reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć , już wróciłam:tak::tak::tak::tak:
hej hej
mnie od wczoraj meczy bol gardla :dry:
masakra czuje jakbym miala tam jakas kluche :sorry2:
oby to nie angina :no:
mam nadzieję, że nie angina i nic innego:no::no::no::no:nie teraz:no::no:

Witam was dziewczyny normalnie te BB sni mi sie po nocach juz druga noc o nim snie:tak::tak::tak:
czyżbyś była już uzależniona???:-D:-D:-D:-D:-Da dziewczyny Cie ostrzegały, ze wciągamy na amen:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam bylo super i zaraz jedziemy na poprawiny :-D
po poprawinach prosimy relację i może jakieś foteczki:tak::tak::tak:

Witam czy ktoś o mnie pamiętał poczytam troche.Byliśmy dzisiaj na komuni i nie miałam czasu do was zajrzeć no ale teraz jestem
pamiętał, pamiętał, Ciebie nie można zapomnieć:-D:-D:-D:-D:-D

My dzisiaj dużo czasu spędziliśmy na dworze, przy domu było sporo miejsca i Misia się wybiegała:-D:-D:-D a teraz dorwała grzebień i mnie:szok::szok::szok::szok: i mnie maltretuje:-D:-D:-D:-D
A na chrzcinach byliśmu u ciotecznej siostry mojego m, pobudowali dom na wsi i mieszkają tam od niedawna, fajnie, ja już nie mogę się doczekać kiedy też będę u siebie:tak::tak:

Hello
Wkoncu udało mi sie wypedzic M od laptopa:no::no::no:

Moje dzieci rzucaja sie teraz piaskolina:no:i wszedzie gdzie sie da:no:Nie ma miejsca gdzie by tego cholerstwa nie było
Jestem tylko ciekawa kto to bedzie sprzatał:angry::angry::angry:
Po ostatnim sprzataniu tej piaskoliny wiem ze bedzie ciezko

Ja tez mam dzisiaj jakiegos lenia i sprzatac mi sie nie chce:tak::tak:

:-):-):-) Musial chlopak sobie jakos wynagrodzic ta cala robote dlatego polowe zjadl:-D:-D:-D
Super masz pomocnika w domu:tak::tak:
No musiał,musiał;-):-D:-D:-D
A mi udało sie posprzatac lazienke:tak:

Witam czy ktoś o mnie pamiętał poczytam troche.Byliśmy dzisiaj na komuni i nie miałam czasu do was zajrzeć no ale teraz jestem
Opowiadaj jak po komunii

dzieki A&E :tak::tak::tak::tak:
a cóż to za fajny fil ma być dzis wieczorem?

pewnie ze pamiętamy o Tobie :tak::tak::tak::tak::tak: i jak komunia?udana?dzici były grzeczne?:-)

Na PRO7 Spiel auf Bewährung tytul napewno wiele ci nie mowi:tak::tak:

My juz po grilu:tak::tak:
Emily wstala mi z goraczka 39,1C :szok::szok::szok:dalam jej czopka za nim pujdzie spac jeszcze raz jej zmierze temperature nie wiem skad nagle ta goraczka marudna nie jest bawi sie ladnie smieje sie itd wiec nie mam pojecia:no::no: moze to te zeby daja jej tak popalic???:baffled::baffled:

Ja wlasnie wrocilam ze sklepu:tak:W osiedlowych sklepikach wydalam 70zł kupujac tylko jedzenie na weekend:szok:a został mi jeszcze real do zaliczenia bo musze kupic wode,jakies picie i takie tam duperelki
No ale znowu kupilam truskawy i mlode beda wcinaly:tak:co prawda nie wiem czy zrobie je na dzisiaj czy na jutro ale zrobie;-):-)
U nas zrobilo sie tak ciemno ze :szok::szok::szok:Pewnie zaraz bedzie padalo bo ruszyl sie jeszcze silniejszy wiatr:no:
No niestety tak to jest ceny są ogromne:szok::szok:a jedzenie trzeba kupić:tak:
Agnieszka ma dla Emily taki moze zrobi fotke i wklei:confused:
Ja widziałam tego Kubusia fajny jest
No nie drogi jest
Fajny ten lkubuś :tak:

Ostatnią kaw z mlekiem piłam przedwczoraj :-p A dziaj juz nie zdaże:baffled:

Spadam, moze M mi jakies fotki dzisiaj cyknie :-p:cool2:
No to czekam na fottki chyba że już są bo nie widziałam jeszcze ####
Moi spia to ja na necie zamiast podlogi myc:baffled:Pranie musze wstawic ale tez mi sie nie chce:baffled:
A jak odparzenia??

