reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a właśnie Wasze dzieciaki sie już dotykały???????? :baffled::baffled::baffled::baffled:
bo ja zauwazyłam że Oliwka czasem to robi,najczęściej jak siedzi na nocniku to jej tam raczki lecą.Mówię zeby nie robiła tak.Ale nie wiem czy mam zabraniać czy nie zwracać uwagi.:rofl2:

Jestem w domku:tak::tak::tak:Było super:-)Najpierw wystepy dzieci,a pozniej kawka i ciasteczka:-)
Ide zrobic mlodym jakies jedzonko i wkleje jakies foteczki:tak:
super impreza

super:tak::tak::tak::tak: ja idę jutro do przedszkola i będę tam wyła:sorry:muszę wziąć zapas chusteczek:-D:-D:-D:-D tylko troche mi przykro bo mój m jakoś nie pomyślał o jakimś maleńkim kwiatuszku a mógł kupić dziecku żeby mi dało:-:)-:)-:)-:)-(
weź ,weź pewnie się przydadzą.;-)

Ja wylam w zeszłym roku bo to byl moj pierwszy Dzien Matki w przedszkolu:tak:Dwa lata temu mlody cały maj siedzial w domu a ja lezałam w szpitalu z dziewczynkami:no:
W przedszkolu tez dostałam kwiatka robionego przez Dominika
piękny

No to wklejam foteczki
sliczne focie.
Ja na obiad dziś mam pierś z kurczaka duszoną w sosie ziołowym z koperkiem ,ziemniaki i mizeria lub pomidorki z cebulką i śmietanką.

Jeśłi chodzi o seriale to ja nie oglądam.
Sporadycznie zerknę na "Na Wspólnej.
Mój m ogląda seriale typu:
Liga włoska
Liga francuska
Liga niemiecka
i cały inny sport dostępny w danym momencie w zależności od pory roku
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a właśnie Wasze dzieciaki sie już dotykały???????? :baffled::baffled::baffled::baffled:
bo ja zauwazyłam że Oliwka czasem to robi,najczęściej jak siedzi na nocniku to jej tam raczki lecą.Mówię zeby nie robiła tak.Ale nie wiem czy mam zabraniać czy nie zwracać uwagi.:rofl2:
Moja Emily sie zawsze dotyka jak jej przebieram pampersa:tak::tak:
Ale czytalam zeby dziecku nie zwracac uwagi bo ono poznaje swoje cialo i to jest jak najbardziej normalne:tak::tak:

szef wpadł na dłuższą chwilę i mnie wylogowało:eek::eek::eek::eek:
to dlaczego gotujesz takie niesmaczne zupy????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad:baffled:ale chyba jeszcze zostało mi trochę już zrobionego mięska mielonego z pieczarkami to zrobię zapiekankę makaronową:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:i z głowy a na jutro cos wykombinuję wieczorem :tak::tak::tak:
ja na jutro mam jeszcze bigos zrobiony kiedy s tam zamrozoy, trzeba go zjesc zanims ie bedziwmy przenosic:tak::tak::tak:

reklama
Do góry