbym miala tam jakas kluche
oby to nie angina![]()

czyżbyś była już uzależniona???Witam was dziewczyny normalnie te BB sni mi sie po nocach juz druga noc o nim snie![]()

po poprawinach prosimy relację i może jakieś foteczkiwitam bylo super i zaraz jedziemy na poprawiny![]()

pamiętał, pamiętał, Ciebie nie można zapomniećWitam czy ktoś o mnie pamiętał poczytam troche.Byliśmy dzisiaj na komuni i nie miałam czasu do was zajrzeć no ale teraz jestem

My dzisiaj dużo czasu spędziliśmy na dworze, przy domu było sporo miejsca i Misia się wybiegała

A na chrzcinach byliśmu u ciotecznej siostry mojego m, pobudowali dom na wsi i mieszkają tam od niedawna, fajnie, ja już nie mogę się doczekać kiedy też będę u siebie

Hello
Wkoncu udało mi sie wypedzic M od laptopa

Moje dzieci rzucaja sie teraz piaskolina
i wszedzie gdzie sie da
Nie ma miejsca gdzie by tego cholerstwa nie było
Jestem tylko ciekawa kto to bedzie sprzatał

Po ostatnim sprzataniu tej piaskoliny wiem ze bedzie ciezko

Moje dzieci rzucaja sie teraz piaskolina

No musiał,musiał;-)Ja tez mam dzisiaj jakiegos lenia i sprzatac mi sie nie chce
:-):-):-) Musial chlopak sobie jakos wynagrodzic ta cala robote dlatego polowe zjadl
Super masz pomocnika w domu![]()

A mi udało sie posprzatac lazienke

Opowiadaj jak po komuniiWitam czy ktoś o mnie pamiętał poczytam troche.Byliśmy dzisiaj na komuni i nie miałam czasu do was zajrzeć no ale teraz jestem
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
dzieki A&E
a cóż to za fajny fil ma być dzis wieczorem?
pewnie ze pamiętamy o Tobiei jak komunia?udana?dzici były grzeczne?:-)
Na PRO7 Spiel auf Bewährung tytul napewno wiele ci nie mowi

My juz po grilu

Emily wstala mi z goraczka 39,1C

wiktoria12
Mama i żona :)
No niestety tak to jest ceny są ogromneJa wlasnie wrocilam ze sklepuW osiedlowych sklepikach wydalam 70zł kupujac tylko jedzenie na weekend
a został mi jeszcze real do zaliczenia bo musze kupic wode,jakies picie i takie tam duperelki
No ale znowu kupilam truskawy i mlode beda wcinalyco prawda nie wiem czy zrobie je na dzisiaj czy na jutro ale zrobie;-):-)
U nas zrobilo sie tak ciemno zePewnie zaraz bedzie padalo bo ruszyl sie jeszcze silniejszy wiatr
![]()

Ja widziałam tego Kubusia fajny jestAgnieszka ma dla Emily taki moze zrobi fotke i wklei![]()
No nie drogi jestZnalazlam
Interaktywny Kubuś Puchatek - Mówi i śpiewa, Disney - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
jest i na allegroKto szuka ten znajdzie
KUBUS PUCHATEK INTERAKTYWNY MÓWI ŚPIEWA OKAZJA! (640153897) - Aukcje internetowe Allegro
Agnieszka ale taniocha teraz co?
No to czekam na fottki chyba że już są bo nie widziałam jeszcze ####Fajny ten lkubuś
Ostatnią kaw z mlekiem piłam przedwczorajA dziaj juz nie zdaże
Spadam, moze M mi jakies fotki dzisiaj cyknie![]()
No to fajnie że go kupiłaś Laura napewno bedzie zadowolonaMoi spia to ja na necie zamiast podlogi mycPranie musze wstawic ale tez mi sie nie chce
A jak odparzenia??
Kupilam tego Kubusia)

Niestety taka rasa.ja nic nie mówię mój L odkąd wstał siedzi przed kompem
w domu sajgon ale ja sama nie będe sprzatac o nie !!!
a Lence zaparzyłam suszone jagody i daję jej to do picia i juz ma lepszą kupke no i mniej ale wczoraj wieczorem jeszcze tryskało z niejw poniedziałek idę do lekarza ona i tak miała mieć zrobione dodatkowe badania kałuna posiew przez te wirusy które miała w jelitach a które złapała w szpitalu tuz po urodzeniu
![]()

No to sie napracowałaśja sobie przyniosłam szmatkę do kurzu i przetarłam monitor laptopai na razie to by było na tyle
dokończe kawkę i chyba się ruszę