Kupilam tego Kubusia :))
No to fajnie że go kupiłaś Laura napewno bedzie zadowolona:tak:
ja nic nie mówię mój L odkąd wstał siedzi przed kompem :angry::angry::angry:
w domu sajgon ale ja sama nie będe sprzatac o nie !!!
a Lence zaparzyłam suszone jagody i daję jej to do picia i juz ma lepszą kupke no i mniej ale wczoraj wieczorem jeszcze tryskało z niej :baffled: w poniedziałek idę do lekarza ona i tak miała mieć zrobione dodatkowe badania kałuna posiew przez te wirusy które miała w jelitach a które złapała w szpitalu tuz po urodzeniu :no:
Niestety taka rasa.:-D:-D:-D:-D:-DNo i dobrze że Lence troche lepiej oby tak dalej:tak:
ja sobie przyniosłam szmatkę do kurzu i przetarłam monitor laptopa:-D:-D:-D:-Di na razie to by było na tyle:baffled::baffled::baffled::baffled: dokończe kawkę i chyba się ruszę
No to sie napracowałaś:-D:-D:-D
u mnie dzisiaj brakuje słońca
słońce.gif
jeśli u Was też to mam dla Was jedno:-D:-D:-D
Dziękuje za słoneczko
filiżanka.gif
kawa skończona to mykam ogarnąć co nieco chałupkę:-D:-D:-D:-D pa pa
nie wiem czy wpadnę dziś wieczorem a jutro mamy chrzciny więc może do poniedziałku dopiero:-:)-:)-:)-( miłego weekendu i tym co się dziś bawią udanej zabawy:tak::tak::tak::tak:
I jak tam na chrzcinach było:-)
mam do wyboru filmy:
Semi.Pro
cztery noce z Anną
Pora Mroku
Skazaniec
Choc goni nas czas
Witless.Protection
Drillbit Taylor
Prom night
To Nie Jest Kraj Dla Starych Ludzi
Brygada-Vice
PRzypadki tracey
Wyznania gejszy
Michael Clayton
Kochaj i tańcz
Ślubne wojny
Coś nowego
Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia-science-fiction-wiec chyba raczej nei dla mnie:sorry2: ale kto wie jak ktoras powie ze fajne to moze obejrze:sorry2:
Brick
happy go lucky
lato miłości
8 czesci prawdy

i.... cokolwiek to jest:

Fools.Gold.
seks i miłosc
Columbus Day
Bohater z wyboru
Welcome.To.Jungle
the lodge
Thick as Thieves
Linewatch

jesli któras z Was widziała którś z filmów i twierdzi że fajny to sobie obejrze, więc, czekam na opinie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nieznam ani jednego:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
witam sobotnio:happy2:
ide nadrabiać może dam rade:confused:
Ty zawsze dasz rade:tak:
Przed chwila rozmawialam z m przez telefon tak sie z niego usmialam ze glowa mala:-):-) zaczol puszczac takie haselka po Polsku ze ja bylam z niego posikana;-);-):-):-) nie wiem skad on w ogole takich slow sie uczy:-):-) chyba za duzo podslu****e jak rozmawiam z kims po Polsku:-D:-D No ale dobrze niech sie chlop uczy :tak::tak: czasami w zartach rozawiamy w domu tez po Polsku kupe smiechu w tedy z nim mam:-D:-D

