olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Ale dzisiaj pusto :-( co sie dzieje, pewnie babki swietuja ze swoimi mamusiami. Zazdroszcze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no chyba swierze, w lodówce lezaly... moj małż tez zjadł i mu nic nie jest...no cóż....a świeże były te twoje krokiety???
![]()
no chyba swierze, w lodówce lezaly... moj małż tez zjadł i mu nic nie jest...no cóż....![]()
taki mam zamiar Nektarynko o ile zdołam męża skusić bo strasznie zmęczony jestjesli slabsza niz wczoraj to dzialaj dzis.. i jutro z rana poprawka.. dobrze Ci radze..
oj Marzenko jak ja cię doskonale rozumiem ja też po całym dniu nauki padnięta jestem a jutro powtórka z rozrywkija dziewczyny jestem... ledwo zyje ale jestem.....
prace juz mam prawie skonczona..... tylko jeszcze spis tabel i wykresow i bibliografie i oddaje promotorowi
ledwo zyje.... jeszcze zjadlam dzis krokiety na kolacje, jakis dziwny smak mialya teraz mnie tak zemdliło.....
![]()
no kawka z BB obowiązkowa bo wpierw przyjemności a później obowiazkija dzisiaj po wizycie u promotora..jakies kosmetyczne sprawy mam popoprawiać..jutro od rana się za to biorę..bleeh...ale najpierw będzie kawka z mleczkiem i BB![]()
. Tak więc na urlopie zamiast bara bara , mam tabletki dowcipne.Ale faktycznie nie ma co ryzykować z fasolką, najpierw trzeba się wyleczyć. Fasolka nie zając;-)