reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam przy porannej kawie:-)
wczoraj musialam uspic mala i przysnelam razem z nia,jak juz sie obudzilam byla 23.30 wiec sie umylam i dalje poszlam spac.
mala juz sie obudzila:szok::szok::szok:
ciekawe po co?

trzymjacie kciuki bo my dzis o 14 mamy komisje lekarska Weroniki
zaciskam mocno:tak::tak:
Ja tylko na sekunde
Trzymajcie kciuki za mojego jajnika, ide na usg.
luna

reklama
joanna jak się pojawisz to pisz mi kochana co się stało z resztą zdjęć??
a u mnie raz słonko raz chmury wieja i tak ogólnie blllleeeee:no:byle by w niedziele było ładnie bo mamy wielką impreze castoramowski dzień dziecka i to na placu pod gołym niebem więc słonko wskazane a już napewno brak deszczu:tak:

A ja w przedszkolu z konikami byłam,zupkę ugotowałam ,teraz czekam na mojego M,bo dziś wcześniej wraca.
Coś mi się wydaje ,że dziś jeszcze ostry dyżur z Klaudią zaliczymy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na razie nie kraczęi mam nadzieję,że jej przejdzie.:sorry::sorry:
a co jest Klaudii?

Raczej w sukienkach czy spodnicach nie chodze:baffled:zdecydowanie wole spodnie:tak:
Nie lubie takich imprez:sorry: jeszce w jednym dniu idziemy na dwie komunie i na obu czesci osob nie znam ehhh a oni tylko czekaja kiedy przyjade:baffled:
to ich poznasz w koncu;)
latwiej juz wtedy bedzie na weselu:-)

A ja bym założyła do tego gładkie bolerko i spodenki w kancik i super :tak:

My dopiero skończyłyśmy obiad z Helen :szok: Tak się mojej panience dobrze spało :tak: Ciekawa jestem do której posiedzimy wieczorem :confused2:
Powinnam iść z nią do parku, żeby sie wyhasała, ale coś mi siły brak :baffled:

A tu kilka prawd życiowych ;-):-D

1. Sraczka jest paradoksem, bo i często i rzadko jednoczesnie

2. Zycie jest jak transwestyta - niby pięknie, ładnie... A tu ch...

3. Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi swiatłeko w tunelu, realista
widzi pociąg... - a maszynista widzi trzech debili na torach.

4. Telewizja kłamie, prasa kłamie, radio kłamie, ksiądz kłamie - cyganka
prawdę ci powie.
sikam ze smiechu;)

To to daje fotki

][/QUOTE]
super fotki,ale u was fajnie cieplo bylo

ja też trzymam kciukasy:tak:AAAAAAAA wypadaloby sie przywitac :zawstydzona/y:
witam:-D Jeszcze nie wiem co przyniesie dzień wczoraj dzwonili po nas zeby jeszcze przyjechac na poprawiny ale m poszedl na noc do pracki i niestety :-( Dzieci w szkole Gabi słucha muzyki a ja jestem jakas niedospana kawke wypiję to może jakos dojdę do siebie Wczoraj szukalam po sklepach takiego makaronu jak ryż bo chcialam na sałatkę ale nigdzie nie znalazlam :eek:Nie wie mdlaczego ale jak ugotuje to wcale mi sie nie chce jesc i mam ochote na cos innego :rofl2: na dzis mam jeszcze zupe jarzynowa na żeberkach ale moze cos dołoże zebuy wygladal na inną :eek: Gabrysia tez ostatnio straciła apetyt mniej je chyba dlatego ze sie ciepło zrobilo Wczoraj chcialam nadrobić zaleglosci ale mi sie nie udalo :zawstydzona/y: prosze o wybaczenie postaram sie teraz być na bieżąco :tak:i odpisywac na Wasze posty :tak:MIŁEGO DNIA I ŻEBY SLONKO WAM CALY DZIEŃ ŚWIECIŁO :-D

wybaczcie ze dzisiaj tylko z biezacej strony odpisze ale ne dam rady :no:
cala noc nie spalam, nie dobrze mi jest bleeeee a w dodatku choroba zaatakowala mnie na calego ledwo gadam :confused2: a w ryju jak w trampku jakbym miala kaca ole ciekawe od czego :eek::sorry:

witam przy porannej kawie:-)
wczoraj musialam uspic mala i przysnelam razem z nia,jak juz sie obudzilam byla 23.30 wiec sie umylam i dalje poszlam spac.
mala juz sie obudzila:szok::szok::szok:
ciekawe po co?

trzymjacie kciuki bo my dzis o 14 mamy komisje lekarska Weroniki
no to trzymam kciukasy
Ja tylko na sekunde
luna
za Twojego jajnika tez trzymam kciuki
joanna jak się pojawisz to pisz mi kochana co się stało z resztą zdjęć??
a u mnie raz słonko raz chmury wieja i tak ogólnie blllleeeee:no:byle by w niedziele było ładnie bo mamy wielką impreze castoramowski dzień dziecka i to na placu pod gołym niebem więc słonko wskazane a już napewno brak deszczu:tak:
u mnie pogoda taka sama wczoraj bylo cielo jak nie wiem a dzis :sorry:

cześć wpadłam jak po ogień, przeczytałam tylko jedna strone bo muszę lecieć na drugie biuro:tak::tak::tak::tak:jakieś twórcze myślenie czy coś mnie tam czeka:szok::szok::szok::szok::szok:
Ja tylko na sekunde
luna
trzymam kciuki;-)
wybaczcie ze dzisiaj tylko z biezacej strony odpisze ale ne dam rady :no:
cala noc nie spalam, nie dobrze mi jest bleeeee a w dodatku choroba zaatakowala mnie na calego ledwo gadam :confused2: a w ryju jak w trampku jakbym miala kaca ole ciekawe od czego :eek::sorry:

no to trzymam kciukasy

za Twojego jajnika tez trzymam kciuki

u mnie pogoda taka sama wczoraj bylo cielo jak nie wiem a dzis :sorry:
czyżby już mdłości ciążowe:baffled::baffled::baffled::baffled:trzymaj się i nie daj temu choróbsku:tak:

Anabuba fajny avatarek i trzymam kciuki za Weronisę:tak::tak::tak::tak:
ppotem wpadnę to doczytam resztę:tak:

pa pa :-D:-D:-D:-D

reklama
Joanna dała byś mi przepis na nalesniki z serem
Ja robie tak mąki tak ok pól kilograma ,2 jajka ,mleko ,szczypta soli i mala łyżeczka oleju .Miksuje jak za rzadkie dodaje mąki jak za gęste mleka Ciasto ma mieć konsyttencje gęstej smietany Zamiast mąki to możesz dac pól na poł z mąką budyń ja daje wisniowy albo jakis inny kolor to dzieciak isie ciesze ze maja kolorowe naleśniki :-D a ser to daje taki gotowy z biedronki z wiaderka a jak juz musze zrobic to ok pól kilo bilego sera cukier wniliowy smietana żóltko mieszam jak twarożek a potem smaruję cienko upieczone naleśniki dżeme i nakladm ser składam i zapiekam ;-):tak:

Do góry