Dziękuje za słoneczkou mnie dzisiaj brakuje słońcajeśli u Was też to mam dla Was jedno![]()
![]()
I jak tam na chrzcinach było:-)kawa skończona to mykam ogarnąć co nieco chałupkę![]()
pa pa
nie wiem czy wpadnę dziś wieczorem a jutro mamy chrzciny więc może do poniedziałku dopiero:--
-
-( miłego weekendu i tym co się dziś bawią udanej zabawy
![]()
Nieznam ani jednegomam do wyboru filmy:
Semi.Pro
cztery noce z Anną
Pora Mroku
Skazaniec
Choc goni nas czas
Witless.Protection
Drillbit Taylor
Prom night
To Nie Jest Kraj Dla Starych Ludzi
Brygada-Vice
PRzypadki tracey
Wyznania gejszy
Michael Clayton
Kochaj i tańcz
Ślubne wojny
Coś nowego
Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia-science-fiction-wiec chyba raczej nei dla mnieale kto wie jak ktoras powie ze fajne to moze obejrze
Brick
happy go lucky
lato miłości
8 czesci prawdy
i.... cokolwiek to jest:
Fools.Gold.
seks i miłosc
Columbus Day
Bohater z wyboru
Welcome.To.Jungle
the lodge
Thick as Thieves
Linewatch
jesli któras z Was widziała którś z filmów i twierdzi że fajny to sobie obejrze, więc, czekam na opinie![]()

Ty zawsze dasz radewitam sobotnio
ide nadrabiać może dam rade![]()

To twój M nie jest PolakiemPrzed chwila rozmawialam z m przez telefon tak sie z niego usmialam ze glowa mala:-):-) zaczol puszczac takie haselka po Polsku ze ja bylam z niego posikana;-);-):-):-) nie wiem skad on w ogole takich slow sie uczy:-):-) chyba za duzo podslu****e jak rozmawiam z kims po PolskuNo ale dobrze niech sie chlop uczy
czasami w zartach rozawiamy w domu tez po Polsku kupe smiechu w tedy z nim mam
Ja juz posprzatalam pranie zrobilam tylko jeszcze prasowanie na mnie czeka:--( Emily jeszcze spi wiec mam troche czasu dla siebie
musze jeszcze podlogi pomyc ale mi sie jakos nie chce
Ide zerknac co na NK slychac![]()

No ja też chce namiaryWitam
Bylismy na jakims tam spacerku no ale bylo nieciekawieZimno i wietrznie
Teraz dzieciaki sie "bawia"a ja probuje sobie troszke posiedziec przy laptopiku:-);-)M jest obreczany i jakis wkurzajacy-chodzi i szuka sam nie wie czego
A&E
Dawaj namiary na nk![]()

Fajny i niedrogiskoczyłam ogladac Bal maturalny- fajny film
A pore mroku zaczełam oglądac, ale zobaczyłam że polski i jakoś mi sie odechciałoale.. moze kiedys bede oglądac
i kurde przegrałam aukcjeja to ma pecha
Piekarnik Inox ze stali szlachetnej (637912867) - Aukcje internetowe Allegro
za późno dałąm wyższa kwoteno ale cóż, nastepny jest z 2 dni
![]()
Oj to dobrze że jest ubezpieczony a cenaMojemu dzis przyszedl rachunek za szpital i wezwanie karetki
Szpital 3.500euro karetka 680euro
Nic tylko zalamka dobrze ze jest ubezpieczony
Tylko to chyba jest tak ze On bedzie musial zaplacic a ubezpieczenie mu odda![]()

śliczne bucikiWpadłam jeszcze dzisiaj na chwileczkę, jakoś nie mogłam się powstrzymać
Pojechałam na małe zakupki chemiczne, kupiłam trochę środków czystości do szorowania mojej nowiutkiej łazienki i kuchni:-) wezmę sobie dwa dni urlopu i pojadę posprzątać, ale się cieszę
Kupiłam też Misi nowe ciapki w CCC, sama sobie wybrała takie podrabiane crocsy (nie wiem czy tak to się pisze)
No to gratulujePierwszaJeszcze nigdy nie byłam pierwsza na bb
Witam się niedzielnie
Mama Helenki a co Ty o takiej porze tu wczoraj robiłaś
Zaraz zmykam pod prysznic i szykujemy się na te chrzciny;-)
Miłego dnia wszystkim pa pa
Moje czasem też tak wstająagunia no to gratuluję pierwszego razu
Mi dzis Oliwka wstała o 5.50,znowu tak wczesnie,już nie mam do niej siły
chociaz sie wypogodzilo,slonce swieci wiec dziś powinno byc ciepelko :-)