Ja juz posprzatalam pranie zrobilam tylko jeszcze prasowanie na mnie czeka:-:)-( Emily jeszcze spi wiec mam troche czasu dla siebie:tak: musze jeszcze podlogi pomyc ale mi sie jakos nie chce:no::no:
Ide zerknac co na NK slychac:)
To twój M nie jest Polakiem:confused:
Witam
Bylismy na jakims tam spacerku no ale bylo nieciekawie:no:Zimno i wietrznie:angry::angry::angry:
Teraz dzieciaki sie "bawia"a ja probuje sobie troszke posiedziec przy laptopiku:-);-)M jest obreczany i jakis wkurzajacy-chodzi i szuka sam nie wie czego:szok::-D

A&E
Dawaj namiary na nk:tak::tak::tak:
No ja też chce namiary:tak:
skoczyłam ogladac Bal maturalny- fajny film:tak::tak::tak::tak:
A pore mroku zaczełam oglądac, ale zobaczyłam że polski i jakoś mi sie odechciało:baffled: ale.. moze kiedys bede oglądac:-p:-p:-p:-p:-p

i kurde przegrałam aukcje:sorry2: ja to ma pecha:dry::dry::dry::dry:
Piekarnik Inox ze stali szlachetnej (637912867) - Aukcje internetowe Allegro

za późno dałąm wyższa kwote:dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry: no ale cóż, nastepny jest z 2 dni:-D:-D:-D:-D:-D
Fajny i niedrogi
Mojemu dzis przyszedl rachunek za szpital i wezwanie karetki:szok::szok::szok:
Szpital 3.500euro karetka 680euro:szok::szok::szok:

Nic tylko zalamka dobrze ze jest ubezpieczony:happy2:
Tylko to chyba jest tak ze On bedzie musial zaplacic a ubezpieczenie mu odda:dry:
Oj to dobrze że jest ubezpieczony a cena:szok::szok:
Wpadłam jeszcze dzisiaj na chwileczkę, jakoś nie mogłam się powstrzymać:-D:-D:-D:-D

Pojechałam na małe zakupki chemiczne, kupiłam trochę środków czystości do szorowania mojej nowiutkiej łazienki i kuchni:-) wezmę sobie dwa dni urlopu i pojadę posprzątać, ale się cieszę:tak::tak::tak::tak:

Kupiłam też Misi nowe ciapki w CCC, sama sobie wybrała takie podrabiane crocsy (nie wiem czy tak to się pisze:baffled:)
śliczne buciki
Pierwsza:-D:-D:-D:-D Jeszcze nigdy nie byłam pierwsza na bb:szok:
Witam się niedzielnie:tak:
Mama Helenki a co Ty o takiej porze tu wczoraj robiłaś:szok::szok::szok:
Zaraz zmykam pod prysznic i szykujemy się na te chrzciny;-)

Miłego dnia wszystkim pa pa
No to gratuluje
agunia no to gratuluję pierwszego razu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mi dzis Oliwka wstała o 5.50,znowu tak wczesnie,już nie mam do niej siły:tak::tak::tak:

chociaz sie wypogodzilo,slonce swieci wiec dziś powinno byc ciepelko :-)
Moje czasem też tak wstają:tak:
Witam :-)

Helena ciagnie kasze z flaszki a ja mam chwilke zanim zalegne :sorry2:

Mi się monopol podoba :tak: pewnie dlatego, że sama lubie grać :-p

Po fenoterołu łapki sie trzęsą i pazurki nie wychodzą najlepeiej :baffled:

U mnie pogoda do D :no: M pojechał na polowanie a my się byczymy :-)

Niestey Helena złapała jakis stan pogoraczkowy :baffled: Mam nadzieje, że się nic z tego nie wykluje :sorry2:
ZDRÓWKA dla Helenki
witam bylo super i zaraz jedziemy na poprawiny :-D
No to fajnie że sie podobało i prosimy o fotki z wesela
dzieki A&E :tak::tak::tak::tak:
a cóż to za fajny fil ma być dzis wieczorem?

pewnie ze pamiętamy o Tobie :tak::tak::tak::tak::tak: i jak komunia?udana?dzici były grzeczne?:-)
Komunia sie udała Martynka była bardzo grzeczna Kamilek troche marudził bo śpiący był ale mi zasną tak że o spokoju na chwilke posiedziałam
ok kochane ja zmykam bo moj m chce wejsc na kompa i juz mnie wygania :sorry2:
moze wejde pod wieczor... :tak:;-)
Koniecznie jeszcze wpadnij
Zaraz skończy się wieczorynka i idziemy sie kąpać :-):-):-):-)
Miłej kompieli a codziennie kąpiesz Oliwke

