reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale sie ze mnie żarłok zrobił :szok: Chyba przez całą ciąże nie zjadłam tle co przez ostatnie kilka dni:szok::-D

Chyba pora szykować obiad :-p

A to nie sarta pieniędzy takie ogłoszenie, w którym kłamiesz?? Ludzie są dziwni...

reklama
nasza szara polska i jej oblicze:-:)-(
dzwonie dzisiaj z ogłoszenia o mieszkanie napisane 700zł+300 czynsz +prąd myślę no ok duże 98 metrów 3 pokoje było by większe i taniej a jak się dodzwoniłam to i owszem 3 pokoje ale jeden zamknęty bo mają tam swoje graty na rok co najwyżej do kapitalnego remontu bo od 30 lat nic nie jest w nim rbione piece kaflowe no i nie 700 a 900 czynsz nie 300 a 450 :wściekła/y::wściekła/y:
i po co tak kłamać w ogłoszeniu??????:baffled::baffled::baffled:bez sensu:eek:

Anka rzuc choc jednym w moja strone, doleci.........
No chodza za mna już dobre 2 miechy i jakoś sie za nie wziąść nie moge. P nie lubi, a samej dla siebie tak się nie chce robć...
rzucialam mam nadzieje ze doleci :))
Pamiętacie jak wczoraj pisałam wam o grach, które robię do pracy?
To dziś strzeliłam kilka fotek! :-)
ale boskie masz kobieto glowe do tego:tak:
Coś wam powiem :zawstydzona/y:
Tylko się ze mnie nie śmiejcie :zawstydzona/y:
Włożyłam pranie do pralki i zadowolona siedzę na BB, czekam aż mi się wypierze, tylko że jej nie włączyłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No gdzie ja mam głowę :sorry::eek::eek::eek:
nie martw sie ja kiedys te tak zrobilam z tym ze wyslalam mojego po pranie Ten wchodzi do domu to ja sie go pytam gdzie ma pranie A ten do mnie ze nie ma prania Ja w ryk zeby se jaj nie robil a On do mnie gada ze wcale go nie wlaczylam:-D
myszunia mam drukarę i bardzzo poproszę:tak::tak:
karty to nie ja:no::rofl2::rofl2:
tekst mojej julki sprzed chwili:
-mama czy monotonia zabija związek???
- ja:szok::szok::szok:julka a ty gdzie to usłyszałaś???
-jula chyba w tv ale nie o tym no odpowiedz????
-ja noooooo zabija.....
-julka taka rutyna to nic dobrego????
-ja:-D:-D:szok::-D:-Dno nieeeeee
-julka to mamuś kup mieszkanie 3 pokojowe żebym nie musiała mieszkać z adamem albo wypuść mnie na jakieś wczasy bo mój związek z adamem mnie dobija
no wyje:-D:-D:-D:-D
Kocham ja, jest boska:-D
Ja prasuje tylko Emily ciuszki i to tylko te wyjsciowe:tak::tak:
Reszty mi sie nie chce:no::no:
Zreszta jak nie widac ze pogniecione to po co prasowac:-D:-D:-D i samej sobie robote robic:-)
dobnrze ze Twoj nie jest taki ze musi miec tak wyprasowanie jak Bodzio:baffled:ja to mam pecha heheh ale swojego nie prasuje:rofl2:
wszystkie gdzieś lecą:baffled::baffled::baffled::baffled:i o tej durnej porze jestem tu sama:eek::eek::eek:
ja chcę już do domu:angry::angry::angry:nic nierobienie męczy bardziej niz fizyczna praca:crazy::crazy::crazy: a mogłabym ten czas jakoś lepiej spożytkować zwłaszcza, że i tak siedzę tu za darmo, bo mi nie chcą zapłacić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo podobno nie majaąkasy, ja chrzanię taki staż w czynie społecznym:no::wściekła/y::no:
za darmo:szok::szok:
to samo powiedziałam babce a ona że się zdeaktualizowały dane:wściekła/y:a ogłoszenie sprzed 3 dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

trzeba bylo babce powiedziec zeby sie zdeaktualizowala:wściekła/y:
Jakie to chore masakra:no:

Laura spi bylysmy na spacerze po deptaku i kupilam sobie nawet 2 bluzeczki:szok::szok:Udalo mi sie cos kupic masakra
Bylam w Tchibo bo maja super stroje kapielowe no i niestety ale mojego rozmiaru nie maja:baffled:
Zupka sie gotuje
Pora na kawulca:rofl2:

U nas też sie niebo zaciągnęło ale tkie szare delikatne wysokie chmury,wiatr myślę burzę nagoni jest potwornie duszno i gorąco ,ja też wole troszkę chłodniej jak jest.właśnie wciągnęłam loda magnum hmmm pycha:tak:Jak tam w szczecinie malina ,bo co u was to i u nas niedługo

Ja uwielbiam lato upal:tak: leze nad woda wysmarowana oliwka i sie pieke na sloneczku:rofl2:
Wiecie mam problem nie bardzo wiem co zalozyc na komunie.Najgorsze jest to ze wszyscy beda sie na mnie gapili bo beda tam ludzie ktorzy 1 raz na oczy mnie zobacza bo to z arodziny mojego
:baffled:

Ale sie ze mnie żarłok zrobił :szok: Chyba przez całą ciąże nie zjadłam tle co przez ostatnie kilka dni:szok::-D

Chyba pora szykować obiad :-p

A to nie sarta pieniędzy takie ogłoszenie, w którym kłamiesz?? Ludzie są dziwni...
Mamo helenki ciesz sie tym jak sie za miesiąc rozsypiesz to już nie będziesz mogła tak poszaleć przy lodówce:-D

ano darmo bo nie mogę się doczekać na kasę za kwiecień a mamy już 26 maj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzwoniłam dzisiaj i usłyszałam, że mam cierpliwie czekać:baffled::baffled: szlag by to trafił, sami niech sobie czekają jak maja ochotę, ja mam w portfelu przeciąg jak otworzę:eek:
Jak za darmo ,to z czego zyjesz i w ogóle co to za praca???

Ja uwielbiam lato upal:tak: leze nad woda wysmarowana oliwka i sie pieke na sloneczku:rofl2:
Wiecie mam problem nie bardzo wiem co zalozyc na komunie.Najgorsze jest to ze wszyscy beda sie na mnie gapili bo beda tam ludzie ktorzy 1 raz na oczy mnie zobacza bo to z arodziny mojego
:baffled:
Jak to co .ma być elegancko, skromnie ,masz emanować pięknem i pewnością siebie ,żeby im czapki z głów pospadały,:-D

Mamo helenki ciesz sie tym jak sie za miesiąc rozsypiesz to już nie będziesz mogła tak poszaleć przy lodówce:-D

Jak za darmo ,to z czego zyjesz i w ogóle co to za praca???
m na nas pracuje:-D:-D:-Da ja chciałam go odciążyć i proszę jak mi dobrze idzie:baffled::baffled::baffled::baffled:a ten miesiąc to już koszmar jakiś, na nic nie ma, zero przyjemności a o ciuchach moge zapomnieć:-:)-:)-:)-(a dojdą nam jeszcze raty za meble:szok: jak sie uda;-) ale damy radę, najwyżej wreszcie schudnę:-D:-D:-D:-D:-D grunt to dobre podejście do życia, czyli na luzie:happy:

zaraz idę do domku, pa pa
do potem albo do jutra:tak::tak::tak:

reklama
Do góry