R
rouż
Gość
teraz to już nie fasoleczka tylko prawdziwa dzidzia
a nóżki rączki oczka nosek.... kręgosłupek... normalnie jest cudowne maleństwo.... hiii...
Masz racje, powinnam zmienic myslenie;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz to już nie fasoleczka tylko prawdziwa dzidzia
a nóżki rączki oczka nosek.... kręgosłupek... normalnie jest cudowne maleństwo.... hiii...
A ja mam dzis super humorek :-):-) Jestem podekscytowana bo jutro pierwsze USG i zobacze bobaska :-):-) Juz sie doczekac nie moge. I odliczam godziny heh
dopiero pierwsze ??
ja miałam pierwsze w 5t5d drugie 6t6d trzecie 8t3d a czwarte już w 14t3d
tyle że te dwa ostatnie były u polskich lekarzy a na kolejną irlandzką wizytę czekam bo mam za 2 tygodnie.... czyli wg nih po ponad 2 miesiącach ciążynie wytrzymałabym....
Bobaska albo bobaski
Trzymam kciuki - napewno wszystko bedzie w porzadku![]()
Ka...M a jak wyglada takie badanie karku itd bo to normalne usg chyba nie jest. Mi doktorka powiedziala ze na nastepnej wizycie czyli za 4 tyg zrobimy szczegolowe badania dla dzidziusia i sie teraz zastanawiam co to.przezierność karkowa 12mm.... więc wporządku.... no i zbadał serduszko kość nosową.... i wszystko inne.... i oczywiście nie ma żadnych zastrzeżeń... n ja tylko to że męcze się strasznie....ale cóż...