Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
njgorzej że ja uważam tak jak ty ale dla świętego spokoju sobie odpuszczam
, przynajmniej masz calkiem czyste sumienie, bo ja mimo ze czasem sie napije i wiem, ze nie zaszkodzi, to mam wyrzuty sumienia potem, ale moj M potrafi sprawic, ze mi przechodza

A moj K jakos nie brnie do tego za szybko...mowi moze i duzo ale co z tego...
Zreszta moja mama tez dziala na mnie jak czerwona plachta na byka 
Grrr... ale przynajmniej tutaj moge sobie ponadawac. Odrazu lepiej :-) A dzidzia jakas nie ruchliwa dzis. Chyba za duzo wymagam w tym tygodniu :-)RATUNKU! Mój Ł właśnie odparza kiełbasę swojską (wiem wiem która jesst godzina....) a mi tak śmierdzi ta kiełba, że nie dam rady zasnąć
![]()
Podawałam przykłady i dowody, ale i to nie pomogło... Czułam się zlekceważona i pominięta. :-( Tu już nawet nie chodzi o tzw humorki tylko chyba naturalnym jest że do szału doprowadza, kiedy wiemy że mamy rację, i mamy podstawy do tego aby upominać się o nasze prawa a ktoś zrzuca winę na fakt, iż jesteśmy w ciąży bo "przecież problem nie istnieje"... aaaaaaaaaaa! Wreszcie, przyznał mi trochę racji... że nie sądził że dana sytuacja może być problemem itd... A mnie przede wszystkim zabolał fakt że nie dostałam od niego żadnego wsparcia ani zroumienia..