No i My juz w domku
POgoda cudowna w sam raz na spacerek nad Renem :) Zjedlismy bulki z mieskiem Laura wciagnela frytki az bylam w szoku bo zawsze zjadala po 3 i miala dosc z dzis sporo ich wciagnela:tak:
Potem w nagrode dostala loda:-)
Sloneczko cudownie grzalo wiec szkoda bylo wracac ale Laura dzis nie spla w poludnie i balam sie ze mi zasnie w aucie na szczescie nic z tego nie wyszlo :tak:
My juz po obiadku i moze pozniej wyskoczymy na jakis spacerek:tak:Teraz bym musiała wziasc sie za sprzatanie ale jakos mi sie nie chce:no:
Dominik mnie mega zaskoczyl z tymi truskawkami:tak:Obrał je,pokroił sam,zasypał cukrem,włzoyzł do tej miski do ktorej ja zawsze kłade i zalał mlekiem:tak::tak::tak:
Ale przy obieraniu połowe zjadł:-D:-D:-D

ANKA
korzystaj z pogody,korzystaj:tak:U nas jutro ma byc 25 stopni i samo słonce:tak:Ciekawe czy sie sprawdzi
No prosze jaka pomoc w domu i to meska pomoc:-)
Zycze Ci takiej pogody jak u nas bo dzis w sloncu 30st mielismy
o jadlas wielka lycha:-) super
Cześć , już wróciłam:tak::tak::tak::tak:

mam nadzieję, że nie angina i nic innego:no::no::no::no:nie teraz:no::no:

czyżbyś była już uzależniona???:-D:-D:-D:-D:-Da dziewczyny Cie ostrzegały, ze wciągamy na amen:-D:-D:-D:-D:-D:-D

po poprawinach prosimy relację i może jakieś foteczki:tak::tak::tak:

pamiętał, pamiętał, Ciebie nie można zapomnieć:-D:-D:-D:-D:-D

My dzisiaj dużo czasu spędziliśmy na dworze, przy domu było sporo miejsca i Misia się wybiegała:-D:-D:-D a teraz dorwała grzebień i mnie:szok::szok::szok::szok: i mnie maltretuje:-D:-D:-D:-D
A na chrzcinach byliśmu u ciotecznej siostry mojego m, pobudowali dom na wsi i mieszkają tam od niedawna, fajnie, ja już nie mogę się doczekać kiedy też będę u siebie:tak::tak:
no to Misia dzis padnie jak kawka skoro sie nabiegala.Chociaz dzieci maja tyle energii ze szok
Hello
Wkoncu udało mi sie wypedzic M od laptopa:no::no::no:

Moje dzieci rzucaja sie teraz piaskolina:no:i wszedzie gdzie sie da:no:Nie ma miejsca gdzie by tego cholerstwa nie było
Jestem tylko ciekawa kto to bedzie sprzatał:angry::angry::angry:
Po ostatnim sprzataniu tej piaskoliny wiem ze bedzie ciezko
oj pamietam nawet w uszach byla:-D:-D
Na PRO7 Spiel auf Bewährung tytul napewno wiele ci nie mowi:tak::tak:

My juz po grilu:tak::tak:
Emily wstala mi z goraczka 39,1C :szok::szok::szok:dalam jej czopka za nim pujdzie spac jeszcze raz jej zmierze temperature nie wiem skad nagle ta goraczka marudna nie jest bawi sie ladnie smieje sie itd wiec nie mam pojecia:no::no: moze to te zeby daja jej tak popalic???:baffled::baffled:

chyba to te gorne zabki:tak:czas na nie:-D
Mielismy jechac do Was ale dalismy Davidowi odpoczac.Fakt upal moze dobic tym bardziej ze byl po pracy:tak:

reklama
A my sprzatamy ten bajzel i idzie bardzo ciezko:no::no::no:
Nigdy wiecej nic takiego Im nie kupie:no:

Ostatnia edycja:
Do góry