Domelka
Fanka BB :)
nadzieja jest i zawsze będzie do puki @ nie ma![]()
Zgadzam się:-) każda z nas może mieć inne objawy i inaczej przechodzić i @ i ciążę;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nadzieja jest i zawsze będzie do puki @ nie ma![]()
Patrysiu mój Paweł ma niestety uczulenie najakis składnik gumek i nie moze ich uzywac:-(
a przy moich nieragularnych cylkach(od 31 do 48 dni) to o samo kontroli moge zapomnieć no chyba,ze całkowita wstrzemieźliwosć
Poza tym ja mam bolesne i obfite @ a piguły to regulują
a powiedz mi ino jakis to Ty ten pecherzyk mialas? ja wczoraj miala 9mm i martwie sie a jutro zwon pan bedzie mi zaglądał..
Już widac było małe nowe pęcherzyki, więc byłaby szansa w tym cyklu na fasolkę, ale niestety- nic z tego! Lekarz zabronił, bo się do mnie przyplątała jakaś bakteria. Pobrał próbkę i muszę ją zawieść jutro do badania. Jak wrócę to mam z wynikami do niego wrócić, bo teraz to tylko coś przeciwzapalnego mi dał. A na plamienia kazał zbadać estradiol i testosteron, bo pozostałe hormony są dobre. Tak więc na urlopie zamiast bara bara , mam tabletki dowcipne.Ale faktycznie nie ma co ryzykować z fasolką, najpierw trzeba się wyleczyć. Fasolka nie zając;-)
bolalo coraz bardziej, az sie skrecalam, 2 razy zrobilo mi sie slabo, zaczela sie biegunka, bol byl wszedzie, za chwilke doszly wymioty....probowalam lekow na takie historie i....dupa z tego...wiec znajoma zawiozla mnie do szpitala....i sie zaczelo...wrocilam niedawno, mialam pobierana krew-3 ampulki, badanie moczu, po kolei cala reszte i dostalam mase lekow, tabletek, zastrzyki dozylnie...i na koniec 1 lit kroplowki w zyle...lezalam tam 2,5 godziny pod kroplowka, a wczesniej kilka godzin przechodzilam przez te sprawdzania...myslalam ze umieram....chyba zarazilam sie wirtulanie od Kaprychy:-) stwierdzili silne wirusowe zapalenie zoladka....dostalam leki, wzmocnili mnie i jestem w domu....ale padnieta. brzuch mnie juz -na razie-nie boli ale padam ze zmeczenia, w glowiei sie kreci nadal mi niedobrze....
wiec tak zbieram sily moje drogie przed operacja...jak na zlosc!
Nie robię testów,nie mierzę temperaturki. Może uda sie tak na spokojnie. Bo przy pierwszym dziecku strasznie się napaliłam i bardzo przeżywałam,że się nie udawało. Teraz już tak nie chcę. No i skoro mam tabletki i nie robimy fasolki, to przynajmniej będę pić mnóstwo darmowych drinkówA bara bara może być, tylko mamy się zabezpieczać jeszcze.
Ledwie mi się @ skończyła a już drugi wieczór z rzędu szalejemy z mężusiem..Bosko jest...HiHI - dzisiaj spał na golaska, no to go rano musiałam obudzić, przecież...Prawda?! Myślę, że grzechem by było nieskorzystać!
Pozdrowienia dla Hanki, Marzenixx, Zaniepokojonej, Kinguś, Eve, Olicy, Babylyss, W.Kropeczki, Agniesiak, Tikanis - przy okazji jeszcze raz gratuluję, Pysi, Gosi, Niuni27,Nektarynki,Kroptusi, Zajączka81,Martyny222, Przyszłej_mamusi, Patrysi86,catedry, Olesi33,Loree - mam nadzieję że nikogo nie ominęłam:-)
oj nie draznijcie mnie!!! ja musze w robocie siedziec i znosic ironiczne teksty podstarzalej szefowej!![]()
Tak, zaciągnęłam go na sznurku do ołtarza i przystawiłam pistolet do skroni.... Przy moim wyglądzie nie łatwo o męża, 100 kg wagi, 150 wzrostu, grube okulary,cienkie włosy, wielki nos i słabe uzębiebie i ledwo skończona podstawówka:-):-)
to mnie pocieszyłyscie kobitki ja naprawde nigdy nie byłam tak słabo przygotowana jak na tą obronę nawet na maturę byłam bardziej obryta i dlatego się tak bardzo boję
A mam do was pytanko..U was tez sie robi poczestunek dla komisji, na czas obrony? Jakies ciacha, paluszki, kawka, herbatka itp?
HEEEELLLPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potrzebuje łatwy,szybki i dobry przepis na ciasto!!!
