mikusia84r
Entuzjast(k)a
paszteciki wygladają apetycznie, trzeba będzie kiedyś spróbować

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem maniaczką kuchni i przepisów,a na co być chciałaWidzę dziewczyny,ze nam sie temat kulinarny rozwijaMoże któraś z Was ma jeszcze jakis extra przepis którym sie podzieli
![]()
ja jestem maniaczką kuchni i przepisów,a na co być chciała![]()
no to się podziel czyms sprawdzonymhaha to tak jak ja...uwielbiam gotować, a wszystko co potrafię to zawdzięczam mojej mamie
. Dużo mnie nauczyła i teraz lodówka u mnie nie jest nigdy pusta ;-)
Optyczka szacuneczek, wyczarować takie pyszności przy dwójce absorbujących szkarbów to naprawdę cośAnno25 widzę że lubimy to samo, bo ja tez jestem można powiedzieć maniaczką na punkcie przepisów. Pytasz co bym chciała hmm...Zawsze mam problem z pomysłem na śniadanie lub kolacje na kanapki i płatki juz patrzeć nie mogę czasem
I zawsze w tej materii musze kombinować
Jak macie dziewczyny jakies pomysły na urozmaicenie to z chęcią poczytam:-)
no to się podziel czyms sprawdzonym![]()