Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
milencia ale ciebie trzymają te wymioty... mówią, że w 2-gim trymestrze wymioty puszczają, ale chyba nie ciebie....mi juz z truskawkami przeszlo terz wcinam morele i brzoskwinie :-) i oczywiscie czekam az sie tu pojawia czeresnie ;-)
znowu mnie dzis glowa boli.a wymioty opusicily mnie tylko na wczoraj (dzidzia byla grzeczna w Dzien Mamy) a dzis spowrotem przywitalam dzien wymiotami
![]()
ale teraz po tych czereśniach to mam taki wielki brzuch że masakra więc pewnie to odkupie wzdęciami) a jak mi nic nie będzie to jutro sobie kupie
)
te były pyszne bo przecież nie padało i były ze słoneczka) żadnego robaczka
)

i jeszcze ja zostałam, czasami czuje jak maleństwo mi się przelewa z jednej strony na drugą, ale jeszcze nie czułam jak kopie.Kasia nie ty sama, jeszcze i ja zostałam![]()
byłam dzis na USG, dzidzia ma około 15 cm ( 10,5 cm do pupki + nóżki )
Zdjęcie piękne synek też super, tzn. chyba że w listopadzie przewaga synków na razie :-)zdjęcia wstawiłam na osobnym wątku...i wiecie co ?
będziemy mieli SYNKA
Milenko przepraszam że późno piszę ale z tym netem miałam problem...Ka...M a jak wyglada takie badanie karku itd bo to normalne usg chyba nie jest. Mi doktorka powiedziala ze na nastepnej wizycie czyli za 4 tyg zrobimy szczegolowe badania dla dzidziusia i sie teraz zastanawiam co to.![]()
Natala ja też jestem słaba i to satrasznie....Dziewczyny, Wy też macie takie oslabienie? Też macie lenia? Ja jakoś nie mogę go zwalczyć...
Macie jakieś sposoby na okropne bóle glowy?
nie mam siły się podnieść z łóżka...

cieszymy sie to znaczy, ze bedziesz czesciej do nas zagladacpoza tym mam już neta dziewczyny![]()

a nic nie robię w sumie... ehhhhtaka się jakaś zmęczona czuję że masakra.....a nic nie robię w sumie... ehhhh