reklama
Teraz masz spokój, ale później będziesz miała sprzątanie!
![]()
Najwazniejsze ze mam spokoj;-):-)A i tak musze dzisiaj porzadnie posprzatac wiec spoko

Na razie tylko nosza i ogladajaciekawe co z tym zrobi???![]()

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No wlasnie ciekaweciekawe co z tym zrobi???![]()

a właśnie Wasze dzieciaki sie już dotykały???????? 

bo ja zauwazyłam że Oliwka czasem to robi,najczęściej jak siedzi na nocniku to jej tam raczki lecą.Mówię zeby nie robiła tak.Ale nie wiem czy mam zabraniać czy nie zwracać uwagi.

bo ja zauwazyłam że Oliwka czasem to robi,najczęściej jak siedzi na nocniku to jej tam raczki lecą.Mówię zeby nie robiła tak.Ale nie wiem czy mam zabraniać czy nie zwracać uwagi.

super imprezaJestem w domkuByło super:-)Najpierw wystepy dzieci,a pozniej kawka i ciasteczka:-)
Ide zrobic mlodym jakies jedzonko i wkleje jakies foteczki![]()
weź ,weź pewnie się przydadzą.;-)superja idę jutro do przedszkola i będę tam wyła
muszę wziąć zapas chusteczek
tylko troche mi przykro bo mój m jakoś nie pomyślał o jakimś maleńkim kwiatuszku a mógł kupić dziecku żeby mi dało:-
-
-
-
-(
pięknyJa wylam w zeszłym roku bo to byl moj pierwszy Dzien Matki w przedszkoluDwa lata temu mlody cały maj siedzial w domu a ja lezałam w szpitalu z dziewczynkami
W przedszkolu tez dostałam kwiatka robionego przez Dominika
sliczne focie.No to wklejam foteczki
Ja na obiad dziś mam pierś z kurczaka duszoną w sosie ziołowym z koperkiem ,ziemniaki i mizeria lub pomidorki z cebulką i śmietanką.
Jeśłi chodzi o seriale to ja nie oglądam.
Sporadycznie zerknę na "Na Wspólnej.
Mój m ogląda seriale typu:
Liga włoska
Liga francuska
Liga niemiecka
i cały inny sport dostępny w danym momencie w zależności od pory roku

Agnieszka&Emily
Moja Emily sie zawsze dotyka jak jej przebieram pampersaa właśnie Wasze dzieciaki sie już dotykały????????
bo ja zauwazyłam że Oliwka czasem to robi,najczęściej jak siedzi na nocniku to jej tam raczki lecą.Mówię zeby nie robiła tak.Ale nie wiem czy mam zabraniać czy nie zwracać uwagi.![]()

Ale czytalam zeby dziecku nie zwracac uwagi bo ono poznaje swoje cialo i to jest jak najbardziej normalne

Nie pytala;-)No wlasnie ciekawe:-);-);-) a nie pytala sie mamusi do czego to sluzy????;-);-);-);-)

AGNES
Moje tez sie czasami dotykaja ale to chyba normalne

medeuska
październikowa mama'09
ja na jutro mam jeszcze bigos zrobiony kiedy s tam zamrozoy, trzeba go zjesc zanims ie bedziwmy przenosicszef wpadł na dłuższą chwilę i mnie wylogowało
to dlaczego gotujesz takie niesmaczne zupy????
ja też nie mam pomysłu na dzisiejszy obiadale chyba jeszcze zostało mi trochę już zrobionego mięska mielonego z pieczarkami to zrobię zapiekankę makaronową
i z głowy a na jutro cos wykombinuję wieczorem
![]()

As jak robisz tą pierś w ziołach?????Ja na obiad dziś mam pierś z kurczaka duszoną w sosie ziołowym z koperkiem ,ziemniaki i mizeria lub pomidorki z cebulką i śmietanką.
reklama
Agnieszka&Emily
Oj dziewczyno ale mi narobilas smaka na bogosja na jutro mam jeszcze bigos zrobiony kiedy s tam zamrozoy, trzeba go zjesc zanims ie bedziwmy przenosic![]()

Tak samo czarnine tez uwielbiam a nie ma kto mi zrobic

Podziel się: