reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja polecam film "dom nad jeziorem"
bedzie w sobote ok.21.30 na TVN
taka fajna romantyczna komedia z sandra bulock i keanu reavesem ale taka inna:-D:-D:-D:-D:-D
przypomnijcie mi ze mam to ogladac:-):-)
Dom nad jeziorem widzialam i film jest naprawde warty obejzenia:tak::tak: Bylam na tym filmie z m w walentynki w kinie i jest to naprawde super romantyczna komedia:tak::tak:

ja sie jeszcze nie wystraszylam i nie ucieklam;-);-);-) ale nie wiem co bedzoie za chwile;-)

ooooooooooo
a Ty jeszcze tu????????:-D:-D:-D:-D
o tej porzez to z reguly ja i AS:-D:-D:-D:-D:-D
ale ja tez chyba bede uciekac
co prawda szkola ma wolne czwartek i piatek bo jest ten oglnopolski zjazd opiekunow pracowni internetowych,ale musze Pauline na 10 wyszykowac bo dziadek po nia przyjedzie.bedzie wraz z klasa cos tanczyc dla tych internautow jak malpki w cyrku:baffled:
i to na pl godz,a ze mala chora to my w domu
ale Weronice juz lepiej,czasami kaszle ale chrypy juz prawie nie ma

ooooooooooo
co prawda szkola ma wolne czwartek i piatek bo jest ten oglnopolski zjazd opiekunow pracowni internetowych,ale musze Pauline na 10 wyszykowac bo dziadek po nia przyjedzie.bedzie wraz z klasa cos tanczyc dla tych internautow jak malpki w cyrku:baffled:
No jeszcze jestem ale juz tez spadam bo m zaciaga mnie do lozka:tak::tak:
Dobranoc kobietki do jutra spijcie dobrze:tak::tak:

ooooooooooo
oni zawsze coś wymyślą,żeby się dzieciom nie nudziło:eek:
dobrze z małą już lepiej.
A mój Kubuś ma nawrót alergicznego zapalenia spojówek

reklama
Cześć Dziewczyny
Poczytałam, ale nie mam czasu odpisać. :zawstydzona/y: Muszę jechać i złożyć wniosek o nowe prawko. :zawstydzona/y:
Dostałam mandat :zawstydzona/y: 200zł i 4 punkty :-:)-:)-:)-(
Mój m śmieje się, że jestem przestępczynią :-p:-p:-p

Do góry