ZDRÓWKA dla HelenkiWitam :-)
Helena ciagnie kasze z flaszki a ja mam chwilke zanim zalegne
Mi się monopol podobapewnie dlatego, że sama lubie grać
Po fenoterołu łapki sie trzęsą i pazurki nie wychodzą najlepeiej
U mnie pogoda do DM pojechał na polowanie a my się byczymy :-)
Niestey Helena złapała jakis stan pogoraczkowyMam nadzieje, że się nic z tego nie wykluje
![]()
No to fajnie że sie podobało i prosimy o fotki z weselawitam bylo super i zaraz jedziemy na poprawiny![]()
Komunia sie udała Martynka była bardzo grzeczna Kamilek troche marudził bo śpiący był ale mi zasną tak że o spokoju na chwilke posiedziałamdzieki A&E
a cóż to za fajny fil ma być dzis wieczorem?
pewnie ze pamiętamy o Tobiei jak komunia?udana?dzici były grzeczne?:-)
Koniecznie jeszcze wpadnijok kochane ja zmykam bo moj m chce wejsc na kompa i juz mnie wygania
moze wejde pod wieczor...;-)
Miłej kompieli a codziennie kąpiesz OliwkeZaraz skończy się wieczorynka i idziemy sie kąpać :-):-):-):-)
wiktoria12
Mama i żona :)
Zaraz wkleje fotki nie dużo ich bo mi sie bateria rozładowała.A no i wkońcu musze sie na tą bielizne zdecydować
anka26_x_07
Mama Laury :)
No i My juz w domku
POgoda cudowna w sam raz na spacerek nad Renem
Zjedlismy bulki z mieskiem Laura wciagnela frytki az bylam w szoku bo zawsze zjadala po 3 i miala dosc z dzis sporo ich wciagnela
Potem w nagrode dostala loda:-)
Sloneczko cudownie grzalo wiec szkoda bylo wracac ale Laura dzis nie spla w poludnie i balam sie ze mi zasnie w aucie na szczescie nic z tego nie wyszlo
Zycze Ci takiej pogody jak u nas bo dzis w sloncu 30st mielismy

chyba to te gorne zabki
czas na nie
Mielismy jechac do Was ale dalismy Davidowi odpoczac.Fakt upal moze dobic tym bardziej ze byl po pracy
POgoda cudowna w sam raz na spacerek nad Renem

Potem w nagrode dostala loda:-)
Sloneczko cudownie grzalo wiec szkoda bylo wracac ale Laura dzis nie spla w poludnie i balam sie ze mi zasnie w aucie na szczescie nic z tego nie wyszlo

No prosze jaka pomoc w domu i to meska pomoc:-)My juz po obiadku i moze pozniej wyskoczymy na jakis spacerekTeraz bym musiała wziasc sie za sprzatanie ale jakos mi sie nie chce
Dominik mnie mega zaskoczyl z tymi truskawkamiObrał je,pokroił sam,zasypał cukrem,włzoyzł do tej miski do ktorej ja zawsze kłade i zalał mlekiem
Ale przy obieraniu połowe zjadł
ANKA
korzystaj z pogody,korzystajU nas jutro ma byc 25 stopni i samo słonce
Ciekawe czy sie sprawdzi
Zycze Ci takiej pogody jak u nas bo dzis w sloncu 30st mielismy
o jadlas wielka lycha:-) superWitam czy ktoś o mnie pamiętał poczytam troche.Byliśmy dzisiaj na komuni i nie miałam czasu do was zajrzeć no ale teraz jestem
no to Misia dzis padnie jak kawka skoro sie nabiegala.Chociaz dzieci maja tyle energii ze szokCześć , już wróciłam
mam nadzieję, że nie angina i nic innegonie teraz
czyżbyś była już uzależniona???a dziewczyny Cie ostrzegały, ze wciągamy na amen
po poprawinach prosimy relację i może jakieś foteczki
pamiętał, pamiętał, Ciebie nie można zapomnieć
My dzisiaj dużo czasu spędziliśmy na dworze, przy domu było sporo miejsca i Misia się wybiegałaa teraz dorwała grzebień i mnie
i mnie maltretuje
A na chrzcinach byliśmu u ciotecznej siostry mojego m, pobudowali dom na wsi i mieszkają tam od niedawna, fajnie, ja już nie mogę się doczekać kiedy też będę u siebie![]()
oj pamietam nawet w uszach bylaHello
Moje dzieci rzucaja sie teraz piaskolinai wszedzie gdzie sie da
Nie ma miejsca gdzie by tego cholerstwa nie było

Na PRO7 Spiel auf Bewährung tytul napewno wiele ci nie mowi
My juz po grilu
Emily wstala mi z goraczka 39,1Cdalam jej czopka za nim pujdzie spac jeszcze raz jej zmierze temperature nie wiem skad nagle ta goraczka marudna nie jest bawi sie ladnie smieje sie itd wiec nie mam pojecia
moze to te zeby daja jej tak popalic???
![]()
chyba to te gorne zabki

Mielismy jechac do Was ale dalismy Davidowi odpoczac.Fakt upal moze dobic tym bardziej ze byl po pracy

reklama
Podziel się: