reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Tarnów

bo maja przyjść na chwilkę moi rodzice i S wraca zaraz....

Anitka to nie padl w aucie:szok::szok::szok::szok:myślalam że padnie jak nic;-);-);-)
ech te dzieci:tak::-D:-D:-D

reklama
Witam :-)
Anneczka trochę naokoło szłaś do tego parku :-D
Anita, Agunia super ze spotkanie udane ;-) Agawa dotarła?
Beti hop, hop! Gdzieś Ty???
Agatax super że Amelka zdrowieje :-)
Crunch a jak wasze zdrówko?
Anita super Oskarek układa :)
Lena oby Julka szybko wyzdrowiała :tak:

"Akademia" w przedszkolu super :-)

Ostatnia edycja:
Hej mamusie!
wszystkiego najlepszego dla Was!
2646.JPG

dziękujemy ślicznie za życzenia :-)
częstujcie się
sernik_na_zimno_z_truskawkami.jpg

u nas jakby trochę lepiej
chociaż katar mocno daje w kość
Regina mniej narzeka na gardło
Igor nie wiem...bo dalej nie gada tylko mruczy ;-);-);-)
a mnie jeszcze trzyma...co gorsza dopadło też m...a wiecie...chłop jest umierający nawet jak ma tylko katar :-D:-D:-D
agatax super, że Amelka już lepiej :-)
anita sprytny ten Twój synek :-)
lena zdróweczka dla Was!
mrowa i jak przedstawienie? na duże firmy to nie ma co liczyć ;-)

Kasia do parku miałam iść "po" bo to urodzinowy obiad M no i tak trochę zeszło a potem Marcel już był coraz bardziej nieznośny i tak wyszło ;-) a poza tym utonęłam w lekturze i wszystko leży w domu odłogiem :zawstydzona/y: nie mogę się oderwać od książki :szok:

Anita niezły spryciarz z Oskarka :-)

Crunch zdróweczka dla Was :tak:

Anneczka to w czym tak toniesz? :szok: To sto lat dla Maniusia :-D (dobrze napisałam?)
Crunch zdrówka (szczególnie dla m ;-))

Kasiu "Mańcio" chyba by mnie zabił jakby to przeczytała :-D:-D:-D czytam : Zmierzch, Księżyc w nowiu, Zaćmienie ( jestem w połowie ) a potem ostatnia część Przed świtem, normalnie szok jak mnie wciągnęło ( opis książki niewiele mówi ale jak dla mnie super , czytam po 300 stron dziennie ( czasami więcej ) :szok:

Kasiu "Mańcio" chyba by mnie zabił jakby to przeczytała :-D:-D:-D czytam : Zmierzch, Księżyc w nowiu, Zaćmienie ( jestem w połowie ) a potem ostatnia część Przed świtem, normalnie szok jak mnie wciągnęło ( opis książki niewiele mówi ale jak dla mnie super , czytam po 300 stron dziennie ( czasami więcej ) :szok:
:-D:-D:-D
Aaa to znam :-) Chociaż nie czytałam ;-)
Pół szkoły u mnie czyta :tak::-)

reklama
Cześc dziewczynki:-)

Fajnie, że parkowe udane :-D
Anita - super Oskarek :-)
Crunch - zdróweczka dla wszystkich - wspaniały torcik :-)
Lenka - zdrówka dla Juleczki :-)
Anneczka - mówisz, ze wciagające - kidys w Empiku zastanawiałam się czy kupić - a skoro tak polecasz to może sie skuszę :-)

Ja wczoraj byłam z Amelką w przedszkolu na przedstawieniu - bo miała rolę - była biedronką - bardzo mi się podobało - jak zgram zdjecia to Wam wkleję :-)
No i Amelka już zdrowa dzisiaj ma ostatnią tabletkę i sama niewiem co mam z nią robić czy dawać do przedszkola czy niech siedzi jeszcze tydzien w domu - kurcze nie chcę, żeby znowu chorowała.

Do góry