reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Hej,
Ja dziś rano pierwszy raz poczułam ruchy mojej dzidzi :)
Truskawki wcinam non stop, wręcz mam wyrzuty sumieni że zje wszystkie zanim mąż i synek skosztując. A truskawki przegryzam słodyczmi, no poprostu nie mogę im się oprzec.:sorry:
Nie czuję się najlepiej i postanowiłam zostac już do końca w domu. Trochę mnie przeraża perspektywa spędzenia roku w domu, no ale w pracy wysiedzie też nie mogłam.

reklama
wczoraj zaczęłam przekładać ciuszki w szafach i miałam akcję z praniem prasowaniem
nie wiem ale pewnie od tego zginania już w nocy nie czułam się dobrze
dzisiaj boli mnie brzuch więc leżę

wszystko w domku robię sama do tego zajmuję się córeczką i chyba muszę bardziej męża zaangażować do pomocy

Hej,
Ja dziś rano pierwszy raz poczułam ruchy mojej dzidzi :)

Nie czuję się najlepiej i postanowiłam zostac już do końca w domu. Trochę mnie przeraża perspektywa spędzenia roku w domu, no ale w pracy wysiedzie też nie mogłam.

gratuluję

a co do pozostania w domku to zobaczysz czas szybko leci raz dwa minie
kilka listopadówek też już pozostaje na zwolnieniu do końca:tak:

znam ten bol bardzo dobrze ja tez mam alergie i astme wprawdzie mam tabletki na katar ale jest jeszcze po nich gorzej bo zatyka mi sie caly nos budze sie w nocy cala zatkana i zasmarkana i nie moge oddychac:wściekła/y: wspolczuje nam ciezko tak zyc mi sie wszystkiego odechciewa od tego kataru modle sie o 1 dzien bez kataru:sorry:

weri na katar dostałam BUDERHIN te krople pomagają na chwilkę odetchnąć:tak:

Ja raczej czekam do rana, ale tak mnie ciągnie na konkretne jedzenie, że nei dam rady się powstrzymać! Ostatnio (wczoraj) zobaczyłam u babci nastawione ogórki malosolne. Tak mnie szlag trafił, jak sie dowiedziałam, że dopiero dzisiaj nastawiła, że powiedziałam, że przyjdę we czwartek na ogóraski i niech mi zsotawi chociaż ze 4. A ogórki malosolne to i przed ciążą jadłąm do wszystkiego, do czego tylko można było. A teraz to same z chlebem albo w ogóle same jem. Ogólnie to za ogórkami nie przepadam.

u mnie ogórki były w tamtym tygodniu cały kg zjadlam :D i sie zdziwilam ze takie pyszne bo pierwszy raz robilam :)
a teraz truskawki :)
same:cool:
ze smietana:cool:
z jogurtem (koktajl) :cool:
mniamku :p:D
aaaaaaaaaaaaa i dzis to placuszki z młodych zmieniaków beda mniamku :D
placki z truskawkami :confused::rofl2:

Kupiliśmy w kńcu garnitur weselny dla mojego Ł. Srebrny :tak: Ale bardzo ładnie w nim wygląda. Teściowa w ogóle wariowała i nie ma gustu :eek: .... :laugh2:

hehe, my dzis chodziliśmy za garniturem.
Wybraliśmy jasny, beżowy :-)
Nie wiem jak Ty ale ja już mam stresa, ze sie ze wsyztskim nie wyrobimy....
do ślubu coraz mniej czasu....
A jak Twoja noga ??

reklama
Do góry