reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
koło mnie w prywatnym przedszkolu też sa takie zajęcia. tez mysle o tym zeby jakos z nim pójsc przed przedszkolem , zeby sie nauczył bycia w grupie z innymi dziecmi.

no w sumie fajnie jak jest możliwość, żeby przystosować choć troszkę dziecko do przedszkola:happy:

ja w drodze do pracy nieziemsko zmokłam a do tego wiało:wściekła/y:

ech słoneczko na weekend poproszę i grill z piwkiem:-D:tak:

u nas też od rana okropnie, rano zmokłam w drodze do sklepu, później się ładnie pzrejaśniło, a teraz znowu deszcz i burza:szok:

witajcie Mamusie:happy:
trochę się opuściałam w piasniu z Wami, ale nie tylko ja widzę:rofl2::-D

Witam się i ja.
Nadrabiać nawet nie próbuję :no:
Oliwka jeszcze chora, ja dzisiaj jadę do szkoły... Na dworze ohydnie, bo pada i pada i pada :baffled: No i za ciepło też nie jest :no:

pozdroofka

u nas też od rana okropnie, rano zmokłam w drodze do sklepu, później się ładnie pzrejaśniło, a teraz znowu deszcz i burza:szok:

witajcie Mamusie:happy:
trochę się opuściałam w piasniu z Wami, ale nie tylko ja widzę:rofl2::-D
u mnie póki co pogoda w kratkę, słońce i deszcz na przemian:baffled:

ale najważniejsze że już wróciłaś- i nie waż się odchodzić:sorry::-D:tak:

To ja tez sie może dołącze do rozmowy:-) Widze,że o pogodzie piszecie, u mnie tez w kratke raz słońce, raz deszcz i do tego wieje mocno.temperatura tez szkoda gadac.
Dobrze,ze człowiek może z kims tak popisać:tak:Bo o czym tu można z dwulatkiem pogadać, zwłaszcza że mało mówi:-D:-D I jeszcze mnie obiad czeka do zrobienia,:szok:a od tej pogody to najchętniej bym spała i czekolade wcinała:-D:-D pozdrawiam Anka

A zapomniałabym.Robie dzis na obiad paszteciki i z chęcią podziele sie z wami świetnym przepisem. Pewnie większość z was zna tą stronke z przepisami , a jeśli nie to baaardzo polecam:tak::tak: Wielkie Żarcie - Paszteciki mięsne mojej teściowej

aż mi ślinka poleciała...a ja dziś miałam zrobić naleśniki ale zapomniałam, że wczoraj była jajecznica na kolację i nie mam jajek :-(. Nie mam jak wyjść :-(. Cóż pozostaje mi obiad z wczoraj...żeberka, mloda kapustka i ziemniaczki :-)...mniam. A naleśniki będą jutro...chociaz ten przepis na paszteciki jest zachęcający :tak::tak::tak:.

Ika_virgo jeśli chodzi o przepis to musze przyznać,że jest to najlepsze ciasto na paszteciki jakie kiedykolwiek jadłam:-). Pyszne mięciutkie i co ważne na drugi dzien równie świeże jak za pierwszym razem.Gorąco polecam:tak::tak:

Swoją drogą już nie pamiętam kiedy jadłam żeberka:rolleyes:

tak zachwalacie te paszteciki że zaraz sobie przepis druknę:-p
a ja polecam sałatkę z kurczaka - na jutro robię, bo anajlepiej przygotować ją dzień wcześniej i na noc do lodówki

SAŁATKA Z KURCZAKA
Składniki:

- 2 piersi pokrojone w kostkę i ugotowane,ostudzone
- woreczek ryżu ugotowany i ostudzony
- puszka kukurydzy odsączona
Sos czosnkowy:
- majonez ok. pół słoiczka
- jogurt naturalny - pół małego kubeczka
- sok z cytryny - około 1 małej łyżeczki
- 3-4 ząbki czosnku zmiażdżone
sól do smaku
- ja dodaje czasem mieszankę mrożoną brokuł,kalafior i marchew ale wtedy trzeba zrobić sosu z całego majonezu i jogurtu, no i więcej czosnku
Do miski wrzucić ugotowanego kurczaka i ryż, dodać kukurydzę, zalać sosikiem,wymieszać i wstawić na trochę do lodówki
SMACZNEGO:biggrin2:

reklama
Do góry