reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziękuję bardzo Pati!! a jak się czujesz kochana??

lepiej od wczoraj:-)jak sobie coś zjem to mdłości przechodzą a tak to się męczyłam a teraz dużo lepiej tylko ciekawe na jak długo:confused2:ale i tak sie cieszę no i te zawroty już nie sa takie częste:tak:brzuszek nie boli nawet juz się ruszam obiadek robie ale i tak sobie leże ale jest mi lepiej:tak:ale przestraszyłam się nie dawno bo coś zaczeło mi lecieć takie uczucie jak zaczełam plamić iiiiiiiiii patrze szybko na majtki a tu bialutki ładniutki śluz:-)

Eh kilka stron wczesniej pisalam, ze miedzy mna a M super, bo sie M stara, a tu taka qpa, ze jestem wsciekla :wściekła/y: Czekalam az M wroci z pracy, siedzialam glodna, on wrocil, bardzo sie ucieszylam i juz czekalam ubrana i umalowana - chcialam zabrac go do restauracji na obiad (obiady jemy razem), a ten sie pyta gdzie ide - mowie, ze wychodze, on sie pyta dokad - ja odpowiadam, ze jak chce sie dowiedizec, to moze isc ze mna - na co on zaczyna zgadywac i w koncu mowi 'mam nadzieje, ze nie na jedzenie', ja sie na niego patrze, a ten dodaje 'bo jestem tak napchany, ze juz sie nic wiecej nie zmiesci'. Normalnie jakby mnie ktos cegla w leb uderzyl! Ja tu czekam na niego glodna (bo jak zjem sama to juz nie bede glodna zeby zjesc obiad razem z nim - a to jedyny posilek jaki razem jemy!), a ten mi mowi, ze sie najadl w pracy, bo byla jakas konferencja! I ch*j z tym, niech sobie je, tylko niech mi powie zebym nie czekala jak ten frajer glodna!!!!! I dupek nie rozumie, ze mnie skrzywdzil, nie widzi problemu! KUR******** no a juz tak dobrze bylo, a teraz znowu ciche dni sie szykuja, bo ja nie ustapie temu pieprzonemu egoiscie! Niech sie ze mna liczy i niech mnie informuje o tych aspektach jego zycia, ktore mnie dotycza! Zebyscie wiedzialy ile musialam walczyc o to zeby mnie informowal jak wroci z pracy pozniej! On nie widzial powodu!!! Ch*j jeden, czasem mam ochote mu przyrznac i zmusic sila do posluszenstwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Eh kilka stron wczesniej pisalam, ze miedzy mna a M super, bo sie M stara, a tu taka qpa, ze jestem wsciekla :wściekła/y: Czekalam az M wroci z pracy, siedzialam glodna, on wrocil, bardzo sie ucieszylam i juz czekalam ubrana i umalowana - chcialam zabrac go do restauracji na obiad (obiady jemy razem), a ten sie pyta gdzie ide - mowie, ze wychodze, on sie pyta dokad - ja odpowiadam, ze jak chce sie dowiedizec, to moze isc ze mna - na co on zaczyna zgadywac i w koncu mowi 'mam nadzieje, ze nie na jedzenie', ja sie na niego patrze, a ten dodaje 'bo jestem tak napchany, ze juz sie nic wiecej nie zmiesci'. Normalnie jakby mnie ktos cegla w leb uderzyl! Ja tu czekam na niego glodna (bo jak zjem sama to juz nie bede glodna zeby zjesc obiad razem z nim - a to jedyny posilek jaki razem jemy!), a ten mi mowi, ze sie najadl w pracy, bo byla jakas konferencja! I ch*j z tym, niech sobie je, tylko niech mi powie zebym nie czekala jak ten frajer glodna!!!!! I dupek nie rozumie, ze mnie skrzywdzil, nie widzi problemu! KUR******** no a juz tak dobrze bylo, a teraz znowu ciche dni sie szykuja, bo ja nie ustapie temu pieprzonemu egoiscie! Niech sie ze mna liczy i niech mnie informuje o tych aspektach jego zycia, ktore mnie dotycza! Zebyscie wiedzialy ile musialam walczyc o to zeby mnie informowal jak wroci z pracy pozniej! On nie widzial powodu!!! Ch*j jeden, czasem mam ochote mu przyrznac i zmusic sila do posluszenstwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:baffled::baffled::baffled:rozumiem cię bo u mnie z M nie raz tak było że ja głodna czekam itd.ale tacy są faceci nie widzą problemu my kobitki jesteśmy za bardzo romantyczne w ten sposób bo my chociaz jeden posiłek chcemy razem zjeść a tu takie coś :wściekła/y:na szczęście mój M już zrozumiał i zawsze jak mówie obiad to migiem jest w domciu no chyba że jest na montażu to wtedy jem sama:tak:

:szok::szok:

Dolny Śląsk: Matka porzuconego noworodka odnaleziona :: Fakty z kraju :: RMF FM tutaj tez cos mam... takie kobiety powinni sterylizowac czy jak to sie tam nazywa!

Depresja poporodowa?

wpadam tylko na chwilę pochwalic sie ze znam juz ocenę z pracy i jestem bardzo zadowolona bo moja praca została przez recenzenta oceniona na 4.5!!!!
a sama pisałam od początku do końca !!!

GRATULACJE!!

wybacz ale nie mogłam się powstrzymać jak za każdym razem czytam tego posta to śmiać mi się chce jesteś dobra w te klocki:-D:rofl2:smacznego:-D

Nie no zero wspolczucia... z kim ja sie zadaje
:sorry: :eek: :-D:-D:-D

:baffled::baffled::baffled:rozumiem cię bo u mnie z M nie raz tak było że ja głodna czekam itd.ale tacy są faceci nie widzą problemu my kobitki jesteśmy za bardzo romantyczne w ten sposób bo my chociaz jeden posiłek chcemy razem zjeść a tu takie coś :wściekła/y:na szczęście mój M już zrozumiał i zawsze jak mówie obiad to migiem jest w domciu no chyba że jest na montażu to wtedy jem sama:tak:

Juz mnie moj przeprosil, ale jeszcze jestem twarda - nie wiem czy mnie bardziej przeprosi, ale bardzo bardzo mnie wkurzyl. Na razie on probuje wynegocjowac zebysmy nie jedli obiadow razem skoro ja przez to siedze glodna - ale nie urzadza mnie taki uklad, bo dla mnie to wazne jesc z nim. Przeciez nie umre jak troche pobede glodna, ale nie chce zeby robil ze mnie frajera, ktory sie poswieca i nic z tego nie ma
:wściekła/y:

Olapolap ja wiem co czujesz ale faceci niestety tacy są i nic im hyba czasem do rozunu nie trafia a szkoda bo by nas tak nie ranili. Bądź twarda i nie pozwól żeby mu to uszło płazem

witam dziewczyny długo mnie nie bylo ale kiedys pisałam na tym watku i po długich 12 mc staran w koncu mi sie udało:-)
Pozdrawiam serdeczznie i nie traćcie nadzieii:tak: Trzymam kciuki za wszystkie staraczki:happy:
Gratuluję :-D:-D:-D

Lece Lachony bo męda przylazła i szykujemy się na grilla a muszę jeszcze szaszłyki zrobić i popakować mięso i ziemniaki. O Jesu.
Udanego grillowania ;-)

eh dziewczyny ja przeżyłam dzis chwile grozy!!!:szok:zawiesil mi sie komp i wywalil!!!:szok:
Dobrze, że się udało odzyskać pracę :tak::tak:

wpadam tylko na chwilę pochwalic sie ze znam juz ocenę z pracy i jestem bardzo zadowolona bo moja praca została przez recenzenta oceniona na 4.5!!!!
Super, wielkie gratulację :-):-)

dziekuje Kingus może to nie szczyt ale i tak bardzo sie cieszę bo bardzo i to bardzo dużo pracy w nią włożyłam i cieszę sie że sie opłacało

reklama

Nektarynka jak Ty to zrobilas, ze masz w sygnaturce link do wykresiku na FF??
jak wchodzisz na swoj cykl (my chart) nad kalendarzem sa takie nazwy
Enter Period/Signs, Home page Setup, Tickers, Account/Settings, More Tools
to na co na czerwono klikasz i tam dalej nie pamietam.. no chyba ze cos pomylilam.. jak zadziala to powiedz jak nie to jeszcze poszukam..

a sama pisałam od początku do końca !!!

gratulacje kochana

Ostatnia edycja:
Do góry