Dostałam zaproszenie na kawke po południu do znajomych i chciałabym upiec coś do kawy
Zdołowałam się na maksa..Miałam do dupy poniedziałek, wtorek też nie obfitował w dobre wydarzenia...Myśłałam że środa będzie extra...Weszłam do wanny..i Nagle słyszę jak ktoś do domu wchodzi..To mój mąż wrócił..Okazało się że znowu mu się zrobiło to z nogą co ostatnio i musi jechać do chirurga i przyjechał tylko po książęczke ubezp....Kurka wodna!!!!! Miał złamana kość z przemieszczeniem - i do jasnej cholery lekarze oczecznicy twierdzili ze jest 0% uszczerbku na zdrowiu i ze zdrowy jak ryba a tu co???????Kurde..ledwo noge nie tak postawi i znowu połamana..Szlag..![]()
Powiedziałam mu o tym bólu podbrzusza i tym obfitym sluzie w 18 i 19 dniu cyklu-pan G stwierdil że byc moze była to owulka ale teraz przed @ to on mi nic nie powie i jeśli chce to mozemy monitorowac kolejny cykl zeby sprawdzic czy ta owulka sie pojawia juz.Ja chyba jednak najpierw spróbuje ot tak a jak do grudnia nic nie wyfikam to wtedy do niego pojade
Mam fikac przez 6 miesiecy a jesli sie nie uda to wtedy będziemy sprawdzac co sie dzieje.
Hanka, nowe jaja jak dzwony widzę;-)Wróciłam także od Super G. Dziś mój 13 dc i pęcherz jak kokos. Dostałam tym razem 3 ampułki pregnylu bo miał zapas. Trochę mnie dupsko napierdziela.
Dostałam recepty i jade do Czech po pregnyl bo tu se mogę pomażyć o kupnie.
Loree... Przynajmniej bedziecie myśleć o tym żeby wypocząć a nie robić dzidzię:-)Tak więc na urlopie zamiast bara bara , mam tabletki dowcipne.Ale faktycznie nie ma co ryzykować z fasolką, najpierw trzeba się wyleczyć. Fasolka nie zając;-)
cześć Kropeczko, jak się dzisiaj czujesz Malutka?? Przeszło Ci??? Moze to przez te Twoje dzikie diety!!!;-).myslalam ze umieram....chyba zarazilam sie wirtulanie od Kaprychy:-) stwierdzili silne wirusowe zapalenie zoladka....dostalam leki, wzmocnili mnie i jestem w domu....ale padnieta. brzuch mnie juz -na razie-nie boli ale padam ze zmeczenia, w glowiei sie kreci nadal mi niedobrze....
wiec tak zbieram sily moje drogie przed operacja...jak na zlosc!
Będziemy Ci kibicować Słoneczkono musze zebrac sily bo w piatek lece do domu na operacje....
Aż Ci zazdroszczę... My dzisiaj poprzytulaliśmy się rano, ale jak kochamy się przed jego wyjazdem na smutno to mnie sex po prostu nie cieszy... Wieczór przed zazwyczaj był zajebisty ale wczoraj jak nigdy wieczór do dupy!!!! Szkoda gadać:-(Ledwie mi się @ skończyła a już drugi wieczór z rzędu szalejemy z mężusiem..Bosko jest...HiHI - dzisiaj spał na golaska, no to go rano musiałam obudzić, przecież...Prawda?! Myślę, że grzechem by było nieskorzystać!
Witaj Katarzynko, nareszcie się pokazałaśWitajcie DZIEWUSZKI
??????? Ja tez mam zrobić HSG a o żadnym takim badaniu kobitka mi nie mówiła
No wpadam i wypadam, bo mam kupe roboty![]()
A jutro jeszcze ide do gin, chce od niej wziac skierowanie na HSG i gdzies wyczytalam, ze bede potrzebowac badanie czystosci pochwy, boje sie, ze dostane @ przed jutrem (czuje sie bardzo napompowana i boli mnie podbrzusze) i tyle wyjdzie z tego badania i bede musiala czekac na HSG jeszcze jeden cykl
![]()
No widzisz???!!! Pęcherze się rozrosły jak u Hanki:-)
byłam dzis u gina.. i jak ostatnim pecherzykiem ciut załamana byłam bo 9mm troszke mały tak teraz niestety ten prawy dalej 9mm ale lewy jak wyskoczył.. nie było ostatnio nic na lewym a teraz 15mm takze w piątek nastepna wizyta z racji tego lewego.. jejku jak sie cieszem
w kazdym razie owulka ma byc z lewego.. bo prawy jak sie juz zatrzymal to raczej nie bedzie juz rósł..
badaicka, super wieści:-)A ja wczoraj byłam u swojego G- zbadał mnie i stwierdził,ze wszystko jest okiej i ze mozemy fikac jeśli juz chcemy
??????? Ja tez mam zrobić HSG a o żadnym takim badaniu kobitka mi nie mówiła![]()
Seks z rana jak śmietana
Jak się pałęta samotnie po łóżku to aż żal nie wykorzystać.
Tylko mu nie połam.
A tak na marginesie mam pytanie...
Jak się nazywa zabieg udrażniania jajowodów?
ALe paranoja.... Szkoda gadać.... Za wszystko im Kuźwa płać a oni maja to totalnie w dupie??? Jak dawno on sobie złamał ta noge??wez i sie kloc z lekarzami z zusu...juz lekarz orzecznik stwierdzil mu 0% - odwolalismy sie..komisja - 0% - odwolalismy sie do sadu..w zeszlym tygodniu mial wizyte u lekarza sadowego..jak on tez powie ze 0% to ja zwariuje...
czekam na telefon od meza czy noga w gips, czy zlamana...jesu..:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
:-):-):-) Trzymam Kciuki:-)Rozumiem, że to wygoda i ze coraz częściej prawko jest brane pod uwagę. Dlatego się wlasnie zastanawiam..
Wiecie co.. poszlam do łazienki bo wydawało mi się, że @ przyszła a tu śluzik..